Horoscop: Calitatile nestiute ale zodiei tale

6.2K 312 36
                                    

Horoscop: Calitatile nestiute ale zodiei tale

Cele mai multe lucruri reusim sa le infaptuim datorita faptului ca stim de ce suntem in stare si ca avem incredere in propriile forte. Tocmai de aceea a luat viata si acest articol: pentru ca tu, indiferent in ce zodie te-ai nascut, sa capeti mai multa incredere in tine insati.

Berbec (21.03-20.04)
Cuvinte cheie: energie, forta, control.
Daca esti nascuta in zodia Berbec, cu siguranta ti s-a reprosat adesea instabilitatea emotionala, incapatanarea si faptul ca te dedici prea mult muncii tale. De multe ori, ceea ce percepi tu ca fiind principii de viata, altii inteleg ca prejudecati sau defecte.
Esti cea mai buna la... a ajuta oamenii sa faca alegerile corecte. Iti place sa controlezi vietile altora, insa acest lucru poate fi vazut adesea ca fiind negativ. Acorda privilegiul liberului arbitru din cand in cand.
Zodia opusa: Balanta.
Piatra norocoasa: diamant.

Taur (21.04-21.05)
Cuvinte cheie: stabilitate, incredere, egoism.
Nativilor Taur, femeilor, in special, li se reproseaza adesea egoismul si comoditatea. Nu este nimic fals in acele afirmatii, dar nu poate fi nici placut. Totusi, aceasta este esenta Taurului: se ingrijeste intai pe sine si incearca sa ii faca pe ceilalti sa lucreze in beneficiul sau. Prietenii unui Taur, insa, nu vor regreta niciodata aceasta relatie: acesti nativi sunt cei mai fideli tovarasi de viata si sar in ajutor atunci cand ai nevoie mai mult.
Esti cea mai buna la... a pune ordine in viata ta. Prietenii tai te invidiaza in secret pentru abilitatea de a-ti aseza viitorul cum nu se poate mai bine.
Zodia opusa: Scorpion.
Piatra norocoasa: smarald.

Gemeni (22.05-21.06)
Cuvinte cheie: egocentrism, sociabilitate, superficialitate.
Tie oamenii nu iti fac reprosuri, pe tine doar te iubesc. Le este usor celor din jurul tau sa te placa, pentru ca esti plina de energie, foarte comunicativa, destul de optimista pentru acest prezent si intotdeauna vii cu propuneri incitante. Totusi, in adansul spiritului tau, iti pasa doar de tine si de confortul tau emotional.
Esti cea mai buna la... a face oamenii sa se creada iubiti. Esti foarte prietenoasa, dar esti superficiala in egala masura. Cand cel de alaturi da de greu, se intampla sa fii foarte ocupata.
Zodia opusa: Sagetator.
Piatra norocoasa: agata.

Rac (22.06-22.07)
Cuvinte cheie: sentiment, afectiune, introversiune.
Petreci destul de mult timp acordand atentie propriilor sentimente si propriei viziuni asupra realitatii, motiv pentru care nu iti este prea usor sa iti faci prieteni. Tii mult la cei care au reusit sa se apropie de tine, dar nu stii cum sa le arati acest lucru: iti este greu sa multumesti, sa feliciti sau sa spui „Te iubesc".
Esti cea mai buna la... a face reprosuri. Uneori, acestea pot motiva un om, dar nu daca sunt prezente continuu in discursurile tale.
Zodia opusa: Capricorn.
Piatra norocoasa: perla.

Leu (24.07-23.08)
Cuvinte cheie: dominare, inteligenta, (re)directionare.
Majoritatea persoanelor ce traiesc in jurul tau te apreciaza destul de mult incat sa nu vada ca ai si defecte. Ai stiut dintotdeauna cum sa te faci placuta, dar si unde sa setezi limitele. Iti place sa manipulezi, sa detii controlul situatiei, insa nu o faci niciodata foarte evident. Intr-o alta viata ai fost, probabil, papusar.
Esti cea mai buna la... a reinventa realitatea. Iti este destul de usor sa ii faci si pe ceilalti sa vada si sa creada in versiunea ta de adevar.
Zodia opusa: Varsator.
Piatra norocoasa: rubin.

Fecioara (24.08-23.09)
Cuvinte cheie: perfectiune, ambitie, inteligenta.
Regretele personale si reprosurile primite sunt, cel mai adesea, foarte asemanatoare. Iti dedici foarte mult timp lucrurilor „serioase": societate, cariera, imagine. Iti este greu sa iti alegi prieteni pe masura si sa te implici in relatii din cauza ambitiei tale nelimitate. Poate nu ar fi rau sa ai mai multa incredere in potentialul aproapelui tau.
Esti cea mai buna la... a ridica standardul. Iti place sa fii privita ca model, motiv pentru care incerci, in orice activitate te-ai implica, sa fii cea mai buna si sa ii motivezi pe cei care crezi ca iti merita atentia.
Zodia opusa: Pesti.
Piatra norocoasa: sardonix.

Balanta (24.09-23.10)
Cuvinte cheie: sensibilitate, intelepciune, farmec personal.
Iti doresti intotdeauna sa iei cea mai buna alegere pentru toata lumea, motiv pentru care orice pas dureaza cat o mutare pe tabla de sah, iar cei din jur te cred nehotarata si usor influentabila. Dureaza mult sa te enervezi, insa conflictele interioare sunt mult mai puternice - uneori, interminabile.
Esti cea mai buna la... a oferi seminte de intelepciune. Esti o prietena buna si un ascultator minunat, chiar cu riscul de a te rani. Vei avea intotdeauna un raspuns, chiar daca dureaza putin sa il formulezi.
Zodia opusa: Berbec.
Piatra norocoasa: safir.

Scorpion (24.10-22.11)
Cuvinte cheie: manipulare, superficialitate, idealism.
Iti place sa fii pe primul loc si faci aproape orice pentru acel statut, chiar daca asta inseamna sa calci orgoliile altora in picioare sau sa ignori total nevoile celor de langa tine. Talentul oratoric este adesea de partea ta si nici farmecul personal nu iti lipseste.
Esti cea mai buna la... a suci mintile oamenilor. Ai un dar divin pentru a-i face pe ceilalti sa creada ca ai dreptate.
Zodia opusa: Taur.
Piatra norocoasa: opal.

Sagetator (23.11-21.12)
Cuvinte cheie: sinceritate, onestitate, ratiune.
Daca se discuta despre vreo petrecere sau un eveniment, esti prima care confirma, fara sa conteze daca ai fost invitata sau nu, uneori. Cel mai des ti se reproseaza ca esti prea bagacioasa, insa nu de multe ori ajung aceste cuvinte la tine. Poate ar trebui sa fii mai putin dura, mai putin superficiala si mai atenta la emotiile celor din jur.
Esti cea mai buna la... expunerea adevarului. Chiar daca este dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-ai spus vreodata, nimic nu te poate face sa iti tii parerile pentru tine.
Zodia opusa: Gemeni.
Piatra norocoasa: topaz.

Capricorn (22.12-20.01)
Cuvinte cheie: responsabilitate, prietenie, incredere.
Intotdeauna esti omul serios din grupul tau, motiv pentru care, uneori, ti se reproseaza nivelul crescut de seriozitate. Totusi, de cele mai multe ori, reusesti sa te adaptezi situatiei si sa intretii atmosfera. Iar faptul ca esti responsabila este mana cereasca pentru unii dintre prietenii tai: nu ii vei lasa niciodata sa faca prostii prea mari.
Esti cea mai buna la... gasirea fericirii celorlalti. Te pricepi de minune la dat sfaturi, insa, cand vine timpul practicii, te fastacesti si reusesti, cumva, sa o dai in bara.
Zodia opusa: Rac.
Piatra norocoasa: onix.

Varsator (21.01-19.02)
Cuvinte cheie: energie, schimbare, dinamism.
Ai o fire dificila si probabil te-ai saturat sa ti se tot spuna cat de capricioasa esti, insa rar se gaseste cineva care sa poata tine ritmul cu tine. Iti schimbi starea de spirit destul de usor si fara niciun avertisment, iar cand esti bine dispusa esti plina de energie si usor haotica: pune-te in locul prietenilor tai si poate asa ii aprecia pentru rabdarea de care au dat dovada cand au ramas alaturi.
Esti cea mai buna la... intretinerea atmosferei. Stii sa fii sufletul petrecerii si nimeni nu te poate intrece la acest capitol, insa lasi de dorit la alte probleme.
Zodia opusa: Leu.
Piatra norocoasa: turcoaz.

Pesti (20.02-20.03)
Cuvinte cheie: sensibilitate, expresivitate, supraveghere.
Ai emotii complexe si iti face placere sa ti le expui, cat mai des si cat mai explicit, insa cei din jurul tau nu sunt dispusi de fiecare data sa asculte povestile inimii tale. Ar trebui sa incerci, din cand in cand, sa iti aliniezi emotiile cu grupul. Nu ar strica nici sa fii putin mai „cu picioarele pe pamant", putin mai realista, fara a renunta la gandurile pozitive.
Esti cea mai buna la... impartasirea emotiilor. Esti foarte expresiva si, de indata ce te incearca un sentiment nou, prietenii tai vor afla despre asta.
Zodia opusa: Fecioara.
Piatra norocoasa: piatra lunii.

Zodiiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن