Two.

11.7K 331 109
                                    

(Düzenlenmiştir.)

Yaa bu aralar kafam çooook karışık.Hazır bölümü bile yayınlayamadım.Sadece yayımla butonuna basmak gerekti halbuki...

Önümüzdeki 1 hafta fazla karışığım.Gireceğim bir toplantı var ve benim için çok önemli.

Anlayacağınız dualarınıza ihtiyacım var.

UYARI, SMUT!

Sabah ilk uyanan Louis oldu. Ama üzerindeki ağırlığın ne olduğunu daha anlamış değildi. Gözlerini açtığında boynunu kaşındıran kahverengi bukleleri gördü. Kafasını kaldırdığında oldukları pozisyonu baktı.

Elini zaten fazlasıyla karışık olan saçlarına geçirdi ve onları daha da karıştırdı.

Yeniden yanında yatan bedene baktı.Uzaktan gören biri onları dün sevişmiş sevgililer sanardı; Harry'in kafası Louis'in boynunda, bacakları Louis'in bacakları arasında.Üzerlerinde ise sadece kısacık siyah boxer.

Louis bu görüntüyle iç çekti.

Onun ilgili neredeyse hiç bir şey bilmiyordu.Kafede çalıştığı dışında.

Harry'in kıpırdanmasıyla Louis kaskatı kesildi. Şu an aletleri üst üsteydi ve Harry'in en ufak hareketi bile Jr. Louis'in uyanması için yeterliydi. Harry'in yine kıpırdanmaya başlamasıyla bedenindeki kanın çok uzaklara doğru pompalandığını hissetti.

Dudaklarından kaçak ufak tefek iniltiler odada yankılanırken Louis alt dudağını ısırdı.

Durduramıyordu kendini. Şimdiden aletinin erekte olduğunu anlamıştı. Şimdi de kendisi hareket ediyordu.Buna ihtiyacı vardı.Bilirsiniz; Erkekler ve aletleri...

Aşağı yukarı hareket etmesiyle inlemesini devam ettirdi. Ama asıl sorun inleyenin sadece kendisinin olmamasıydı; Harry de inlemişti.

Harry yavaşça kafasını gömdüğü boyundan kaldırdı. Gördüğü ilk şey Louis'in kısılmış gözleri, açılmış ağzı olmuştu. Olayı anlaması birkaç saniyesini almıştı. Hemen kalkmaya çalışmasıyla Louis onu kolundan tutdu. "Birbirimize... İhtiyacımız var... Harry," dedi zor bir şekilde. Sesi hissettiği tutkudan kısılmıştı.

Louis'in kalçasını kıpırdatmasıyla Harry, boğazından çıkan hırıltıya benzer iniltiyi durduramamıştı. Louis haraketlerini devam ettirirken Harry de ona katılmıştı. Harry yeniden Louis'in üzerine uzandı. Louis kalçalarını kaldırırken ellerini Harry'in sırtından aşağıya doğru indirdi. Harry yüzünü Louis'in suratıyla aynı hizaya getirdi. Bakışları pembe dudaklarını bulmuştu. Louis ise kaç gündür hayalini kurduğu dudaklarla kavuşmak için sabırsızlanıyordu. Harry kafasını dudakları arasında milimetre kalacak  şekilde yakınlaştırdı. Pembe dudaklarını büyük olanın dudaklarına dokundurdu. "Bu yaptığımız doğru değil," dedi. Konuşurken dudakları bir birine sürtüyordu. İkisinin arkasındaki tek şey cinsel çekim değildi; birbirlerini ilk gördüklerinden beri hoşlanmaya başlamıştılar.

Bu inkâr edilemez bir gerçekti.

"Yanlış bir şey yapmıyoruz, bebeğim," dedi büyük olan. Yavaşça Harry'nin alt dudağını kendi dudakları arasına aldı. Isırıklar bırakarak emmeye başlamıştı. Tadını çok merak ediyordu eskiden. Şimdi kendi dudakları arkasındaki çilek aromalı dudakları aralayarak dilini ağızının içine soktu. Harry'nin inlemesi kulaklarında duyulurken daha fazla dayanamadığını hissettti.

dangerous passion.  || larry.Where stories live. Discover now