4 Kapitola

970 57 2
                                    

Slunecni paprsky my zasahovaly primo do oci a to me donutilo vstat. Podle hodin jsem zjistila ze uz je neco po desate hodine. Nejvyssi cas vstavat. Pokud se nepletu dneska vecer uz odjizdime do kempu k nejakemu jezeru. Musim ale byt odpoledne doma. Ne ze jenom babicka prijede ale ja jsem si jeste nesbalila veci na ten tyden.

Gemma jeste spala jak jsem zjistila kdyz jsem otevrela dvere od jejiho pokoje. V kuchyni jsem nasla listek od jeji mamky ze musela do prace ale ze co nejdrive dojede. Cekala jsem az se uvari voda na kafe aby jsem si mohla v klidu na zahrade ho vypit.

" Tebe jeste neznam" ozval se za mnou chraplavy hlas a ja jsem se rychle otocila. Stala jsem pred nim jenom v jeho tricku bez podprsenky a v kalhotkach.Prohlizel si me jeho zelenyma ocima a jeho pohled se zastavil na mojich dlouhych stihlych nohach.

" Rose " rekla jsem roztresenym hlasem a jen jsem doufala ze co nejdriv prijde do kuchyne Gemma a zachrani me s tehle situace. Co kdyz me sakra pozna? Tahle myslenka my prolitla hlavou. Jeho pohled me z nervoznoval a to ticho by se dalo krajet.

" Rad te poznavam  Rosemary" rekl drzym hlasem a mirne se usmal. Rosemary jak ja tohle osloveni nemam rada. Jediny kdo mi tak rikal byl prave on. Co kdyz me poznal? Sakra Gemmo kde jsi kdyz te potrebuji. Jeho telo se zacalo priblizovat bliz ke me a ja jsem zacala byt vice nervozni. Zacala jsem si hrat se svojima prstami a radeji jsem pohled smerovala na svoje nohy.

" Uz jste vzhuru bezva" vesla do kuchyne Gemma a ja jsem byla za to rada. V jeho blizkosti jsem byla nervozni a on to dobre vedel. Na tvari se mu objevil drzy usklebek a hned na to odchazel s kuchyne. Podivala jsem se na Gemmu ktera celou tuhle situaci sledovala a v jejich ocich jsem mohla videt strach?

" To ti trvalo nez si dosla" rekla jsem ji a konecne jsem si udelala tu kavu co jsem chtela. Pri Harryho spolecnosti jsem uplne na ni zapomnela. Gemma se na me mirne usmala ale poznala jsem ze byla rada ze prisla prave v tuhle chvili.

" Poznal te?" zeptala se me opatrne a hlavne to zaseptala jelikoz jsme obe dve vedeli ze Harry je v obyvacim pokoji a diva se na nejaky film. Pokrcila jsem rameny.

" Rekl my Rosemery" odpovedela jsem ji na jeji otazku. Podivala se na me a opatrne se oprela o kuchynskou linku hned vedle me. V tichosti jsme tam staly a ja jsem upijela svoji ranni kavu.

" Stejnak jednou zjisti ze si to ty Rose. Neni zase tak blby" usmala se na me Gemma a ja jsem ji musela dat za pravdu. Jendou to prijde. Jednou bude vedet ze jsem to ja.

Po rychle snidani jsem odesla k sobe domu aby jsem si mohla nachystat veci na nasi dovolenou do campu. Docela jsem se tesila. Urcite si uzijeme s Gemm plno zabavy. Netrvalo dlouho a v mensi cestovni tasce jsem mela veci na tyden. Hlavne jsem tam mela letni ale i par teplejsich veci. Nechybeli ani plavky ktere jsem si koupila jak my rekla Gemma.

Kousek od nasi chatky ma byt pry velky rybnik nebo jezero. Nevim co presne to ta Gemma rekla. Od te doby co jsem potkala Harryho v kuchyni jsem se nemohla skoro vubec soustredit. Jeho zelene oci celou dobu skenovaly moji postavu a jeho vyraz byl tak zamysleny.

Zahnala jsem myslenky na Harryho a rekla jsem si ze nebudu se jim zabyvat. Ma svuj zivot a me je znicil uz dost. Spis mladsi leta my znicil jeho urazkami a tim vsim. Kdyz jsem dokazala zit par let bez jeho dokazi to i ted.




Holiday / Harry Styles/Where stories live. Discover now