8: who is that girl?

17.5K 917 1.9K
                                    

*Bölüm parçası:Beyonce-XO

*Multimedya'da Styles'ın 'delici' bakışlarıyla karşılaşabilirsiniz!

Claire'ı neden aradığımı bile bilmiyordum.Dedim ya,hiç düşünmemiştim.Tek bildiğim sinirlendiğimdi.Neyse ki bana karşı soğuk davranmamıştı ama yaptığım en büyük saçmalık sadece bu değildi.Ona annemin okuluna gelmesini söylemiştim.Ve muhtemelen şuan buraya geliyordur.Ben ve sinirden yaptığım aptallıklar.Styles'ın olduğu yere eski sevgilimi çağırmak kesinlikle büyük bir aptallıktan başka bir şey olamazdı.Ne bekliyordum ki?

Hala çıkmadığım boş sınıfta dönüp duruyordum.Bu kadar süredir birileri gelmediğine göre dersleri yoktu.Düşünürken bütün sınıfı turlamış bile olabilirdim.Daha fazla dayanamayıp sınıftan dışarı çıktım.Derse çoktan girmişlerdi hatta dersin bitip,okul çıkışı olmasına bir kaç dakika vardı.Claire neden bu kadar yavaştı ki?

Hızla koridoru geçtim,çıkış kapısına doğru ilerlerken zilin çalmasıyla adımlarımı hızlandırdım.Claire'ı kendi işlerime bulaştırmamalıydım ama lanet olsun ki siktiğimin zili çalmıştı ve Styles,çetesi ile her an bir yerden çıkabilirdi.

Çıkışa vardıktan sonra okulun dış kapısında arabasına yaslanmış,sarı saçlarını açmış ve mini bir elbise giymiş olan Claire'ı görünce ağzımın açılmasına engel olamadım.Bu kız kesinlikle benim sınırlarımı zorluyordu.Benim için bu kadar süslenip geç kalmış olma ihtimalini kafamda sıfırlamak için savaş verdikten sonra yüzüme bir gülümseme takıp ona doğru ilerledim.Claire'ın yanına vardığımda,"Hoşgeldin" dedim gözlerimi çıkış kapısına dikerken.Elime değen eliyle bir an irkildim ve yüzüne baktım.

"Konuşmamız gereken çok şey var Louis.Ben...Seni çok özledim."

Ben Claire'a bakarken farklı bir ses duyunca tekrar irkildim.

"Bakın burda kim varmış arkadaşlar!"

Liam'ın iğneleyici sesi ve ardından etrafımıza toplananların kahkahaları...

Bir dakika...Styles neredeydi?

Claire bana garip bakışlar atarken uzaktan bize doğru gelen kişinin yanındaki esmer kızdan,Styles olduğunu anlayabilmiştim.Tanrı aşkına kızın göğüslerini unutmam imkansızdı!

Styles'ın delici bakışlarına aldırmamaya çalışıp,Claire'ın kulağına,"Bir şey yok,birazdan gideceğiz buradan."diye fısıldadım çünkü dehşete düşmüş gibiydi.Suratında anlayamadığım bir korku ifadesi ya da daha farklı bir şey vardı.Onu koruma zorunluluğum varmış gibi hissediyordum.O benim için eski sevgiliden daha fazlasıydı.Sevdiğim,sırlarımı paylaştığım ilk kızdı.Mavi gözlerini kıstı ve elimi daha sıktı tuttu.Kafamı kaldırıp etrafımızı saranlara,"Ortada komik bir şey mi var?! Defolun buradan!" diye bağırdıktan sonra söylenerek dağılmalarını izledim.Claire'ın elini bırakıp Styles ve yanındaki Liam ile çetenin kalanlarının yanına gittim.

"Ne o? Komik bir şey mi gördünüz?"

Liam hala gülüyordu.Bu çocuğun ağzını burnunu kırmadan rahat edemeyecektim.

Liam,"Vay,sevgilin güzelmiş.Dikkat et de yemesin kurtlar sevgilini" dedi Styles'a bakarak kahkahalarının arasından.

Claire'a bir bakış attıktan sonra,Liam'a yumruk attım.Beni sinirlendirmek için bunu yapıyordu.Claire'a benim yanımda laf etmesine izin veremezdim.

Bu hareketimle Styles'ın zaten delici bakışlarla bana bakan gözlerinden artık ateş çıkabileceğini düşünmeye başlamıştım.

Liam düştüğü yerden kalkıp bir elini vurduğum yanağına koyarak,"Göreceksin sen piç kurusu" dedi diğer elinin işaret parmağını bana doğru sallarken.Sadece omuz silktim ve ondan biraz önce giden Styles'ın peşine takılan Liam'a,"Benim okuluma da beklerim!" diye bağırdım ve gidişlerini izledim.

say my nameHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin