12 Kapitola

775 48 0
                                    

Po dlouhem telefonatu s mojim pritelem jsem se vratila za ostatnimi a mohli jsme vyrazit k vode. Bylo vazne dneska nadherne a ja jsem se chtela trochu opalit jelikoz moje telo było bile. Vypadala jsem jako nejaka stena a to Gemma rict nemohla.

„ Vis vcera Rose ja omlouvam se nechtela jsem vas vyrusit" zacala Gemma a ja jsem se na ni podivala. Byla jsem rada ze dosla...protoze v ten moment jsem si uvedomila ze to było spatne.

Nemelo se to stat.

„ Ne Gemm jsem rada ze si dosla. Nechapu jak jsem to mohla tak dovolit" rekla jsem ji a pokracovaly jsme dal v ceste. Kluci byli pred nami a delaly ty jejich blaznoviny. Na Harryho jsem se radeji ani nedivala.

Od te doby co rekl ze mi volal Daniell nepromluvil ani slovo. Byl jakoby nastavany? Ja proste nevim...mozna bych si mela s nim promluvit ale ja nechtela se vracet k tomu co se stalo vcera vecer.

„ Tesis se jak prijede Daniell?" usmala se na me Gemma. Muzu rict ze ho mela rada a celou dobu mi ho schvalovala.

„ Dlouho jsme se nevideli, jen mam strach ze se to nejak pokazi" rekla jsem ji po pravde a polozila jsem deku vedle te Lousivi a sedla jsem si. Kluci uz byli davno ve vode.

Muj pohled se zastavil na Harrym. Jeho potetovana hrut me nutila se na neho divat. Nemohla jsem odolat. Strasne me fascinoval jeho motyl na brichu. Zajimalo by me proc si zrovna nechal vytetovat toho motyla.

„ Myslis ze by Harry rekl co se mezi vami stalo?" zajimala se Gemma a lehla si vedle me. Sundala jsem si kratase a obycejny modry top abych se mohla opalit.

„ Ja nevim Gemm, tak dobre ho neznam" rekla jsem ji a natrela jsem se opalovacim kremem. Lehla jsem si na bricho a pod hlavu jsem si dala svoje obleceni.

„ Myslim ze zase tak hloupy neni. No nic jdu do vody...jdes taky?" zeptala se me Gemma a uz si vyslikala svoje modre saty.

„ Pujdu pozdeji" rekla jsem ji a zavrela jsem oci. Slunce było tak prijmne nez me dokonce nutilo zavrit oci.

***

Usnula jsem. Jelikoz pri pohledu na hodiny jsem se malem zhrozila. Spala jsem dobrou hodinu. Myslim ze bych mohla do vody.

Na jednou jsem ucitila studeny tlak na mojech zadech az jsem se prohnula. Chtela jsem vstat ale nekdo mi v tom zabranil.

Neci studene telo.

„ Klid to jsem jenom ja" ozval se jeho chraplavy hlas a ja jsem uplne stuhla. Sakra! Vzdyt nas muze nekdo takhle videt a myslim ze Daniell by nebyl nadseny.

„ Harry muzes prosim slest dolu" rekla jsem trochu otravenym hlasem a snazila jsem se od neho odrhnout. Jenze neslo to. Lezel na me celou vahou a jedine co jsem slysela był jeho chraplavy smich.

„ Moc se mi nechce. Uz jsem ti rekl ze si pohodlny polstar?" zasmal se a odhrnul mi par vlasu s mojeho krku.

Citila jsem jeho teple rty na mojem krku. Projela mnou elektrina a na tele se objevila husi kuze.

„ Tohle neni sranda! Muze nas nekdo videt!" rekla jsem dost nahlas a on si lehl vedle me. Hlavu si podprel svoji rukou a sledoval me jeho zelenymi ocima.

„ Myslis toho tvyho pritele?" rekl na jednou uplne jinym tonem hlasu.

„ To ti muze byt uplne jedno!" vyjela jsem na neho a sedla jsem si.

„ Nerekla si mi ze mas pritele Rosemary" rekl a nezapomel dat duraz na moje jmeno. Nemam rada kdyz mi tak nekdo rika ale s jeho ust to znelo tak uplne jinak. Libilo se mi to.

„ Kdybys ses zeptal,..odpovedela bych ti!" rekla jsem a podivala jsme se na neho. Byl oprely na jeho loktach a usmival se. Mel neco v planu a ja jsem se zacala pomalu bat.


Holiday / Harry Styles/Where stories live. Discover now