Cand se va satura de tine,in functie de zodia lui

3.7K 196 15
                                    

Ti-ai dori ca relatia voastra sa nu se termine niciodata, sa mearga totul bine si frumos pana la adanci batraneti. Numai ca depinde mai mult de tine sa nu ii dai motivele care l-ar face sa isi ia lucrurile si sa plece incotro vede cu ochii.

Iata care e momentul in care se va satura de tine si iti va da papucii:

Berbec

Cand vei incepe cu nedreptatile. Acela este momentul in care Berbecul nu va mai suporta si va lua decizia sa se desparta de tine. Si cand nu te vei mai arata foarte interesata de persoana lui.

Taur

Cand il vei rani. Barbatul Taur, oricat de mult ar face el pe durul, este in esenta un sensibil, care nu suporta sa fie ranit. Are nevoie de confort si stabilitate in viata sentimentala.

Gemeni

Cand te vei plictisi. Nativului Gemeni ii place sa fie elementul-surpriza intr-o relatie, motiv pentru care in clipa in care va vedea ca nu te mai amuza, nu se va mai simti in largul lui si va pleca.

Rac

Cand il vei jigni. Racul isi pune inima si sufletul pe tava si asteapta de la tine acelasi lucru. Nu va fi el cel care va rupe relatia, dar daca vei incepe sa il jignesti, atunci va deveni rece si se va indeparta de tine.

Leu

Cand nu il vei mai pretui. Intr-o relatie cu un Leu trebuie sa ai mereu prezent in minte faptul ca ii place sa fie laudat, admirat, pretuit. In clipa in care nu o mai faci, se rupe filmul, cum s-ar spune.

Fecioara

Cand vei incepe sa tii secrete. Fecioara este o fire foarte deschisa si daca ea spune tot ce simte si gandeste si vrea ca si tu sa faci la fel. Daca incepi sa ii ascunzi chiar si cele mai marunte trairi, pleaca.

Balanta

Cand va gasi ceva mai interesant. Nativul din Balanta este foarte exigent cu femeile din viata lui, motiv pentru care isi va lua talpasita in momentul in care in cale ii va iesi o alta mai buna si mai frumoasa.

Scorpion

Cand il vei minti. Scorpionul este extrem de orgolios si nu tolereaza minciuna, pe care o vede ca pe o jignire profunda la adresa inteligentei lui. Si cand nu ii vei mai satisface dorintele arzatoare.

Sagetator

Cand il vei trage inapoi. Sagetatorul iubeste libertatea si pretinde de la partenera de viata sa ii respecte aceasta dorinta. Se va rupe de tine in clipa in care vei incerca sa ii pui frane, sa il tii pe loc.

Capricorn

Cand il vei dezamagi. Capricornul, un conservator prin excelenta, alege doar relatii sigure, pentru ca nu suporta emotiile. Va face insa pasul inapoi atunci cand va realiza ca nu esti ceea ce si-a imaginat.

Varsator

Cand iti vei pierde farmecul. Varsatorul se va satura repede de tine atunci cand vei incepe sa iti pierzi din stralucirea si din entuziasmul pe care l-ai avut la inceputul relatiei.

Pesti

Cand il vei trata cu raceala. Este atat de emotiv barbatul din zodia Pesti incat risti sa il ranesti foarte usor doar pentru ca ii arati putina indiferenta, cand pare ca nu iti mai

ZodiiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora