5 Kapitola

980 54 0
                                    

Byli jsme s Gemmou domluveni ze pojedeme od nich z domu jejim autem. Harry mel jet pro kluky a meli jsme se sejit az na miste. Cesta by tam mela trvat neco okolo dvou hodin. Jak uz my rekla Anna pronajala nam velkou chatu tak aby jsme byli vsichni pohromade. No vazne parada ! Nic nemuze byt lepsi nez byt v blizkosti toho magora.

" Harry uz odjel pred hodinou " rekla mi Gemma kdyz mi davala mensi tasku do kufra jejiho auta. Mirne jsem se na ni usmala a odesla jsem do obyvaciho pokoje rozloucit se s jeji mamkou. Po par minutach jsme mohli vyrazit na nasi dovolenou.

" Nemuzu uverit tomu ze konecne nekam vyrazime spolu " zasmala jsem se a pustila jsem radio v aute. Na tuhle chvilku jsme cekaly docela dlouho a konecne se to stalo.

" To ani ja ne. Musime se stavit jeste v obchode" oznamila mi Gemma a kousek od Holmes Champel jsme zastavily v mensim meste a sli jsme na koupit.

Podle vseho tam bude mensi kuchyn. Jedna velka spolecna mistnost a jedna koupelna. Jsem vazne zvedava jak sest lidi se bude stridat v jedne koupelne. V druhem patre ma byt dohromady ctyri pokoje. Kdyz jsme nakoupily vsechno potrebne a hlavne moje oblibene susenky mohli jsme vyrazit. Samozdrejme nechybel ani ten alkohol.

" Harry uz jsou na miste " rekla mi Gemma kdyz si precetla smsku ktera ji zrovna prisla. Pouze jsem pretocila ocima a snazila jsem se myslet na to ze ten magor tam nebude. Neni zrovna nejak dvakrat prijemne byt nekde s nekym kdo se mi driv smal a delal ji na schval.

" No bezva " rekla jsem s mirnou ironii v mojim hlase a ona se pouze zasmala. S dalnicni cesty jsme odpocily na mensi ktera vedla kousek pres les. Netrvalo dlouho a projizdeli jsme okolo jezera kde bylo plno chatek a jedna mistni hospoda. Vypada to ze do obchodu to bude hodne daleko. Nemohla jsem si nevsimnout jednoho velkeho hotelu ktery stal na velkym kopci.

Bylo to tady nadherne. Gemma odbocila u jezera na sterkovou cestu a asi po nejakych dvaceti minutach jsem videla nadherne druhe mensi jezero okolo ktereho bylo golfove hriste a tennisove kurty. V jeli jsme do mensiho lesika a videla jsem pred sebou dvoupatrovou chatu. Cela byla s duboveho dreva a nadherna. Nebyla nejak moc velka ale vypadalo to ze bude hodne utulna.

Na prijezdove ceste stal Ranger Rover ktery podle me bude Harryho. Vsimla jsem si ze na mensi ohradce pred vstupem do chaty sedeli uplne vsichni a smaly se necemu. Gemma zastavila u Harryho auta a ja jsem se shluboka nadechla.

" To vzladnes " stiskla mi Gemma ruku a mirne se na me usmala. Kyvla jsem hlavou ze je vsechno v poradku. Nemam rada seznamovani s lidni. Jsem stydlivy typ a na seznamovani moc nejsem. Na druhou stranu ti kluci vypadaly strasne sympaticky.

Vahave jsem vystoupila s auta a vsimla jsem si ze Harry sledoval moje nohy. Mela jsem na sobe kratke kratase ktere my koncily hned pod zadkem. Usmala jsem se mile na Gemmu a spolecne jsme vytahli veci s auta.

" Ty musis byt Rose " usmal se na me blondaty kluk s modryma ocima a vzal mi moji tasku s rukou. Mile jsem se na neho usmala

" Jsem Niall " a hned na to me vzal do svojeho objeti. Pani ten kluk je nejak moc pratelsky. Byla jsem uplne cela v soku s tehle jeho situace a Gemma se jenom pobavene smala.

" Rada te poznavam" nesmele jsem se usmala na neho kdyz me mohu rict konecne pustil. Jeho objeti mi bylo sice prijemne ale nejsem na to zvykla zvlast u lidi ktere neznam.

Vzal moji tasku a odnesl ji do vnitr kde ji polozila hned na to se vratil aby nam pomohl s taskami. Seznamila jsem se s Lousiem o kterym mohu rict ze mel nadherny usmev. Byl mily a tak jako Niall me objal. Dalsi vysoky kluk se sportovni postavou zrovna telefonoval ale mirne na me mavl. Usmala jsem se na neho a svuj pohled jsem otocila na Harryho ktery jenom celou situaci pozoroval.

S Gemmou jsme si vzali spolecny pokoj a jak jsem si vsimla tak kluci maji taky pokoj po dvouch. Takze jestli dobre chapu jeden pokoj je volny a to zrovna ten s mensim balkonem. Super vim kam se budu schovavt kdyz budu potrebovat byt sama. Obcas mam takove male chvilky.

Kluci vyskladaly nakup a mohla jsem si vsimnout ze toho je opravdu hodne. Rekal bych ze to jidlo je tak na dva mesice a ne na tyden. Smala jsem se kdyz Niallovi podjeli nohy a spadl. Nejlepsi bylo ze bohuzel pri svojim padu vzal sebou i Harryho.

Hnedovlasy kluk s hnedyma ocima se na me z dalky mile usmival a sel primo ke me. Mile jsem se na neho usmala a nez jsem stacila okoli rict byla jsem v jeho objeti.

" Jsem Liam " zaseptal mi do ucha a pak se odtahl aby se na me mohl usmat.

" Rose " usmev jsem mu oplatila a vsimla jsem si Harryho pohledu. Zacina me vazne docela stvat tim jak se porad na me diva. S jeho pohledu jsem zaroven nervozni.

Odesla jsem a sla jsme si sednou pred chatu a vzala jsem si telefon do ruky. No bezva dva neprijate hovory a tri zpravy. Jednou mi volala matka a podruhe Daniel. Podivala jsem se kdo my vsechno psal.

Od matka:

Zavolej mi v nejblizsi dobe. Je to dulezite.

Od Daniell:

Zlato zavolej mi az budes na miste. Miluji Te

Od Daniell:O vikendu mam volno klidne za tebou prijedu. Chybis mi

Posledni dve zpravy mi vykouzlili usmev na tvari. Uz si ani nepamatuji kdy jsme byli spolu. Porad jezdi nekam kvuli praci a ted bohuzel odjel do Finska na nejakou dobu. Presneji dva mesice. Je pouze pryc dva tydny ale chybi mi. Zajimalo by me co moje matka muze chtit. Ale rozhodne ji nebudu volat dneska. Je mozne ze je tam i ten strach ze my skazi dovolenou.


Holiday / Harry Styles/Where stories live. Discover now