3 Kapitola

1K 57 2
                                    

Po skvelych nakupech jsme se rozhodli s Gemmou ze by bylo skvele kdyby jsem prespala u ni doma. Navic tak dlouho jsem nevidela jeji mamku kterou jsem mela opravdu rada. Gemmy mamka my casto rikavala ze me bere jako dalsi dite do rodiny. Bylo mile to od ni slyset. S moji matkou jsem takovy vztah nemela. Vzdycky byl pro ni dulezity muj mladsi bracha a na me nebrala ohledy.

" Rose" usmala se na me Ann kdyz si me vsimla ze jsem prisla s Gemmou do kuchyne. Objala jsem ji s usmevem a darovala ji mensi pusu na tvar. Musim uznat ze az ted jsem si uvedomila jak moc mi chybela. Vlastne celkove my chybi mama. Vzdycky to byla Ann za kym jsem chodila s problemy. Prvni pusa, prvni laska proste vsechno. Dokonce i ona my vysvetlila co je to menstruace a ruzne holcici veci.

"Tak rada te vidim" usmala jsem se znovu a sedla jsem si na zidli a poslouchala jsem vsechny novinky ktery mi vykladala. Konecne jsem se citila tak nejak dobre. Musim rict ze u rodiny Stylesu jsem se opravdu citila doma. Vzdycky byli vsichni na me tak mily kdyz nepocitam Harryho.

Po nekolika hodinach co jsme si vykladly,pily vinko a sledovaly ruzne filmy jsem se rozhodla jit si lehnout. Ann my nabidla pokoj Harryho abych nemusela spat na gauci. A spani s Gemmou jsem nechtela riskovat. Jednou my to stacilo. Po klidne sprse jsem si oblikla na sebe jedno s jeho volnych tricek ktery mi podala Gemma. Do nosu my uderila jeho vune a v hlave jsem mela zase myslenky na neho.

Lehla jsem si do postele a pustila jsem si nejaky film ktery mel Harry v pocitaci. Po nejake chvilce kdyz jsem konecne usninala me probudil hluk s dolniho patra. Nechtela jsem vstavat s postele a tak jsem pouze v klidu lezela s tim ze brzy to prestane. Po nekolika minutach jsem uslysela Gemmy rozcileny hlas.

" Dej mi pokoj aspon dneska " uslysela jsem chraplavy hlas a pak jenom jsem uslysela kroky po schodech nahoru. Dvere od pokoje se otevrely a muzska postava vesla. Rozsvitila jsem lampicku a sedla jsem si na postely. Vypadal uplne jinak. Jeho dlouhe kudrnate vlasy byli asi po ramena a jeho rysy v obliceji byli tak nejak vyspele. Jeho postava byla silnejsi takze jsem musela uznat ze nejspis cvici. jeho brisni svaly zvyraznovalo jeho cerne upnute triko.

Jeho oci byli podlite krvy a ja poznala ze byl opily. Sotva stal na nohach. Jeho zelene oci se divali na moji malickost v jeho postely. Prohlizel si me a vubec nic nerikal.Celou tuhle trapnou situaci vyresila Gemma ktera prisla do pokoje.

"Rose prosim pojd spat ke me do pokoje" rekla Gemma a ja jsem mirne prikivla. Myslim ze to je nejlepsi reseni a na gauci se my spat nechce je hrozne nepohodlny.

"Ne to je dobry. Ja se vyspim na gauci" rekl Harry tim jeho chraplavym hlasem a odesel s pokoje. Jeste naposledy se na me podival a pak uz jsem ho nevidela. V klidu jsem si lehla a Gemma se mirne zasmala.

"Promin nevedela jsem ze prijede" omlouvala se mi Gemma a sedla si vedle me na postel. Mirne jsem se usmala a jenom jsem mavla rukou ze je to v poradku. Popravde myslela jsem ze to setkani s Harrym bude tak nejak jine ale tohle jsem necekala.

Holiday / Harry Styles/Kde žijí příběhy. Začni objevovat