9. Kapitola

886 52 0
                                    

Dneska był nas prvni spolecny vecer.

Uzivala jsem si ho.

Gemma s Louisem pripravily vybornou veceri. Vzdycky vedela ze testovinam se syrovou omackou a s kousky kureciho masa proste neodolam.

Smaly jsme se vsichni, povidaly jsme si a me pripadalo ze vsechny tihle kluky znam uz nejakou dobu. Nejsou vubec takovy jak se o nich rikalo. Jsou samy sebou i kdyz jsou slavni.

„ Ty vole jsem se ale prejedl" zasmal se Niall a pohladil si svoje plne bricho. Zasmala jsem se jelikoz jsem była na tom uplne stejne.

Rozhodla jsem se uklidit vsechno nadoby ja. Bohuzel tady nebyla mycka także jsem musela vsechno umyvat rukami. Jak ja tohle nesnasim.

„ Chces pomoct?" ozval se za mnou chraplavy hlas a ja jsem mirne naskocila. Lekla jsem se ho a on se pouze zasmal.

„ Myslim ze to vzladnu" rekla jsem mu a pokusila jsem se o mensi usmev.

„ Rad ti pomuzu" ignoroval moji odpoved a vzal si do ruky uterku aby mohl umyte nadobi utrit. Snazil se nebo to była jenom jeho pretvarka aby mi ukazal ze je jiny nez był? Libilo se mi to.

Spolecne jsme uklidily nadobi po skvele veceri a sli jsme si sednou za ostatnima. Cekaly pouze na nas. Na stole były polozene sklenicky s alkoholem. Musela jsem se usklibnout. Nikdy mi alkohol nedelal dobre.

Byla jsem vzdy uprimna.

Nedokazala jsem lhat.

Rikala jsem pravdu a to me stvalo. Nedokazala jsem se chovat normalne tak jako kdyz jsem strizliva. Vzdycky jsem vsechno na sebe vykecala a pak jsem toho litovala.

Delala jsem veci ktere bych treba jako strizliva nedelala.

„ Tak na nasi prvni spolecnou dovolenou" zacal Liam a vsichni jsme si vzali svoje sklenicky s bilou tekutou kapalinou. Vodka jak ja ji nemam rada.

„ Doufam ze ne posledni" rekl Louis a kazdy si svoji sklenicku prilozil ke rtum nez ji celou na jeden lok vypily. To ja jsem ji pekne pila pomalu. Vypila jsem ji asi tak na dvakrat.

„ Co takhle nejakou hru?" ozvala se Gemma a mrkla na me. Myslela jsem ze ji prizabiju. Nikdy jsem tyhle hry u alkoholu nemela rada. Jenze na druhou stranu nebylo by spatne poznat vsechny.

Vzdyt skoro nic o nich nevim. Pouze jenom jejich jmena.

„ Budeme si pokladat otazky. A kdyz nebudeme chtit odpovedet tak se napijeme vodky" rekl Liam a my vsichni jsme pouze jenom prikivli.

Vedela jsem ze tenhle vecer nemuze dopadnout dobre.

Sedli jsme si vsichni na zem a udelaly jsme si pohodli. Vsichni jsme na sebe vydeli a do naseho kruhu jsme dali flasku se kterou zacinal tocit Niall.

„ Kolik mas roku?" zeptal se me Niall kdyz se vrsek flasky zastavil na me. Myslela jsem ze se zepta na neco jineho co by ho zajimalo o neco vic jako je treba muj sexulani zivot. Ale była jsem rada za tu otazku.

„ Dvacet" odpovedela jsem a zacala jsem pomalu tocit.

„ Co by jsi chtel v zivote skusit?" zeptala jsem se Harryho na ktereho to padlo.

„ Trojku. Se dvemi holkami" a mrkl na me. No vazne nevim jestli jsem tohle potrebovala slyset.

„ Jo kamo to bych skusil taky. Jenze Sophie s tim nesouhlasi" rekl Liam a my se zasmaly. Myslela jsem ze rekne uplne neco jineho ale on musel rict zrovna tohle. Vazne me nezajima jeho sexualni zivot.

„ No myslim ze tohle my holky poslouchat nemusime. Navic sexualni zivot meho bratra me vazne nezajima" rekla Gemma.

„ Pokracujeme" rekl Niall a Harry zacal pomalu tocit.

Znovu ja. Proc mam strach z Harryho otazky?

„ Takze Rose .... kdy jsi mela naposledy sex?" zajimal se a nezapomnel se zasmat. Vsichni kluci se na me podivaly a cekaly na moji otazku. Misto toho jsem vzala svoji sklenicku alkoholu a vypila ji do dna.

„ Hej to była normalni otazka" ozval se Louis

„ Sorry ale o svojim sexualnim zivote se vazne nepotrebuji bavit" rekla jsem mu a mrkla jsem na neho.

„ Holka vazne ti chybi sex" rekl Niall a oprel se o svoje lokty tak aby krasne videl uplne na vsechny. No to si ze me dela srandu. A to jsem myslela ze on je snad jediny normalni.

„ A to si poznal jako jak?" zeptala jsem se ho a zvedla jsem svoje oboci.

„ To pozna kazdy" odpovedel misto neho Liam a pak znovu pokracoval „ Tvoje zmeny nalad,..jednou si neprijemna, pak zase mila,... to jsou vzdy priznaky nedostatku sexu" usmal se

„ Myslim ze vam ten alkohol nedela dobre" rekla Gemma


Holiday / Harry Styles/Kde žijí příběhy. Začni objevovat