bölüm28

10.1K 541 10
                                    

Altı yıl.Altı yıl geçmişti.23 yaşında bir avukattım şu anda.Evli bir avukat.Eşi Yıldız holdinginin ve Hayat holdinginin başında olan bir kadındım.Dört yaşında kızı olan bir kadın.
Amerikadan dönme vaktimiz gelmişti.

- Hayaaat,Diriiim.

Diye bahçede ben bavulları hazırlarken oyun oynayan iki çocuğuma bağırdım.Bir tane kızım vardı ama benim kızımı kıskanmam gerekirken Dirim beni kıskanıyordu.

- Annesiii.Ama biz acıktık.

Diyerek daha yarım saat önce yemek yiyen Dirim Hayat adına konuşmuştu.

- Annesi geliyor şimdi Dirim bey.

Diyerek ellerimi belime koymuştum.Zaten ciddiyetimi bozmamıda Hayat' ın muhteşem kahkahaları bozmuştu.

******

- Geldik.

Dedi Dirim Hayat' ı kucağından yere indirip.

Derin bir nefes aldım.

- Evet.Geldik.Yarım bıraktığımız İstanbul' a geldik.

Babamla gitmiştik ama onsuz dönüyorduk.İki yıl önce kanserden vefat etmişti.Dirim ve kızım olmasa asla o günleri atlatamazdım.

Aklıma Beril geldi.Benim yüzümden kızın hayatı kaymıştı.Yok olmuştu.Bitmişti...
Demir...Tam bir psikopatmış.Bunu arkadaşlarımla vedalaşmak için toplandığımız gün anlamıştım.Dirim uzak dur ondan,çağırmayalım demişti ama ben çağırmıştım.Psikopat beni sevdiğini söylrdi herkesin içinde.Bana gidemezsin dedi.Gidersen çok kötü şeyler yaparım dedi.Ama ben umursamadım.Gittik.Birlikte gittik.
İki hafta,sonra Kardelenden telefon gelmişti.Beril Demir i seviyormuş.Onunla konuşmak için yanına gitmiş.Ama,sonra ikiside ortadan kaybolmuş.Dirim,Melih ve Cem ne kadar adamları varsa arattırdılar ama altı yıldır ikisindende tek haber alamadık.Herkes ölme ihtimalini düşünürken ben hep iyi olanı,düşünmeye çalıştım.Birbirlerine aşık bir şekildr bir yerlerde yaşıyorlar.Ama altı yıldır haber alınamaması beni bile bu ihtimale inanmaktan uzaklaştırmaya başladı.

Şu anda İstanbul' a,dönmemizin bahanesi kızımın dayısının evlenecek olması.Arda ve Gamze,evlenecek.

Melih ve Kardelen düğün yapmadılar.İki yıl önce nikahla evlendiler.Hem o zaman babamda vefat ettiği içşn biz gelememiştik düğünlerine.

Bu arada Aylin de Mert diye birisiyle nişanlı.
Serap ve Ahmet ise geçen sene evlenmişler.Biz yine gelemedik.

Yani şu anda Cem,Caner ve Ebru bekar.

Kardelenden duyduğum kadarıyla Tuğçe ve İremde evlenmiş.

Bizizm geleceğimizi bildiği için Caner de İstanbul a gelecekti.Hayat doğduğunda Amerikadayken bize gelmişti.Mimar olmuştu.

Peki Dirim' in babası?
Onun hükmü sona ermiş.Başa Cem in babası geçmiş.Dirim in babasının ise ne yaptığını bilen yok.Arada sırada Dirim in onu düşündüğünü biliyorum.

Peki benim annem? Affettim onu.Anne kız gibi olamayız,olamadıkta zaten ama hiç değilse bir annem var.Yaşayan,nefes alan bir annem.

SON DERS(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now