8. kapitola

1K 48 0
                                    

* Harry

Jeji oci byli plne strachu a jeji telo jako by stuhlo v nejaky studeny led. Sedela stale na postely a sledovala kazdy muj krok ktery se blizil k jeji postely. Zaklapla jeji notebook a pohled opet vratila na me. Neodpovidala na moji otazku a to jsem primo nesnasel.

„ Mam ti to zopakovat?" zeptal jsem se drze a priblizil jsem svuj oblicej vic k jejimu. Podle oci jsem poznal ze ma strach ale nemela duvod. Nikdy bych holce neublizil a mohl bych byt nastvany opravdu hodne.

„ Co chces slyset?" rekla potichu a snazila se svuj pohled zamerit na nejaky zajimavy bod tady v pokoji ale jak si to nedokazala. Po male chvilce se stejnak vratila k mojim ocim.

„ Myslela si ze to nezjistim? Nebo ze my to Gemma nerekne?" zopakoval jsem podobne moje otazky a stale jsem zustal v jeji blizkosti. Na tvari jsem citil jeji teply dech a do nosu me uderila jeji uzasna vune. Musel jsem se hodne ovladat.

„ Doufala jsem v to" septala jako by se bala zvysit o trochu hlas. Kdybych nebyl zatracene tak blizko nejspis bych ji vubec neslysel.

„ Zmenil jsem se. Uz nejsem ten maly parchant co jsem był Rose" zaseptal jsem pro zmenu ja. Uvedomoval jsem si svoje chyby ktere jsem driv udelal. A i Gemma mela pravdu tenkrat jsem to prehnal hodne.

„ To ti mam verit Harry ? Kdyz nas Gemma seznamila chtela jsem byt pouze jenom tvoje kamaradka abych konecne poznala ten pocit mit kamarada ktery se me zastane kdyz mi nekdo bude ublizovat" rekla

„ Rose" zaseptal jsem a pohladil jsem ji po tvari. Nemel jsem vazne zadne slova na to co mi rekla. Musela se trapit a ja jsem ji v tom moc nepomahal. Kdybych był opravdu takovy chlap jak jsem si myslel urcite bych se divce nevysmal za jeji city. Vzdyt citum clovek neporuci.

„ Omlouvam se za vsechno opravdu. Jenze ja se zmenil. Uz nejsem ten kluk co jsem byval." rekl jsem ji a trochu jsem se oddalil jelikoz jeji strach v ocich był porad. Vubec se neusmala a pro zmenu ted ani nemluvila. Pouze si hrala se svymi prsty na rukach a mlcela.

„ Myslela jsem ze jsme zapomela na tu bolest kterou si my zpusobil jenze kdyz jsem te znovu potkala, vsechno se my vratilo. Nevim jestli to dokazu Harry. Mozna to jen chce cas" tentokrat se usmala ale pouze jenom malo.I tak ten maly usmev był snad nejkrasnejsi co jsem si mohl v tuhle chvily prat.

„ Dam ti kolik casu budes chtit. Vazne uvidis ze nejsem uz ten kluk co jsem był driv" usmal jsem se na ni a naposledy ji pohladil po tvari. Divala se na me ale neodpovidala.

Bez dalsich slov jsem odesel s jejiho pokoje. Myslim ze je na case aby si to vsechno promyslela podle sebe. A kdo vi treba my da sanci ji dokazat ze ja nejsem ten kluk co ji ublizoval.

„ Kde jsi był?" ozval se Liamovuv hlas za mymi zady a ja jsem sebou uplne cukl. Tohle jsem vazne necekal.

„ Vole neumis se nejdriv ukazat a pak mluvit? Malem jsem dostal infarkt" vyjel jsem po Liamovi a sledoval jsem jeho pobaveny vyraz.

„ Sorry bracho ale ja musel. Tak kde jsi był?" zajimal se dal a mrkl na me.

„ Bylo na case aby jsme si ja a Rose promluvily" rekl jsem mu jednoduse a sedl jsem si na jeden venkovni schodek. Byl nadherny vzduch. Byl tak cisty a svezi nez tam u nas ve meste. Libilo se mi a to docela hodne.

„ Gemm rikala ze mate spolecne detsvi. Ale ty si ji nepamatujes?" rekl Liam a sedl si vedle me. Mikinu si pritahl bliz k telu jelikoz vitr był preci jenom studeny.

„Uz ano. Nechci se o tom bavit Liame" rekl jsem mu a tentokrat jsem to był ja kdo si mikinu pritahl bliz ke svojemu telu.

„ Gemm s Louisem delaji veceri. A Vecer se chceme trochu si pripit na nasi spolecnou dovolenou pridas se?" zajimal se Liam a ja jsem se podival zrovna na Niall ktery sedel pod jednim ze stromu a telefonoval. Volal se svoji rodinou poznal jsem to uz jen podle toho jeho usmevu.

„ Ja nevim Liame." vahal jsem. Nechtel jsem moc pit a hlavne chtel jsem dokazat Rose ze jsem se zmenil.

„ Rose tam bude taky" rekl s niceho nic Liam jakoby cekal ze budu souhlasit. Mel pravdu. Kvuli ni bych souhlasil snad uplne na vsechno. Chtel jsem ji dostat do postele ale nejdriv ji musim dokazat ze jsem jinej.

„ Fajn" souhlasil jsem nakonec a Liam se pro sebe usmal. Vedel ze ma vyhrano. Jeste nejakou dobu jsme tam sedeli a vykladaly si. Pridal se k nam Niall ale ne na dlouho.

Gemma ho poslala na posledni chvily jeste pro neco do obchodu a mu nezbyvalo nic jineho nez jet. Ale samozdrejme nejel vubec sam. Rose si na sebe vzala jednu ze svojich mikin a utikala k autu aby stihla Nialla.

Na tvari mela tentokrat usmev a nez nastoupila do mojeho auta podivala se na me. Na tvari vykouzlila mensi usmev a pak nasedla do auta a s Niallem odjeli.


Holiday / Harry Styles/Kde žijí příběhy. Začni objevovat