Eighteen

3.2K 159 81
                                    

"Seni o kadar özledim ki" dedi dudaklarıma yapışmadan hemen önce.Özlediğim dudakların tadı dudaklarımı bulurken ellerimi saçlarına çıkararak kavuşdurdum.Yumuşak saçları ellerim arasında kayarken Louis'in de yardımıyla kucağına zıpladım.Ayaklarım da belindeki yerini alırken Louis'in hareket ettiğini anladım.

Dilimi ağzının içerisine iterken bir yandan da Louis'e sürtünüyordum."Hmm Harry."  dedi inlemeyle.Kalçamdaki elleri kalçalarımı yoğururken bir kez daha sürtündüm."Harry rahat du- Siktir!" bağırdı ellerim pantolonunun üzerini kavrarken.Kalçalarını elime doğru iterken bir yandan da dudaklarımı sömürüyordu hırsla.

Sertleşiyordu.Bunu elimde büyüdüğünü hissettiğim aletinden anlıyordum.Sırtımın sert bir nesneye değmesiyle ağzına doğru inledim.Dudaklarından ayrılıp nerede olduğumuza baktığımda ne zaman geldiğimizi anlamadığım odada olduğumuzu gördüm.Sırtım odanın kapısına çarpmışdı.Hala kapıya yapışık bir halde dururken Louis dudaklarını boynuma indirdi.

Siktir.Çok iyi hissettiriyordu.Dili kıvrılarak boynumda dans ederken saçlarını çektim hissettiğim hazzı duymasını umarak.İleride moraracak izler bıraktığına emindim.Elleri kalçalarımdan ayrılarak gömleğimin düğmelerini bulmuştu bile.

Hızlı bir biçimde düğmeleri çözerken dudakları yeniden dudaklarımı bulmuştu.Gömlek omuzlarımdan kayarken sırtımın kapıdan ayrılıp yatakla buluşması da çok uzun sürmedi.

Ellerim tişörtünü kavrarken kollarını kaldırarak yardım etti çıkarmama.Gri tişörtü yeri boylarken ellerimi vücudunda gezdirerek pantolonuna geldim.İlk önce düğmeni sonraysa fermuarı çözdükten sonra ellerimi içeri kaydırdım.Kahretsin gerçekten büyüktü ve bu ben ilkinde olduğu gibi fazla heyecanlanıyordum.

Elimi yeniden çıkardıktan sonra pantolonunu büyük kalçalarından sıyırdım.Ayaklarını kıpırdatarak bana yardım ederken ne zaman çözdüğünü bilmediğim pantolonumu da bacaklarımdan çıkardı.

Siyah boxeri kalçalarını sararken onu daha da büyük gösteriyordu.Hiç beklemeden boxerini çıkardım Louis'in dudakları meme uçlarımdan hissetmeden önce.Sert aleti dik bir şekilde boxerime değiyordu ve siktir bu beni daha fazla tahrik ediyordu.

"Lou..." diye mırıldandım inlemeyle karışık bir şekilde.Islak bir şekilde meme uçlarımı emerken saçlarını kavrayarak daha da bastırdım.Kafasını yavaşça aşağı indirdi."Seni seviyorum bebeğim." dedi karnımı öperek.Gülümsedim.Gülümsemem Louis'in kasıklarımı öpmesiyle deyişmiti.Ağzım açılmıştı.Dağılmış saçlarım her hareketde daha da bir birine giriyordu.Onu o kadar net hissediyordum ki."Hmm.." mırıldandım kalçalarımı kaldırarak.Boxerimin üzerinden böyle hissetiyorsam onun çıplak penisinin hissettiklerini düşünmek bile istemiyordum. 

Kafasını kaldırarak dudaklarıma yöneldi.Dudaklarımı emerken sert bir hareketle onu altıma aldım.Hemen köprücük kemiğine yaklaşırken bir elimle de onu kavradım.Sert aleti elimle daha da büyürken köprücükleri öpmeyi bırakıp meme uçlarına geldim.Tepecikleri dilimle aşağı yukarı oynatarak beni hissetmesini sağladım.Dilimi iki göğsünün ortasından sürterek kasıklarına geldim.Islakça öperken kalçalarını elimle sıktım.Louis'in hırıltısı kulağıma dolarken dilimi daha da aşağıya indirerek penisinin ucunu öptüm."Hmm em o-onu." dedi Louis zorla.Nefes nefeseysi.

Dediğini yaparak ağzıma aldım onu.Sıcak organı ağzımı doldururken alt kısımını elimle tutuyordum.Kafamı aşağı eğerek tam ağzıma aldım ereksiyonunu.Yeniden kafamı kaldırarak salyamın organını sarmasına izin verdim.Bir kaç kere daha onu emdikten sonra Louis beni kolumdan tutarak altına almıştı bile.

dangerous passion.  || larry.Where stories live. Discover now