Vezi cum te văd alţii! Lucruri CRUDE despre fiecare ZODIE

5.5K 291 46
                                    

Vezi cum te văd alţii! Lucruri CRUDE despre fiecare ZODIE

Fiecare zodie are şi bune, şi rele, însă există trăsături definitorii pentru fiecare semn al horoscopului. În cele ce urmează vei afla părţile negative ale personalităţii tale, influenţate într-o oarecare măsură de semnul tău zodiacal.

Berbec

Berbecii au adesea sprâncenele încruntate şi o expresie arogantă pe chip, iar de această atitudine arogantă ar trebui să se dezică, dat fiind că este zodia al cărui semn este asociat cu un animal care se loveşte de unul singur cu capul de perete, scrie lyla.ro. Însă berbecii sunt oameni de cuvânt. Ei rareori spun un lucru şi fac altceva. Problema intervine atunci când greşesc: dacă fac ceva nelalocul lui, nici nu discută despre acţiunea lor şi se fac că plouă. Berbecii sunt fiinţe cinice care vor face mişto oricând au ocazia, indiferent cât de cruzi şi jignitori se arată. Mai mult, se cred de neînfrant, motiv pentru care caută cu inverşunare să atingă poziţii de conducere.

Taur

Taurul este veşnic subjugat de propriile emoţii. Dacă acum este în al noualea cer, în secunda doi poate cădea în borcanul cu melancolie fără motive evidente. Au o personalitate uşor bipolară. Mai mult, faptul că sunt o zodie de pământ îi face să se spele mai rar decât alte zodii, iar când cad în depresie fug de apă ca de dracu. Deşi se dau mari maeştri în psihanaliză şi îşi evaluează deseori prietenii, taurii duc lipsă de experienţă de viaţă, indiferent de vârstă, nu pentru că nu au avut parte de evenimente majore în viaţă, ci pentru că au o capacitate redusă de a învăţa din propriile experienţe.

Gemeni

Toată lumea iubeşte gemenii din simplul motiv că au schizofrenie. De ce? Pentru că gemenilor le place ideea că sunt persoane duale, că există doi într-unul (de parcă ar fi şampon cu balsam), motiv pentru care vorbele şi acţiunile lor sunt greu predictibile. Vorbesc săptămâni întregi despre un plan pentru ca, atunci când trebuie să aiba loc, să se răzgândească. Gemenii vorbesc cu voce tare pentru că adoră să se audă şi să primească atenţia tuturor din jur, dar sunt şi sâcâitori, şi insistenţi, adesea fără motive întemeiate, singurul argument din spatele comportamentului lor fiind faptul că au chef de joacă. Deseori, nu le pasă că în "joaca" lor cineva ar putea să iasa rănit, cel puţin sufleteşte.

Rac

Racii sunt teribil de curioşi. Şi-ar dori să ştie ce fac toţi oamenii de pe Pământ. Pe de altă parte, racii sunt şi foarte puturoşi. Rareori excelează la vreun sport pentru că, dacă ar fi după ei, ar lua pauză din 15 în 15 minute. Puterea de influenţă a racului este foarte limitată. Nici măcar în faţa prietenilor nu au un cuvânt major de spus, părerile lor fiind uşor trecute cu vederea şi considerate adesea neimportante.

Leu

Persoanele născute sub semnul zodiacal al leului fac orice ca să fie în centrul atenţiei. Stima lor de sine este mult peste medie, în unele cazuri ajungând chiar la adulaţie. Leii au obiceiul de a întrerupe conversaţiile oamenilor. Leii se sperie de ideea de umilinţă. Ei nu s-ar arăta umili în absolut nicio situaţie. Nu degeaba Iisus a fost capricorn şi Buddha, vărsător.

Fecioară

Fecioarele au veşnic câte o problemă. Mulţumirea este dificil de obţinut pentru o persoană născută sub semnul fecioarei. Sunt firi perfecţioniste care atunci când fac curăţenie, spală de două ori acelaşi loc doar ca să se asigure că este curat. Acesta este doar un exemplu din multele care indică la fecioare un comportament obsesiv-compulsiv.

