Top 6 zodii în care să nu ai niciodată încredere

3.1K 178 33
                                    

Sper ca niciuna din zodiile de mai jos să nu se supere.
Doar pentru că apăreţi,nu înseamnă că e și adevărat,în situaţia voastră.
Capitolele sunt scrise în funcţie de majoritate,nu de întreaga lume.Pot fii zodii a căror personalitate nu corespunde atât de mult cu ceea ce e scris aici,precum altele.
Lectură plăcută. :3

Nu doar intuiția îți poate spune în cine ar trebui să ai încredere și pe cine ar trebui să eviți, ci și astrele îți pot da indicia importante despre asta. Vezi un top 6 al zodiilor în care nu ar trebui să crezi niciodată.

1. Balanță

Nativul acestei zodii pare un om corect, însă este atât de nehotărât, încât trebuie deseori să mintă, pentru a ieși din încurcăturile în care se bagă singur. Nu are niciun moment intenția să mintă, dar îi este prea frică să nu îi dezamăgească pe ceilalți și inventează tot felul de scuze și povești.

2. Gemeni

Oamenii născuți în zodia Gemeni sunt foarte inteligenți și au întotdeauna tendința de a-i manipula pe ceilalți. Pentru asta, sunt capabili să spună orice și să facă promisiuni pe care nu au nicio intenție să le țină. Nu prea ai cum să îl prinzi pe nativul Gemeni cu minciuna, așa că încearcă să nu te bazezi niciodată pe el și să nu lași garda jos.

3. Leu

Nu ai cum să îți menții o imagine de star spunând numai adevărul! Cum ar fi să recunoască Leul că a întârziat pentru că a trebuit să stea la coadă la pâine sau că poartă aceleași haine pentru că nu are altele curate? Nu, el o să-ți spună că a întârziat pentru că e nevoie de timp ca să arăți fabulous sau că e îmbrăcat la fel pentru că a avut o noapte nebună și nu a mai ajuns acasă. Deși minciunile lui sunt nevinovate și nu le-ar spune niciodată în situații grave, îi place atât de mult să pară ce nu e, încât își merită locul în topul mincinoșilor!

4. Pești

Nativul acestei zodii minte cu ușurință, mai ales dacă nu te place! Este capabil să îți spună orice doar ca să se joace cu mintea ta și să râdă pe seama ta. Pentru că sunt atât de pricepuți la omis adevărul, recunosc de la o poștă alți mincinoși. Nu vor ascunde, însă, nimic de oamenii dragi lor, oricât i-ar costa!

5. Rac

Racul nu minte în mod normal, însă când cei dragi lui sunt în pericol, este capabil să spună orice, indiferent de consecințe! Ai mare grijă să nu fii prinsă în minciunile lui, pentru că de cele mai multe ori, rezultatele sunt dezastruoase!

6. Capricorn

Persoanele născute în această zodie au un singur scop: să reușească! Pentru asta, sunt dispuse să spună orice! Sunt foarte pricepuți la manipulare și la realizat scenarii care să le servească scopurilor proprii. Nu le pasă dacă ceilalți au de suferit, sunt un sloi de gheață și nu îi impresionează nimic. Dorința lor cea mai mare este să reușească făcând totul bine, dar dacă apar obstacole și sunt nevoiți să mintă, nu vor avea nicio problemă să facă asta.

ZodiiWhere stories live. Discover now