Four.

9.6K 272 67
                                    

(Düzenlenmiştir.)

UYARI: SMUT!

"I... Şey, ş-şey, gerek yok," diyordum ama içten içe istiyordum bunu. Hadi ama kim kendisine sakso çekilmesini istemez ki? Hele ki, bu Louis Tomlinson olunca işler ekstra ateşli oluyor. Ama bunu Louis'e söyleyemezdim.

"Kuralları hatırlatmam gerekmiyor değil mi?" derken elleri pantolonumun önüne gelmişti. Bir yandan önümü okşuyor bir yandan da fermuarı açıyordu. İnlemelerimi durdurmak için dudaklarımı ısırıyordum ama nafile.

Dudaklarımdan kaçan o ahenktar sesler tüm salonda duyuluyordu.
İnlememi durduramıyordum. Beni etkisi altına almıştı.

"Şimdi babacık seninle ilgilenecek." dedi pantolonumu aşağı çekerken. Kalçamı kaldırarak pantolonu indirmesine izin verdim. Elleri boxerımın lastiklerini bulunca iç çektim. Yavaş yavaş aşağı çekmeye başladığında yine ona yardım ederek kalçamı kaldırdım. Yarı sertleşmiş aletim tüm çıplaklığıyla önünde duruyordu artık.

*
Louis, Harry'nin aletini ellerine almasıyla Harry, derin bir inleme koymuştu. Bir eli penisinde yukarı aşağı hareket ettirmeye başlarken, diğer eli ise tişörtünü yukarı kaldırarak karın kaslarını okşuyordu. Ağzını yaklaştırdı yavaşça. Nefesini üflüyordu Harry'nin sertleşmiş penisine. Aletinde hissettiği nefesle ürperdi. Ağzını hissetmek istiyordu. Elleri hızlanmıştı, Louis'nin. Harry, dayanamamış olacak ki, "A-ağzına... Al. Lütfen." dedi.

"Bebeğim sihirli kelimeyi unutursan seni rahatlatamam ki." dedi Louis, Harry'ye bakarak.

Harry düşünmeye çalıştı ama kasıklarındaki nefes ve aletindeki eller ona hiç yardımcı olmuyordu.

Kuralları gözden geçirdi.Ne olabilir?Ne olabilir derken aklına geldi gencin.

"Lütfen o-nu... Ihm ağzına a-al, ba... babacığım," dedi aklına geleni söyleyerek. Louis gülümseyerek penisin başını öptü Harry'yi inleterek. "Aferin benim prensesime." dedi kafasını kaldırarak, ama Harry'nin sızlanmasıyla kafasını yaklaştırarak tek seferde ağzına aldı ereksiyonu. "Ah Tanrım!" diye mırıldandı hırıltılı bir sesle Harry.

Harry, ellerini Louis'nin saçlarına koyarak okşuyor ve kasıklarına daha çok bastırıyordu. Kalçalarını kaldırarak tamamen ağzına soktu sertleşmiş üyeyi. Boğazını hissediyordu artık. Kalçalarını indirerek işi büyüğe bıraktı.

Louis artık dilini de sokmuştu işin içine. Diliyle darbeler vuruyor, dudaklarıyla yanağında çukurlar oluşturacak şekilde sertçe, bir lolipop emermiş gibi emiyordu. Dişlerini de sürtmeyi ihmal etmiyordu.

"Ah! Ha-ri ıhm kasın. Mm," dedi Harry. Ya da daha doğrusu geveledi.Hissettiği arzudan ve zevkten dolayı gözleri kapanmıştı. Küçük ter damlacıkları anlından çenesine doğru yol alıyordu.

Louis, nefes ihtiyacını gidermek için kafasını kaldırdı. Ellerini sertçe yukarı aşağı hareket ettiriyordu. Kafasını Harry'ye çevirerek gözlerine baktı. İlk defa gördüğündeki gibi zümrütü andıran gözlerine. Tek fark zümrüt renkli gözlerin yerinde daha koyu tonunda olan gözler vardı.Dudaklarını sertçe Harry'nin dudaklarına bastırdı. Onun da Harry'den farkı yoktu.

Dilini emmeye başlamıştı artık. Dudaklarını kulağına yaklaştırarak kulak memesini dişleri arasına aldıktan sonra diliyle emmeye başladı. Yeniden aşağı yönelerek penisi ağzına aldı. Toplarına gelerek dil darbeleriyle yalıyordu onu. "Ihm... Lou-uis ge-e-le, ıhm geleceğim!" dedi Harry kasılarak. Louis, ona adıyla hitap etmesiyle sinirlenerek baş parmağını sertçe yarığa bastı. "Ah! Ne yapıyorsun? Ah bırak!Bıraksana!"

dangerous passion.  || larry.Where stories live. Discover now