Thirteen

5.1K 209 221
                                    

Merhaba DG tayfası..

Nassınız?..

Neyse boş konuşmadan bölümü kime itfah ettiyimi söyleyeyim.

Bölümü........RileyM7e ithaf ediyorumm..:* :* :* :*

YAZAR POV

"Hadi ama birtanem.Kalk hadi.Öğlen oldu." dedi Louis

"Mmmm kalkmakistemiyorumlutfenuyuyayım." dedi Harry ama Louis hiç bir şey anlamamıştı dediklerinden.

"Hadi kalk Hazz." dedi tekrar uyuyan çocuğa."Offf Lou.."dedi yavaşça doğrularak."Hadi homurdanmayı bırak." dedi Louis Harry'e doğrulmakta yardım ederken.

Kıvırcık olanın yerinde kıpırdanmasıyla çığlığın odada duyulması eş zamanlıydı.Harry'in bağırmasıyla Louis neye uğradığını şaşırmıştı."Aman Tanrım!Harry ne oldu?" dedi Louis korku vve heyecanla."Siktir!Louis deliğim çok kötü." dedi dişlerinin arasından.

"Tamam.Ne yapalım?Ne yapalım?Hah sen domal.Ben deliğine bakıyım sonra merhem sürelim tamam mı?"dedi Louis sözleri dolu dolu bakan çocuğa.

"Hıhı." dedi Harry onaylayarak.Yavaşça yatağa uzanırken ağzından iniltiler çıkıyordu acıyla.Kalçasını hafifçe yukarı kaldırdı Louis'in baka bilmesi için.

Louis gördüğü manzarayla dudaklarını birbiribe bastırdı.Delik kızarmıştı.Bazı bölgelerde kurumuş kan lekeleri vardı.Muhtemelen yara olmuştu.Doğruldu ve banyoya doğru giderken "Hemen geliyorum Harry." dedi Louis.

Odayı su sesi kaplarken Louis geri dönmüştü.Hâla aynı pozisyonda olan Harry'i yavaşça kucağına aldı.Banyoya doğru giderken Harry kafasını Louis'in omzuna koydu hafif inlemerinin arasından.

Suyu yarım dolmuş küvete bıraktı bebeğini Louis.Su Harry'e iyi gelmişti anlaşılan.İniltileri kesilmişti.Louis yavaşça bebeğinin canını acıtmayarak yıkamaya başladı.Yıkanma işlemi bittiğinde büyük bir havluya sararak geri getirdi odaya.Harry'i sırtüstü yatırdıktan sonra bacaklarını araladı.Yeniden banyoya girdikten sonra elinde merhemle geri döndü.

Aynı pozisyonda duran Harry'e yaklaşarak oturdu yatağın kenarında.Merhemin kapağını açarak eline bir miktar beyaz sıvı aldı Louis.Parmağındaki merhemi deliğe sürtmeye başlamasıyla Harry'in inlemeleri yeniden duyulmuştu."A-acıyor Lou.." dedi sızlanmaları arasından.

"Tamam." dedikten sonra üflemeye başladı bebeğinin deliğine doğru.Merhemi iyice yaydıktan sonra ayağa kalktı Louis.Giyinme odasına gelerek Harry'ye boxer,eşofman falan aldı.

Elinde kiyafetlerle geri dönerken Harry'in mayışdığını gördü.Yanına yaklaşarak kiyafetleri yatağa bırakdı.Boxeri bembeyaz bacaklarından geçirirken yutkundu Louis gördükleri karşısında.Bencilce ola bilirdi ama onu bu haliyle bile becermek istiyordu.

Eşofmanı da bacaklarından geçirdikten sonra ayağa kalkarak Harry'in üzerini örtdü.Normalde bu kadar uyumasını istemezdi ama iyileşmesi için dinlenmeliydi.

■■■■■■■ 2 HAFTA SONRA ■■■■■■■

HARRY STYLES

"Hadi Lou." dedim onu koltuktan kaldırmaya çalışarak."Bebeğim teklif redd edilecek gibi değil ama çooook yorgunum" dedi dudaklarını büzerek.

"Hadi Lou.Ben yaparım.Hadi lütfeeen." dedim dudaklarımı uzatarak.Bakışları dudaklarıma inince yutkunduğunu gördüm.İçimden sevinç dansları yaparken bu işin olduğunu biliyordum.Nede olsa karşısında Harry Styles vardı.Hadi ama bana kim karşı koya bilir ki. (Valla ben koyamam)

dangerous passion.  || larry.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin