0.1

814 55 12
                                    

„Dođi, malena." Dozivao ju je polako, dok je još više ubrzavala korak.

Njegov glas joj je bio toliko poznat, ali se nije mogla sjetiti od kuda. Osjećala je malene trnce kako prolaze kroz njeno tijelo, nije željela umrijeti, ne ovako.

„Pusti me na miru!" Glasno je viknula, sada već osjećajući kako nogama ide sve brže i brže.

„Ali, ti si samo moja." Rekao je sa podsmijehom u glasu.

Suze su silazile niz njeno lice, sve više se bojala. Mogla je osjetiti kako lagano prolazi nožem po zgradama. Nije odustajao, trčao je brže.

Molila je za pomoć, plakala, vrištala, ali ništa joj u tom trenutku nije pomoglo. Osjetila ga je iza sebe, lagano je pribio nož uz njen vrat sa osmijehom na licu.

„Gotovo je, malena." To su bile zadnje riječi koje je mogla čuti.

Otvorila je oči dok je znoj silazio sa njenog čela. Samo san. Ovakve snove sanja već tjednima, od onoga dana kada ga je vidjela u uličici, ne prestaju.

Ustala se lagano sa kreveta i otišla do kupaonice. Ovih dana, nemoguće je fokusirati joj se na posao, na prijatelje i stvari koje se vrte oko nje. Više od svega je željela znati tko je taj muškarac i zašto je prati.

Željela je, ali nije imala snage, strah ju je sprječavao i to je mrzila, mrzila je sebe jer ne može učiniti ništa.

Umila se i pogledala u ogledalo. Od kada je došla kući, nije se trudila skinuti maskaru, crni ostatci su bili ispod njenih očiju, dok je njeno nekoć lice puno radosti, sada bilo prazno.

Zašto joj ovo radi?

Maleni osmijeh je stajao na njegovom licu dok ju je gledao. Izgledala je tako predivno kada je bila tužna, uplašena. To je nešto što ga je najviše ispunjavalo, nije želio vidjeti osmijeh na njenom licu, sve dok on ponovno ne bude sretan.

Želio ju je, više od ičega. Žudio je za njenim tijelom i njenom strasti dok bi lagane suze padale niz njene obraze. To je najviše volio. Sve će napraviti da svoje malenu vrati nazad.

Dva prsta je lagano privukao ustima, ljubeći ih. „Obećavam ti, malena, ponovno ćeš biti moja."

Sa tim riječima, otišao je tamo gdje i pripada - u tamu.

„Molim te, Ellis, odspavaj nekada." Ista crvenokosa djevojka joj je govorila.

Ellis se osjećala bezobrazno jer joj nije rekla što se dešava, nije joj rekla što doživljava i zašto. Nije imala srca gledati svoju najbolju prijateljicu kako se brine o njoj i staje uz nju u ovakvim trenutcima, ovo je morala napraviti sama.

„U redu sam, Zoe, ne brini se." Brineta je rekla, otvarajući vrata zgrade.

Shvatila je da možda jedini izlaz od gadnih snova koji ju proganjaju je to da se suoči sa njim, i to je ono što je spremna učiniti.

„Pogledaj se, izgledaš kao da nisi spavala tjednima." Pokazivala je rukama na njeno izmoreno lice.

Zoe je uvijek bila jedna od onih šminkerica ovog malenog gradića. Privlačila je mnoge muškarce, njenih godina i one starije, ali nikada nije željela ništa ozbiljno s njima, Ellis to nije shvaćala, ali je podržavala svoju prijateljicu.

„Vidimo se sutra." Ellis je rekla, već bježeći niz ulicu.

Spremna je suočiti se sa svojim strahom, ne shvativši da će možda doživjeti gadne posljedice.

16.7.2015.

#Vote&Comment

U početku će nastavci biti kratki. :) hvala vam svima koji čitate, nastavci će sada ići brže jer nisam ovih dana mogla objavljivati. ♥

LYSM!

Necessary EvilWhere stories live. Discover now