11. Kapitola

839 46 0
                                    

Probudila me az silna bolest hlavy. Otevrela jsem oci a vsimla jsem si ze lezim ve svoji postely. Zahrabala jsem se jeste vic do svojich perin a snazila jsem se jeste na chvilku usnout. Bohuzel bolest my tomu nepomahala. Vstala jsem ze svoje postele a vzala jsem si na sebe mikinu.

Teprve ted jsem si vsimla ze je to Harryho mikina. Skoro nic jsem si nepamatovala. A hlavne jak jsem se dostala do svojeho pokoje. Otevrela jsem dvere a vsimla jsme si ze vsichni uz jsou vzhuru.

Sla jsem po schodech dolu a vsichni sedeli u gauce nebo na gauci a smaly se. Vypadali jakoby nemeli vubec kocovinu zatim co ja jsem ji mela prisernou.

„ Sipkova ruzenka se nam probudila" ozval se Louis a vsichni se na me podivaly. Mirne jsem se usmala a hned na to jsem se chytla za svoji hlavu.

„ Dobre rano" rekla jsem a Liam mi podal sklenici vody a nejakou tapletku. Dekovne jsem se na neho usmala a vlozila jsme si ji do ust.

Muj pohled padli na Harryho ktery me sledoval. V ten moment jsme si vzpomela na jednu vec. On me polibil a ja jsme se nechala. Musela jsem byt hodne opila jenze dalsi problem był ze se mi to i libilo.

„ Nejake plany?" zeptala jsme se a polozila jsem sklenici vedle sebe ke stolu. Sedla jsem si na zidli a nalila jsem si do hrnku silnou kavu.

„ Chceme jit dneska k vode. Venku je vazne teplo ale pokud se necitis nejak dobre tak muzeme vymyslet neco jineho" rekla Gemma

„ Ne to je v pohode. Myslim ze ten prasek pomuze" rekla jsem rychle. Nechtela jsem aby se kvuli me rusily plany a rozhodne jsem nechtela prvni den nasi dovolene byt nekde zavrena kdyz je tak nadherne.

„ Pamatujes si neco?" zajimal se Louis a zasmal se. Zamracila jsem se na neho. Delal si ze me srandu...no tak jsem se vcera trochu opila. No rekla bych ze trochu hodne....ani nevim o cem jsme se bavily pri te nasi hre nebo na co se me vubec ptaly.

„ Jen par veci...rikala jsem ze nejsem zvykla pit" odpovedela jsem mu a vsimla jsem si jak vsichni meli ten svuj usmev na tvari.

„ To jsme si vsimli" rekl Liam a zasmal se.

„ Nerekla jsem nic spatnyho ze ne? Nebo nedelala jsem nic hroznyho?" zeptala jsem se ze strachem vsech.

„ Ne vsechno było v pohode. Ale teda nerekl bych ze tvuj prvni sex był ve ctrnacti a jeste k tomu ve zkusebnich kabinkach" prohlasil Niall a ja jsem myslela ze se probadnu nekam do zeme. To neni mozny ze jsem jim rekla i tohle.

„Coze?" vyhrkla jsem hned a snazila jsem se aby neslo poznat ze jsem z toho vseho tak prekvapena

„ Nic si s toho nedelej....myslim ze nikdo z nas neni takovy svaty a rekli jsme o sobe toho hodne" zasmal se Niall.

„ Skvely ale ja si teda nepamatuji vubec nic" rekla jsem se

„ Potom co si se vratila si nechtela uz pit. Na konec si zapnula svuj telefon ktery był porad vypnuty a neco jses dozvedela tak si ho zase vypla a hned na to vypila dalsi panaka. Byla si na jednou tak nastvana" rekla Gemma

Vubec na nic jsem si nevzpominala a rychle jsem si vzala telefon do ruky a zapnula jsem ho. Chtela jsem vedet co me tak vcera nastvalo ze jsem pila jeste dal a dokonce jsem o sobe toho rekla hodne.

„ Rikala jsem jeste neco?" zajimala jsem se a cetla jsem si zpravy ve svojim telefone.

„ no... docela ano" rekla Gemma a mirne se usmala. No vazne parada. Nastvane jsem polozila telefon na stul kdyz jsem si vsimla ze tam mam zpravu od moji matky.

„ Radsi to nechci vedet" odpovedela jsem a upila jsem svoje kavy. Nastesti me hlava uz nebolela a citila jsem se tak nejak lip. O hodne lip.

„ To s tvou matkou skusime to nejak vyresit. Nemuze ti preci pokazit dovolenou na kterou si cekala tak dlouho" rekl Louis a usmal se.

„ jak?" była jsem zaskocena ze o te smsce vedel. Vazne uz nebudu psat...nemela jsem rada kdyz jsem se s nekym bavila o svojim zivote. Nerada jsem se vzpovidala ale vyjimkou była Gemma. Te jsem rekla vsechno...jinak jsem była uzavreny clovek.

„ Gemma nam to rekla dneska rano...." rekl Harry. To było poprve co vubec promluvil. Hned na to se dival znovu na televizi a delal jakoze bych neexistovala. Doufam ze zapomene na to ze me polibil a nebo ze si to nepamatuje. Nechci to s nim probirat.

„ Jo a mela by si zavolat pritely. Myslim ze bude uz na ceste" rekl otravenym hlasem Harry ale tentokrat se na me ani nepodival.

„ Volal?" zajimala jsem se

„ Jo asi tak pred pul hodinou...jeste si spala a my te nechteli budit...mluvil s Harrym tak nevim co mu vsechno rekl" vysvetlila Gemma a ja jsem cela stuhla.

Mluvil s Harrym? Tak proto je tak podrazdeny....sakra vzdyt ja mu rekla ze jedeme jenom s Gemmou. Co mu ted povim kdyz vi ze telefon zvedl Harry.

Sakra ! Mam chut te zabit Stylesi.


Holiday / Harry Styles/Kde žijí příběhy. Začni objevovat