Ce zodie te infioara?

9.6K 487 50
                                    

Ce zodie te infioara?

Are un nu-stiu-ce care te face sa te simti in largul tau atunci cand esti alaturi de el. Sa fie farmecul personal, sa fie valabila explicatia "dragostea e oarba" sau faptul ca, la nasterea lui, planetele l-au daruit cu mult "lipici"?

Berbec
Adora ca partenerul sa fie... optimist, expansiv, cu spirit de aventura ca Sagetatorul plin de viata, inteligent, pus pe sotii ca Gemenii creativ, dinamic, curajos, hotarat ca Leul inventiv, inteligent, altruist ca Varsatorul Isi ascute cornitele cand partenerul este... arogant, posesiv, pesimist .

Taur
Adora ca partenerul sa fie... realist, increzator in sine, loial asa cum este Capricornul rafinat, sincer ca Fecioara amabil, creativ, original ca Pestii dragastos, tandru, materialist ca Racul Vede rosu in fata ochilor cand partenerul este... risipitor, sufocant, peste masura de familiar .

Gemenii
Adora ca partenerul sa fie... original, ingenios, fascinant ca Varsatorul diplomat, echilibrat, sociabil ca Balanta curajos, cu spirit de initiativa ca Berbecul creativ, expresiv, dinamic si teatral ca Leul Nu suporta ca partenerul sa fie... rigid, lipsit de spontaneitate, cusurgiu .

Rac
Adora ca partenerul sa fie... sensibil, intuitiv ca Scorpionul devotat, senzual, intelegator ca Pestii calm, loial, puternic ca Taurul loial, etic, reconfortant ca Fecioara Isi scoate clestii cand partenerul este... copilaros.

Leu
Adora ca partenerul sa fie... curajos, energic, optimist ca Berbecul expansiv, vesel, stralucitor ca Sagetatorul adaptabil, agreabil, energic ca Gemenii romantic, vesel, gratios ca Fecioara Torsul lui devine tot mai violent cand partenerul este... comod, superficial .

Fecioara
Adora ca partenerul sa fie... responsabil, practic, rational ca Taurul altruist, muncitor, precaut cum este Capricornul materialist, discret ca Racul puternic, convingator, bun strateg ca Scorpionul Devine o ... Fecioara de fier cand partenerul este... nerealist, lipsit de diplomatie, guraliv, instabil .

Balanta
Adora ca partenerul sa fie... rational, amabil si tandru ca Gemenii tolerant, altruist, inteligent si cult ca Varsatorul artist, teatral, modern, gratios ca Leul inteligent, sincer ca Sagetatorul Se ... "dezechilibreaza" cand partenerul este... lacom, dictatorial, rigid .

Scorpion
Adora ca partenerul sa fie... tandru, dragastos, sensibil si atent ca Racul original, senzual si misterios ca Pestii discret, realist, organizat ca Fecioara serios, optimist si ambitios cum e Capricornul Sarutul lui devine veninos cand partenerul este... rigid, neintelegator, prea teatral .

Sagetatorul
Adora ca partenerul sa fie... optimist, energic, hotarat ca Berbecul dinamic, puternic si sensibil ca Leul distrat, amuzant, energic ca Balanta excentric, neconventional, inventiv si fascinant ca Varsatorul Renunta la partener cand acesta e... fanatic, pesimist, rigid, rece si sarcastic .

Capricorn
Adora ca partenerul sa fie... practic, protectiv, responsabil ca Taurul organizat, discret si reconfortant ca Fecioara amabil, tandru, modest si adaptabil ca Pestii hotarat, ambitios si voluntar ca Scorpionul Da inapoi atunci cand partenerul e... comod, superficial, egoist .

Varsator
Adora ca partenerul sa fie... inventiv, inteligent, rational ca Gemenii distrat, frumos, tolerant si calm ca Balanta vital, original, energic si revolutionar ca Berbecul Se retrage din relatie cand partenerul e... intolerant, sufocant, dictatorial .

Pestii
Adora ca partenerul sa fie... intuitiv, protectiv, discret ca Racul mistic, sensibil si optimist ca Scorpionul frumos, creativ, calm si relaxat ca Taurul serios, loial, realist cum este Capricornul Isi iese din matca lui cand partenerul e... sarcastic, transant si certaret.

ZodiiWhere stories live. Discover now