Cat de iertator esti in functie de zodie .

6.4K 403 55
                                    

Cat de iertator esti in functie de zodie .

# Berbec
Berbecii pe cat de rapizi sunt la manie, pe atat de usor iarta . Partea proasta este ca, atunci cand sunt suparati, nu vorbesc deloc, se inchid in ei, iar tacerea poate fi apasatoare si ti se poate parea ca " ruptura " va fi definitiva . Cu toate acestea, Berbecii apreciaza onestitatea si candoarea si vor ierta foarte usor daca ii abordezi direct si sincer .


# Taur
Taurililor le place foarte mult sa se contrazica si este foarte usor sa intri in conflict cu ei . Insa pentru Tauri, cearta este ceva distractiv . Ei sunt foarte agresivi, chiar cruzi, iar apoi se comporta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat . Cel mai repede ii " inmoi " luandu-i la sentiment, povestindu-le despre primele momente in care v-ati cunoscut . Sunt foarte loiali si de multe ori isi cer ei scuze daca se considera vinovati cu ceva . Nu sunt ranchiunosi .


# Gemeni
Gemenii sunt foarte iertatori. De cele mai multe ori conflictele apar din cauza ca nu stiu cand sa taca . De asemenea, lor le place sa se certe de dragul de a vorbi . Jumatate din vorbele pe care le spun nu sunt intentionate, este un fel de sport . Isi cer iertare imediat ce au facut ceva gresit .


# Rac
Racii sunt ranchiunosi si iti vor purta pica multa vreme . Trebuie sa fii atent cu acest semn zodiacal intrucat va face tot posibilul sa se razbune . Daca ai trecut in tabara " dusmanilor ", ca sa imbuni un Rac ar trebui sa-l " mituiesti " cu ceva foarte scump . Chiar si asa, nu ar trebui sa te mire daca nu te iarta .


# Leu
Leului ii face placere conflictul, doar de amorul artei . De multe ori merge prea departe si raneste, dar se retrage imediat rusinat . Nu te astepta sa-si ceara iertare pentru asta, insa fii sigur ca n-a fost cu intentie . Daca vrei sa fii in relatii bune cu un Leu, prefa-te ca nimic nu s-a intamplat . Daca si tu treci cu vederea, si el va face la fel, fara sa-ti poarte pica. Mai mult, dupa o cearta, vei putea sa razi foarte mult alaturi de un Leu .


# Fecioara
Fecioarele sunt foarte incapatanate si razbunatoare . Daca te considera " dusman " foarte greu vei reusi sa-i (re)intri in gratii . Cea mai buna sansa de a fi iertat este sa-i scrii o scrisoare in care sa-i spui cata dreptate a avut el /ea si cat de gresit ai procedat tu . De asemenea, Fecioarelor le place sa simta ca altii au nevoie de ele . Nu incerca sa " mituiesti " o Fecioara cu cadouri . Ti le va intoarce cu o lista mare de reprosuri .


# Balanta
Balantele iubesc drama, cearta, insa nu reusesc sa-si controleze nervii si totul escaladeaza intr-un conflict de amploare . Cand sunt suparati pe cineva, nativii din Balanta nu mai vorbesc cu persoana respectiva . Deloc ! Pot trece ani sau chiar o viata de om . Sunt foarte incapatanati si conflictuali si ar fi bine sa eviti o cearta cu ei . Poti obtine iertarea de la o Balanta cu o scrisoare foarte sentimentala .


# Scorpion
Pot trece ani, foarte multi ani, pana cand sa primesti iertarea de la un Scorpion . Mai mult sunt si foarte razbunatori si periculosi . Cu toate acestea, poti obtine iertarea cu favoruri banesti sau cu promisiuni de inaintare pe scara sociala . Poti sa-l inviti la o petrecere unde sa-i faci cunostinta cu oameni de vaza si te va ierta... la un moment dat .


# Sagetator
Dupa fapta si ... rasplata, zice un proverb . Mai putin in cazul Sagetatorului . Este cea mai iertatoare dintre zodii . Ei au o abilitate innascuta de a vedea lucrurile din ambele parti ale conflictului . Daca vrei sa fii iertat de un Sagetator prezinta-i cearta ca si cand a fost o dezbatere intre membrii aceleiasi echipe sau propune-i ceva aventuros . Te va ierta intr-o secunda .


# Capricorn
Capricornii sunt mandri si razbunatori, nu iarta prea usor . Mai mult, au o limba foarte ascutita si fac tot posibilul sa-ti dea viata peste cap . Uneori, oamenii ajung sa-si ceara iertare doar pentru a scapa de teama ca vor fi " urmariti " de rautatea Capricornului si de dorinta lui de a-si plati toate politele . Capricornii nu iarta, insa daca le faci niste cadouri scumpe s-ar putea sa treaca cu vederea .


# Varsator
Varsatorii se considera etalon de moralitate si cinste, asa incat iarta foarte greu pe cineva . Nu sunt nici foarte rationali si daca ei considera ca ai o influenta negativa asupra lor, nu ai sanse prea mari sa fii iertat . Daca, insa ei au senzatia ca isi fac un bine iertandu-te o vor face .


# Pesti
Pestii sunt foarte mandrii si nu iarta foarte usor . Cand vine vorba despre Pesti, ei considera ca daca nu esti cu ei, esti impotriva lor . Chiar daca te iarta, totusi, tot iti vor purta pica . Pestii se ghideaza dupa intuitie si daca ei simt ca esti " ciudat ", foarte greu vei reusi sa le schimbi parerea .

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum