Ten

5.3K 199 57
                                    

Bu bölümüüüüüüü yesilinharrytonuna ithaf ediyorummm :") :")

HARRY STYLES

"Benim arkamdan koşmak yerine onunla gitti.Düşüne biliyor musun?" Hıçkırıklarım sözlerimi keserken Niall beni dinliyordu.En azından ben dinlediğini umuyordum.Bu üçüncü anlatışımken dinlediğini pek sanmasam da ben anlattıkça rahatlıyordum.Ya da ağlayarak.

Restoranda olanları harfi harfine söyledim ona.Bir şey söylemiyordu.Beni tanıyordu.Biliyordu ki,eğer olumlu bir şey söylerse hemen Louis'e koşardım.

"Belki de zamana bırakmalısın."

"Bilmiyorum.Ona o kadar kırıldım ki." dedim önerisine cevap vererek.Göz yaşlarım hâla süzülüyordu yanaklarımdan.

Kolum alçıya alınmış ve eve gelmiştik; Niall'ın evine.Tekrar en başa dönmüştük.

"Ağlama artık.Sabahtan beri harap ettin kendini.Hadi odaya geç ve uyu.Üzme kendini daha fazla tamam mı?"

Yavaşça başımı sallamakla yetindim.Ancak odaya geçip sakince uyumayacağımı ikimiz de biliyorduk.En az bir on kere falan da ağlamam gerekti.

Odaya geçerken ona dönüp sarıldım."Teşekkür ederim." diye mırıldandım kollarım boynunu bulurken."Ahhh tişörtüme sümükle desen verdin."

Söyledikleri beni güldürürken burnumu daha da tişörte gömdüm."Yahh." diyerek uzaklaştırmaya çalıştı kendini."Tamam.Tamam.Gidiyorum." dedim yanağına öpücük kondurarak.O da bana sıcak gülümsemesini gönderdi.

Odaya girip üzerimde Niall'ın pijamalarıyla direk yatağa uzandım.

Anılar gözlerimin önüne gelirken dudaklarımı birbirine bastırdım.Yurtdan kaçtıktan sonra sığınmıştık bu eve.Carl'la ayrılmamızdan sonra da Niall'a sığınıp ağlamıştım.Şimdi Louis ile ayrıldığım için burada otturup ağlıyordum.Bu evde hiç güzel anım olmayacaktı mı?

Louis..

Şimdiden onu özlemiştim.O da beni özlemişmiydi acaba.Şuan neredeydi? Ya da beni en çok meraklandıran; Zayn şu an yanında mı?Belki de...Tanrım sus! Lütfen..

Daha fazla kafamı karıştırmadan gözlerimi kapamam gerekti.Yaptım da.Yarın neler olacağını bilmiyordum ama iyi olmasını umuyordum.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Üzerimde birinin tepinmesiyle uyandım.Bana sırıtarak bakan Niall'ı görmemle nefesimi verdim."Ne yapıyorsun Niall?Kolum alçıda farkındasın değil mi?"

"Ah seninle de hiç eğlenilmiyor."

"Günlük trip atma limitini bitirdiysen gidi bilirsin!"

"Şaka yapıyor olmalısın.Trip atamadım bile.Neyse hadi gel.Sana kahvaltı hazırladım marul kafa!" dedi kızacağımı bilerek.Üzerimden kalkarak kapıya yöneldi.Onu sinirlendirmeyi sevdiğim için "Geliyorum sarı civciv!" dedim gülümseyerek.

~multimedya~

"Bir daha bana civciv dersen seni mahv ederim Harry" dedi kendince 'kızgın' bir ifadeyle.

O odadan ayrılarken arkasından bağırdım."Tamam sarı civciv!"

Niall'ın haykırması duyulurken ben de kendi kendime gülüyordum.

~~~~~~~~~~~~~~~

"HARRYYY!" Niall'ın bana seslenmesiyle -daha doğrusu bağırmasıyla- oturduğum koltuktan kalkarak demin çalan kapının önüne geldim.Kafamı kaldırdığımda karşılaştığım Louis ile kalbim acımaya başlamıştı bile.

dangerous passion.  || larry.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin