3 zodii care isi apara prietenii cu pretul vietii

3.1K 178 25
                                    

Cauti un camarad pe care sa te poti baza, o persoana devotata, care e gata sa iti sara in ajutorul oricand si in orice situatie? Trebuie sa cauti destul de mult, pentru ca nu sunt multi cei care si-ar da si viata pentru a-si apara prietenul.

Iata in ce zodii sunt nascuti cei pe care e neaparat nevoie sa ii ai de prieteni:

Scorpion

Se spune ca nu ai experimentat adevaratul sens al prieteniei daca nu ai avut un prieten Scorpion. De ce? Pentru ca sunt cei mai sinceri si cei mai devotati prieteni. Chiar daca par infatuati, au o carisma care atrage. Scorpionii sunt genul de persoane care isi pun casa si timpul la dispozitie pentru amicii lor. Indiferent ca ai nevoie de un prieten pe care sa te bazezi, de cineva care sa iti pastreze secretele sau de cineva care sa te ridice atunci cand te simti la pamant, Scorpionii vor fi intotdeauna acolo langa tine pentru a-ti spune adevarul, indiferent de cat de neplacut poate fi acesta.

Rac

Racul este acel prieten care iti da senzatia de siguranta, intrucat impartaseste vulnerabilitatile tale emotionale. Se apropie extrem de mult de tine, uneori parand de-a dreptul sufocant, insa cu toate acestea este exact prietenul pe care te poti baza la nevoie. Nu iti refuza absolut nimic si e in stare sa se dea peste cap atunci cand ti-a promis ceva. E in stare sa iti dea si camasa de pe el daca i-o ceri. Nu iti cere nicio justificare pentru asta si merge pe incredere. Inseamna ca ai nevoie de ea daca o faci. In plus, Racul este genul de prieten care te sprijina sa te ridici si nu e niciodata invidios pe succesul tau.

Varsator

Varsatorul isi priveste prietenii ca pe niste membrii ai propriei familii. Au o carisma molipsitoare, sunt mereu veseli, pusi pe sotii, gata sa spuna bancuri ca sa destinda atmosfera. Pentru ca ei sunt cei mai fericiti atunci cand reusesc sa isi faca prietenii fericiti. Ai nevoie sa muti mobila? Cheama-l pe amicul Varsator. Ti s-a stricat masina? Vine si te ia si de la Polul Nord ca sa te aduca acasa. Si asta pentru ca este genul de prieten care nu te va refuza niciodata. Una dintre calitatile sale esentiale este ca te lasa sa fii tu insuti. Va sari in foc pentru a te salva.

ZodiiWhere stories live. Discover now