10. kapitola

901 53 0
                                    

Tocila se my hlava a było mi vedro. Alkohol v mojim tele był ve velkym mnozstvi a ja jsem była nastvana na Gemmu ze my kazdou chvilkou nalivala vodku. Nas spolecny vecer był hodne zajimavy.

Musela jsem na cerstvi vzduch aspon na malou chvilku. Bylo mi hrozne vedro. Zasmala jsem se nad tim vsim co jsme tam ve vnitrku probiraly. Od sexu az po uplne kraviny.

„ Ja si rikal kam si zmizla" ozval se za mnou chraplavy hlas a ja jsem se podivala na Harryho. Stal tam opreny o zed nase chaty a ruce mel na svojich prsou. Byl tak sexy.

Vazne jsem to prave rekla?

„ Musela jsem na vzduch nebylo mi dobre" rekla jsem a otocila jsem se zpet na svoje misto. Divala jsem se jak se vetve stromu hybaji pokazde kdyz zafoukal vitr. Na jednou se vedle me objevil stin a ja poznala ze si Harry sedl primo vedle me.

„ Copak alkohol ti nedela dobre?" zasmal se Harry a svoje ruce vlozil do kapes od svoji mikiny. Nedokazala jsem pochopit jakto ze on neni opily. Musel był zvykli pit a to ja bohuzel o sobe nemohla rict.

„ Nejsem zvykla pit. Nikdy predtim jsem moc nepila" usmala jsem se a vzpominala jsem dal. Chtela jsem se podivat na svuj telefon kolik je hodin jenze uvedomila jsem si jednu vec. Je vypnuty. Vim ze matka my psala bych ji zavolala jenze ja se bala. Jedine co jsem udelala je ze jsem napsala svymu pritely a telefon opet vypnula.

„ S nami si zvyknes" odpovedel Harry. Pripadal my nejaky divny. Vitr zafoukal trochu vic a ja se otrepala zimou. Harry si sundal svoji mikinu a prehodil mi ji pres ramena.

„ Dekuji" zaseptala jsem a vzala jsem si jednu se svojich cigaret abych si mohla zapalit. Kdyz jsem chtela vzit zapalovac Harryho ruka mi v tom zabranila.

„ Nemam rad kdyz holka kouri" rekl kdyz jsem se na neho podivala nastavnym pohledem. To me ale vubec nezajima. Potrebovala jsem cigaretu abych se trochu uklidnila. Jeho pritomnost my nedelala moc dobre. To vlastne spatne zni ze? Vlastne jeho pritomnost my dela dobre az moc. Jen potrebuji cigaretu abych se uklidnila a nebyla tak z neho nervozni.

„ Ja nemam rad kdyz mi nekdo brani v tom co chci udelat" rekla jsem ostrym tonem a nastavila jsem ruku aby mi vratil muj zapalovac.

Vratil mi zapalovac a ja jsem si mohla v klidu zapalit. Sledoval kazdy muj pohyb a to me znervoznovalo jeste vic. Proc vubec prisel?

„ Proc si prisel?" zajimala jsem se a podivala jsem se na Harryho predtim nez jsem potahla se svoji cigarety.

„ Byla si opila. Teda porad si. Jen jsem chtel mit jistotu ze si v poradku" odpovedel my ale muj pohled neobetoval. Dival se pred sebe a hral si se svymi prsty.

„ To je od tebe mile ale jak vidis jsem v poradku. Muzes zase klidne odejit" rekla jsem a usmala jsem se. Byl vazne starostlivy ale vedela jsem ze v tom je i neco jineho.

„ Jenze me se nechce" odpovedel a tentokrat to był on kdo se na me podival. Citila jsem jeho pohled na mojim obliceji a jeho ruka se mirne dotkla mojeho stehna kdyz si ji polozil vedle sebe aby si mohl zaklonit hlavu.

„ Porad si tak trvdohlavi" rekla jsem si spis pro sebe.

„ Porad mas na vsechno odpoved" zasmal se a ja si vsimla na jeho obliceji pobaveny vyraz.

„ Ne. Jen jsem rada kdyz mam posledni slovo" rekla jsem a vic jsem si mikinu pritiskla k sobe aby mi nebyla zima.

„ To jsem si vsiml." rekl jen tak do vzduchu a ja bych rekla ze to melo byt spis jenom pro neho. Jenze to rekl na hlas. Jeho oblicej orazovalo svetlo s mesice a ja jsem si ho tak mohla prohlidnout lip.

Na cele mel par vrasek a ja jsem v nem nepoznavala vubec toho maleho kluka co był. Byl dospelejsi a nebyl tak roztomily jako driv. Jeho vzhled je starsi. Otevrel svoje oci a pristihl me ze si ho prohlizim. Rychle jsem svuj pohled odvratila od neho. Zasmal se.

„ Sledovala si me" rekl jen tak a zase zavrel jeho oci.

„ Na to si prisel jak?" zajimala jsem se.

„ Citil jsem tvuj pohled. Ted se treba znovu na me divas" rekl a ja jsem rychle ucukla pohledem nez zase otevre svoje oci.

„ Proc si vubec prisel Harry?" polozila jsem znovu tu otazku. Vedela jsem ze neprisel jenom proto aby vedel ze jsem v poradku. Bylo v tom neco jine.

„ Uz jsem ti to rekl" prohodil jen tak a podival se na me. Ted jsem pro zmenu citila jeho pohled ja.

„ Sam vis ze to neni pravda" odpovedela jsem mu

„ Mozna jsem prisel i z jineho duvodu" oznamil mi a zasmal se. Protocila jsem ocima nad tim jak ten kluk je blby.

„ Jaky je to duvod?" zeptala jsem se a podivala jsem se do jeho oci. Byli nadherne. Malo kdo mel zelene oci .

„ Nejsi moc zvedava?" zeptal se smichem a sedl si tak ze nase obliceje byli u sebe tak blizko. Citila jsem jeho teply dech na svojich tvari. Jeho oci se divaly do tech mojich jakoby hral hru kdo to vydrzi co nejdyl.

„ Musis se porad na neco ptat? Nemuzes mi proste jen odpovedet" rekla jsem a odvratila jsem pohled od jeho oci na jeho rty na kterym se rysoval usmev.

„ Musis mit porad posledni slovo?" zajimal se on a zvedl pravy koutek.

„ Vazne si porad tvrdohlavi" rekla jsem a otevirala jsem svoje usta abych mu mohla jeste neco rict. Kdyz jsem chtela promluvit hned na to jsem citila ty jeho rty na tech mojich. Nikdy bych nerekla ze jsou tak jemne. Jen je tak nechal polozenych na tech mojich a pritom mel zavreny oci.

„ Oh nerada rusim" ozvala se Gemma a Harry se rychle odtrhnul od mojich rtu. Podivaly jsme se oba dva na Gemmu ktera mela usmev na tvari. Bez jedineho slova odesla zpatky do chaty a mezi nami nastalo trapne ticho.

„ Tohle je ten duvod proc jsem prisel" prerusil to trapne ticho na jednou Harry. Bez dalsiho slova odesel zpatky do chaty a nechal me tady sedet zmatenou.


Holiday / Harry Styles/Kde žijí příběhy. Začni objevovat