3: indirect kiss

21.5K 1.1K 2.2K
                                    

*Bölüm parçası:
Paramore-Decode

*Multimedya'da Louis var.

Lottie'ye tabiki hayır demiştim ve onu odadan çıkarmıştım.

Şuan tek düşündüğüm şey o serseri'nin muhtemelen grubunu da yanına alıp partiye gelecek olmasıydı.Neler olabileceğini en ince ayrıntısına kadar düşünüyordum.

Ben oraya popüler olarak gidecektim.Yanında tam bir ezik durumundayken partide popüler olmamın onu şaşırtacağına emindim.Hem orada çete ile olacaktım.Artık eşit olacaktık.Birilerine dersini vermemin vakti geldi ha?

Giymeyi düşünüp bir türlü giyemediğim şu siyah dar pantolonu giymenin tam zamanıydı.Yanlış olmasın bu parti için yani.

Güzellik uykumdan neredeyse yarım saat önce uyandırılmıştım ve yüzüm güzellik uykumun işe yaradığının mesajını veriyordu.KILLERS baskılı siyah tişörtümü üzerime geçirdim.Annemin 'üstüne ceket giy' diye uyaracağını bildiğim için ona fırsat vermeden en azından şık olsun diye açık renkli kot ceketimi giydim.Saçlarım dağınık görünüyordu ve bunun seksi durduğunu düşündüğüm için uğraşmadım.Üşengeç olduğumu belli etmemek için güzel bahanelerim var değil mi?

Evden çıkmadan önce üstüme uygun bir vans aradım koleksiyonumdan. Sonunda içime sinen kot rengi vans'ı ayağıma geçirdim ve Lottie tekrar yalvarmadan evden çıktım.Arabayla yolda giderken düşündüğüm tek şey partide neler olacağıydı...

***

Parti Malik Malikanesi'nde yapılıyordu.Yani Zayn'indi.Her cuma yapılan partilerden biriydi,her hafta farklı birinin evinde yapılan sigara ve alkol ile bütünleşmiş benim için oldukça sıradanlaşmış bir parti.

Bir türlü giyemedigin dar pantolonu sıradan bir parti için mi giydin dediginizi duyuyorum,susun.

Tabi Styles ve çetesinin gelmesi sıradanlığı bozabilirdi.Zayn'e onları neden davet ettiğinin hesabını ayrıca sormam gerekiyordu.

Görkemli malikane bile gözümde sıradanlaşmıştı.Tamam,zenginlik bu olsa gerek diye düşünüyor olabilirsiniz ama asıl nedeni bu degil.Hep gittigim yerlerden biriydi Zayn'in evi.Neredeyse her okul çıkışı langırt ve futbol oynamak icin buraya geliyorduk.

İçeri girer girmez gözlerin üzerimde olduğunu hissettim.Umursamaz bir tavırla 'bizim köşemiz' diye adlandırdığımız yere,çetenin oturduğu yere gidip ortaya geçtim.Kısa bir selamlaşmadan sonra Zayn'in yanımıza gelmesiyle sorularım için zaman bulmuştum.

"Partiye annemin okulundan birileri de mi geliyor?"

Bana anlamamış gözlerle baktı.

"Birileri?"

Tamam.Bana o serserinin ismini söyletmezseler olmazdı değil mi? O aptal anlaşmadan sonra adını söylemeyi istediğim en son kişiyken bir de...

Ağzımı açmamla kapatmam bir oldu.

"Ha.Styles ve çetesinden mi bahsediyorsun?

Onun adını söylememek sevindirse de beni onaylaması gelecekleri anlamına geldiği için bu pek yeterli olmamıştı.'Çetesi' ile geleceğinin de onayını almıştım.Harika.

"Evet,gelecekler değil mi?"

"Evet.Pek sevmiyorum onları ama Harry denen çocuk özellikle gelmek istedi.Fazla ısrarıcıydı ve... Gözlerini bana diktiğinde reddedemedim,ürkütücü bakıyordu."

Anlamıyordum.Neden ısrar etmiş ki? Benim gideceğim için gelecek olması fikrini beynimden uzaklaştırmak için umursamaz tavrıma büründüm.

say my nameHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin