Unde trebuie să mergi în VACANŢĂ în funcţie de zodie

5.4K 301 112
                                    

Unde trebuie să mergi în VACANŢĂ în funcţie de zodie
Fiecare din noi adoră călătoriile. Majoritatea oamenilor atunci când au concediu merg în vacanţă. Unii la munte, alţii la mare, în ţări exotice sau europene, preferinţele nu se discută. În funcţie de zodie însă, oamenii sunt atraşi de anumite destinaţii. Iată care sunt acestea:

Berbec - aventuroşi şi impulsivi, berbecii adoră cultura şi istoria. Iubesc să meargă în călătorii unde să se relaxeze şi să se relaxeze. Totodată aceştia adoră confortul şi zonele de agrement şi reabilitare.

Taur - aceştia sunt foarte relaxanţi şi adoră liniştea. Dacă merg în vacanţă, ei optează pentru locurile unde se prepară delicii culinare şi peisajul este uimitor. Este recomandabil de călătorit în California şi Toscana.

Gemeni - iubesc să fie ocupaţi, deci au nevoie de o vacanţă "busy". Trebuie să meargă în călătorii unde se practică diferite activităţi. Nu trebuie să se plictisească, au nevoie de o vacanţă pe malul mării.

Rac - această zodie adoră confortul. Dacă merge în călătorie, are nevoie de un confort absolut, plus că trebuie să fie alături şi oamenii dragi. O casă închiriată pe plajă îi poate satisface la perfecţie.

Leu - adoră locurile pline de oameni. Dacă vor merge în călătorie, vor alege locuri aglomerate, se vor feri de zonele liniştite şi izolate ale naturii. Dacă au un loc preferat, nu vor ezita să revină iar şi iar.

Fecioară - sunt dornice de explorare. Această zodie este întotdeauna în căutare. Pentru vacanţă vor alege destinaţii înverzite, în sânul naturii sau pe malul lacului. Plimbările fac parte din obiceiurile pe care le adoră.

Balanţa - romantice şi cu înclinaţii spre artă, oamenii din această zodie adoră companiile cu prietenii. Dacă vor merge în călătorii, vor lua cu ei o mulţime de prieteni şi se vor distra. Destinaţiile perfecte: Paris, Veneţia, Brugges.

Scorpion - aceştia adoră cultura nouă. Destinaţiile din Asia şi Australia vor fi perfecte pentru călătorii. Dacă merg în călătorii, aleg o perioadă de minim două săptămâni.

Săgetător - zodia care trăieşte pentru a călători. Când vine vorba de o destinaţie nouă, sunt pregătiţi să exploateze şi să cucerească tot. Adoră libertatea şi mişcarea.

Capricorn - atraşi de trecut, aceştia vor opta pentru destinaţii cu o istorie aparte: Italia, Franţa, Marea Britanie, Turcia vor constitui locurile perfecte pentru o călătorie.

Vărsător - adoră oamenii noi şi le place tot ce este unic. Pentru ei este ideal să-şi planifice singuri vacanţa şi să aleagă destinaţia. Iubesc locurile unde pot vorbi cu localnicii şi pot afla lucruri interesante despre tradiţii şi obiceiuri.

Peşti - se regăsesc în călătorii pentru că se contopesc cu natura şi se calmează. Iubesc majoritatea destinaţiilor, în mod special marea.

Tu ce zodie ești?

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum