23: wedding photographer

16.9K 855 4.5K
                                    

*Multimedya'da Harry ve Louis var.
(jay'in düğününü düşünerek yazdığım için bu resmi koydum ama sadece giyimleri resimdeki gibi)

*Bölüm parçaları:
Clean Bandit-Rather Be
Alex&Sierra-Gravity
Within Temptation-Forgiven

"Kısacası,senin Harry'nin evinde bir gün geçirmeni istedi."

Zayn'in anlattıkları şaşırmama neden olmuştu.Bu kadar kolay olması garipti.Ama...Onu kendime aşık etmek için planlar yaparken birden beni evine çağırması işime yarardı değil mi?

Gözlerimi daldığım yerden ayırıp hoşlanmadığım bir şekilde bana bakan Zayn'e çevirdim.

"Neden öyle bakıyorsun?"

Gecenin bir saatinde benden dışarı gelmemi istemişti ve şimdi de böyle sinir bozucu bakıyordu.Derdi neydi?

Oturduğum kaldırımdan kalktım ve karanlık sokağı sigaranın ucuna ateş ederek aydınlattım.Cevap vermemesi sinirimi bozunca gözlerimi aşağı dikip,"Söyle,hadi.Yine paranoyaklaştığını kanıtla bana." dedim.

Elini deri ceketinin ceplerine sıkıştırıp,kaldırımda daha geniş oturdu.

"Dinle,dün gece biraz içtiğim için kafam yerinde değildi ama buna rağmen Liam'ın davranışlarını hatırlıyorum.O...Yaptığımız anlaşmayı önceden planlamış olmalı."

Gözlerini kısarak bir yere odaklanmış şekilde konuşması dedektifleri andırıyordu ve hava soğuk olduğu için konuşurken ağzından duman ya da buhar gibi beyaz bir hava kütlesi çıkıyordu.

Kafamı iki yana sallayıp sonu görünmeyen yola bakarak kısa süre de olsa Zayn'in bakışlarından kurtulmayı diledim.Böyle ince düşünüp her şeyi bu kadar abartması sinirime dokunuyordu.Tanrı aşkına,filmde değildik.

Sigaranın dumanını karanlığa hapsettikten sonra,"Neden böyle düşündün? Ciddiyim,bu saçmalığı neye dayanarak uydurduğunu merak ediyorum." dedim,sinirimi sesimle saklamadan.

Kaldırımdan kalkıp işaret parmağını bana doğrultarak,"Sikeyim,aklın fikrin dalga geçmek senin.Nedeni,bana isteğini söylemeden önce isteyerek yapmadığını zırvalamasıydı ama boşversene,paranoyağın tekiyim ben," dedi."ne var biliyor musun? Her şey ortaya çıktığında Zayn demişti dersin."

El hareketlerini kullanarak sokakta yankı yapan sesiyle kendisinin de sinirlendiğini belli etmişti.Dediklerinden sonra hiçbir mimiğimi oynatmadan donuk bir ifadeyle ona bakmam daha çok sinirlendirmiş olacaktı ki omuz atarak yanımdan geçip karanlıkta kaybolmuş ve beni birbirine karışmış duygularımla yalnız bırakmıştı.

•••

Tabi ki tüm gece uyuyamamıştım ve düşünmüştüm.Sabaha doğru ise uykuya dalmış ve alarmın sesiyle uyanmak zorunda kalmıştım.Sonuç mu? Sadece 3 saat uyuyabilmiştim ve hepsi Styles'ın suçuydu.

Ağır adımlarla yataktan kalkıp aynadan baktığımda saçlarımın birbirine girdiğini,uykusuzluktan gözlerimin etrafının kızardığını görebilmiştim.Kendimi banyoya attım ve yüzüme defalarca su ile buluşturdum.Elimle gözlerimi açmaya çalışırken bir yandan da istemsizce ağzımı açtığımı farkettiğimde çok geç kalmıştım çünkü Fizzy gülmemek için kendini tuttuğu belli bir şekilde kapıya yaslanarak bana bakıyordu.

Elimi gözlerimden çektim ve ağzımı kapattım.

"Hey,bunu sevmiştim!"

Etrafı kızarmış gözlerimi devirmek için uğraşmadan,"Ben sevmedim." dedim.

say my nameHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin