Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie

5.3K 276 49
                                    

Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie

BERBEC
Berbecii sunt foarte încăpățânați, motiv pentru care vor putea gestiona fără nicio problemă orice sector în marketing, acolo unde ei să fie creierul. Sunt foarte buni, de asemenea, la imobiliare.

TAUR

Taurii sunt foarte tradiționaliști, motiv pentru care meseriile care le vin bine sunt cele de când e lumea: pantofar, frizer, mecanic, croitor etc.

GEMENI
Gemenii vor să fie lideri oriunde pășesc și se visează persoane cu greutate încă din primul minut la noul loc de muncă. Li se potrivesc meseriile în care trebuie să gestioneze situații de urgență, fiind deci foarte buni ca pompieri sau inspectori pentru situații de urgență.

RAC
Credem că pentru Rac s-a inventat proverbul „Meseria e brățară de aur", pentru că aceștia pun mult suflet în ceea ce fac. Mai puțini creativi, mai degrabă pragmatici, pot avea orice meserie care implică ceva tehnic.

LEU
Leii sunt desăvârșiți în lumea artelor. Un leu poate sta numai pe ringul de dans, pe o scenă cântând balade de care te îndrăgostești iremediabil sau într-un atelier de pictură.

FECIOARĂ
Fecioarele le au cu vorbele, fapt pentru care pot deveni extrem de buni politicieni sau jurnaliști. Fecioara este critică și știe cum să scoată în evidență defectele celuilalt, uneori făcând-o fără milă, ca un veritabil jurnalist de investigație.

BALANȚĂ
Balanțele trebuie să cântărească foarte bine totul, fapt pentru care nu e de mirare dacă doresc să se facă judecători sau avocați. Oricum, meseria ideală pentru o balanță trebuie să aibă tangențe cu justiția.

SCORPION
Scorpionii iau munca foarte în serios și au o dibăcie pe care numai la chinezi o mai poți vedea. Pot fi sculptori foarte buni sau creatori de modă.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii sunt iubitori de animale poate mai mult decât celelalte semne zodiacale, fapt pentru care meseria ideală ar fi cea de medic veterinar. De asemenea, se pricep foarte bine la decorațiuni interioare, având o manie pentru detalii și cromatică.

CAPRICORN
Capricornul este omul cu ideile. Poate fi un consilier economic foarte bun sau un bancher care vine cu idei interesante pentru creditori. Este o zodie care poate inventa o meserie nouă, mai degrabă decât a se plia pe o meserie.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii sunt foarte schimbători, ceea ce înseamnă că este greu să le alegi o meserie. Alternează foarte mult între domenii diferite, dar cel care le-ar prinde cel mai bine este domeniul cosmeticii.

PEȘTI
Peștii sunt pediatri desăvârșiți, și nu ne referăm aici la medici ,ci la capacitatea de a pregăti copiii pentru viitor. Da, pot fi buni educatori și profesori, și chiar o fac din toată inima.

ZodiiWhere stories live. Discover now