6 Kapitola

910 55 0
                                    

Strach z toho abych zavolala moji matce byl docela velky. Co kdyz se bude snazit my zkazit konecne moje velke prazdniny a ten moment na ktery jsem cekala s Gemmou tak dlouho? Jak ji znam tak bohuzel ji neco vlezlo do toho vseho co mela a ja budu muset mit svojeho bratra na starost.

Zapalila jsem si cigaretu a doufala jsem ze vsechna ta nervozita a to vsechno zmizi. Sice me na chvilku uklidila ta chut nikotinu ale bohuzel ne na dlouho. Potahla jsem si s cigarety kdyz jsem u slysela kroky za mojimi zady. Otocila jsem se a pohled my padl na kudrnace opirajici se o dreveny sloup.

" Vis ze koureni je nezdrave?" ozval se jeho chraplavy hlas a ja jsem protocila ocima. Byl tak otravny jako vzdycky. V tomhle se vubec nezmenil. Byl takovy jako vzdycky.

" Vis ze ti do toho nic neni!" odsekla jsem a otocila jsem se zpatky abych se nemusela divat do jeho zelenych pronikavych oci. Uplne jsem se v nich stracela.

" Ale no tak co ten neprijemny ton?" zasmal se a poposet par kroku ke me bliz. Sedl si vedle me a sledoval jak si davam kousek filtru s cigarety do ust a potahuji si.

" Nemam duvod byt na tebe nejak prijemna" odpovedela jsem mu a dal jsem se venovala moji cigarete. Vsimla jsem si jak si prohlizel muj oblicej jakoby se snazil neco s neho vycist.

" Nic jsem ti neudelal!" branil se svojimi slovy. Oh nejspis Harry vubec nevi kdo ja jsem. Zacala se mi pomalu i ta hra libit ale stejnak jak rikala Gemma vsechno stejnak jednou prijde najevo a Harry zjisti kdo vubec jsem.

" To si jenom myslis!" odsekla jsem mu a otocila jsem svuj pohled na les okolo chaty. Slysela jsem pouze jenom jeho hlasite vzdychnuti.

" Rosemary" hlasite polkl a pak si obet vzdychl nez mirne pootevrel usta aby vubec neco rekl. Ale s jeho ust nevysla dalsi slabika. Otocila jsem se na neho a vyckavala jsem co mi vubec chce rict. Nechtela jsem ztracet s jeho bytosti nejaky ten cas ale neco mi rikalo ze bych mu mohla dat tu sanci.

" Nevim co jsem ti kdy udelal. Ale omlouvam se okej?" najednou na me vystekl az jsem se lekla a mirne jsem povyskocila.

" Myslis si ze pouhe sorry a bude vsechno jako by se nic nestalo?" vykrikla jsem na neho pro zmenu ja.

" Oh jenze ono se nic nestalo krasko!" rekl pro zmenu on a nez jsem stacila zaregistrovat a byl hned u me. Byl tak neskutecne blizko az jsem citila ten jeho parfem. Byl okouzlujici. Na obliceji mel mensi vrasku a ty jeho oci me sledovaly.

" Vis co Stylesi nas rozhovor je u konce!" rekla jsem mu a pomalu jsem se otocila abych mohla opustit jeho blizkost ktera bohuzel byla pro me az moc prijemna.

" Oh tak to pardon mlada damo ale ty nikam nepujdes" ozval se jeho hlas a hned an to silny stiskl na mojim pravym zapestim. Pritahl si me bliz k jeho telu az jsem narazila do jeho hrudi.

" Co si to dovolujes!" vystekla jsem na neho ale mohla jsem si vsimnout ze se mi uplne vysniva primo do obliceje.

" Tak hele ty neodejdes dokud my nereknes duvod proc me tolik nenavidis!" rekl ostrym hlasem a dival se mi primo do oci.

" To ti muze byt uplne jedno!" rekla jsem mu a snazila jsem se dostat s jeho blizkosti ale jeho stisk byl dost silny a ja nemela vubec zadnou sanci.


Holiday / Harry Styles/Where stories live. Discover now