Balanţă

Armonia specifică balanţelor vine cu mare preţ: au tendinţe bipolare, ce-i drept nu atât de dure precum au gemenii. Echilibrul specific balanţei provine din faptul că ele cântăresc toate beneficiile, toate dezavantajele şi toate posibilele scenarii care pot decurge înainte să ia o anumită decizie. Având atâta de gândit, se trezesc adesea că decizia pe care într-un final au luat-o nu mai este valabilă, nu mai poate fi aplicată, căci au luat-o tardiv. Multe balanţe trec prin viaţă gândindu-se ce decizie să ia, fără să apuce să se hotărască şi să-şi pună planul în aplicare. Au nevoie de impulsuri exterioare constante ca să-şi facă treaba cum se cuvine. Balanţele se obişnuiesc greu cu gândul că trăim în secolul al XXI-lea, într-o societate în continuă mişcare, şi că trebuie să grăbească pasul propriei gândiri.

Scorpion

Scorpionii sunt tipicari, sunt tehnici şi le place să fie totul pus ca la carte. Din acest motiv sunt prieteni buni cu balanţele, căci acestea sunt în stare să le aducă cafeaua aşa cum le place. Cei mai mulţi hackeri sunt născuţi sub semnul zodiacal al scorpionului. Adoră să afle lucruri care nu ţin de ei. Un scorpion ar pierde mult timp doar ca să afle că vecina de la etajul 3 conversează în secret cu un tip din SUA, deşi are un iubit în cartierul vecin.

Săgetător

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt mari aventuriere. Însă aventurile vin cu un preţ. Adesea, săgetătorii reuşesc să se rănească emoţional şi fizic în căutare de aventură. Săgetătorii adoră să-şi distreze prietenii, familia şi chiar străinii. Dacă în tinereţe o fac cu mare eficienţă, când trec de o anumită vârstă nu mai reuşesc şi chiar devin insuportabili când sunt puşi în faţa eşecului. De altfel, prea puţini săgetători ştiu să piardă cu demnitate.

Capricorn

Sunt muncitori, de încredere şi teribil de plictisitori. Este vorba de capricorni. Au toate atuurile să reuşească în ceea ce-şi propun, însă faptul că sunt fiinţe atât de plictisitoare le pune obstacole în drum. Poţi avea o relaţie cu un capricorn, secretul constă însă să nu petreci tot timpul cu el. Capricornii sunt fiinţe exagerat de prevăzătoare. Spre deosebire de balanţe, capricornii iau decizii, dar îşi fac şi back-up-uri masive pentru a se asigura că nu se trezesc în ploaie. Faptul că sunt atât de prevăzători îi face teribili de plictisitori în excursii, căci capricornii sunt acele persoane care au veşnic un program după ele, o hartă şi nu s-ar abate de la programul lor, insistând şi la ceilalţi să urmeze strict cele stabilite de el pentru "eficientizarea" vacanţei.

Vărsător

Vărsătorii sunt principalii visători dintre toate celelalte semne zodiacale. Ei sunt veşnic nostalgici. Dacă ar putea, s-ar întoarce în era hippie doar pentru ca să poată umbla goi-goluţi pe unde au chef. Dar sunt visători şi în ceea ce priveşte viitorul, visatul cu ochii deschişi oriunde ar fi fiind principalul lor hobby. Tocmai natura visătoare a vărsătorului îl face să fie total anacronic. El nu se sincronizează în veci cu realitatea din jur, trăieşte în propria bulă pe care, evident, el însuşi a creat-o şi mimează traiul de zi cu zi dintr-un simţ al responsabilităţii. Vărsătorii sunt fiinţe care adoră misticismul, adoră să caute şi să găsească un sens în spatele unui fapt oarecare. Când spunem oarecare, e chiar oarecare: un vărsător e în stare să piardă ore în şir uitându-se la pantofii oamenilor pe stradă, ascultând o coloană sonoră pe care el însuşi şi-a creat-o în minte.

Peşti

Peştii mizează enorm pe firea lor sociabilă, plăcută, care-i face pe oameni să râdă, dar au mari probleme în ceea ce priveşte sinele lor sexual. Pentru că sunt sfioşi adesea în faţa propriei sexualităţi, peştii se refugiază în alte aspecte ale vieţii la care chiar se pricep. Exemplu: familia. Caracterul familist şi grijuliu al unui peşte este mereu binevenit în relaţiile cu cei dragi, mai puţin cu partenerul sau cu soţul, care se satură redepe de cicăleala maternă a peştelui.

ZodiiWhere stories live. Discover now