7 Kapitola

938 54 0
                                    

* Harry

Dosla my vsechna slova a hlavne trpelivost. Ta holka si musela delat ze me srandu. Tolik me nenavidela a ja nevedel ani jediny duvod co ji k tomu vedlo. Chtel jsem konecne vedet pravdu. Vedel jsem ze my musi aspon vsechno rict Gemma. Mam tady byt cely tyden a hlavne chci si ho uzit.

Pustil jsem ji a hned na to jsem odesel do vnitr. Jako prvni jsem hledal Gemmu ktera sedela sama v kuchyni u stolu a cetla si nejaky casopis. Byl jsem nastvany a agresivni. Zadna holka me nedokazala nastvat tak jako ona. Prastil jsem tou nejvetsi silou do stolu svojimi dlanemi az jsem ucitil stiplavou bolest na mojich rukach. Gemma vystrasene se na me podivala a zamrkala.

" Mam toho tak akorat dost! Nikam neodejdes dokud my nereknes co ta mrcha ma za problem!" rekl jsem ostrym hlasem a sledoval jsem jeji oci. Moc dobre jsem poznal na svoji vlastni sestre kdy mi lze.

" Muzes my rict o cem vubec mluvis?" rekla mi Gemma a zavrela casopis.

" Rosemary. Chci vedet proc me tolik nenavidi" odpovedel jsem ji a stale jsem byl predkloneni. Nevedel jsem co jsem te holce kdy udelal. Nikdy predtim jsem ji nevidel a ona k moji osobnosti chovala takovou nenavist.

" Nevim o cem mluvis" vedel jsem ze lhala. Poznal jsem to uz pouze tim ze uhnula ocnimu kontaktu a divala se na svoje ruce. Oh tak to teda ne! Moje trpelivost uplne skoncila.

" Nedej ze me blbou! Neodejdu dokud my to nereknes!" vyjel jsem na svoji sestru. Nikdy jsem nebyl tak nastvany a hadka s Gemmou tomu vubec nepomahala.

"Vazne Harry nevim o cem mluvis!" snazila se Gemma z toho celeho vykroutit ale ja jsem se nechal tak odbyt.

" Oh vazne? Mam pocit moje milovana sestricko ze to vis az moc dobre. Neznas Rose chvilku ze? Protoze kdyby si ji znala jen par tydnu jak si mi rekla tak by s tebou nejela na dovolenou a ty to vis moc dobre. Nikdy lidi kterym neveris neberes do naseho kolektivu jelikoz jim neveris. Jenze Rose si vzala takze ted to vyklop!" zvysil jsem trochu svuj hlas

" Co chces slyset Harry?" zeptala se me Gemma a ja jsem poznal ze nam uz vyhrane. Konecne se dozvim pravdu at ta mrcha chce nebo ne.

" Proc ke me schovava takovou nenavist?" polozil jsem v klidu svoji otazku a sedl jsem si na proti ni.

" Pamatujes si tu malou baculatou holku se ktere sis porad utahoval? Kterou si ponizoval a kdyz ti vyznala svoje city tak ses ji vysmal?" zacala Gemma. Premyslel jsem nad tim vsim co my tady rikala. Pamatoval jsem si jednu divku ktera travila detsvi v nasi spolecnosti.

" No to si delas prdel!" rekl jsem a oprel jsem se o zidlu kdyz jsem si to cele uvedomil. Ta baculata holka ktera byla vsem pro smich byla Rose. Paneboze! Zmenila se a ja ji nemohl vubec poznat.

" Vidim ze ti to docvaklo" rekla Gemma a znovu si otevrela casopis a pokracovala ve cteni.

Vybehl jsem vsechny schody do prvniho patra a vydal jsem se do jejiho pokoje. Moc dobre jsem vedel ze tam bude. Chapal jsem celou jeji nenavist. Nikdy bych neveril ze s takove baculate holky se stane tak sexy holka.

" Co tu delas?" otocila se na me kdyz jsem praskl dvermi. Sedela na svoji postely a divala se na nejaky film. Snazila se skyt jeji polonahe telo pod tenkou dekou.

" Vypas jinak nez kdyz si byla mala" zasmal jsem se a vsiml jsem si jak jeji telo cele stuhlo." Myslela jsis ze to nezjistim nebo ze my to Gemma nerekne?" pokracoval jsem dal a pritom jsem mirne pootocil zamkem v jejich dverich. Myslim ze je cas aby my dva jsme si promluvily.

Holiday / Harry Styles/Kde žijí příběhy. Začni objevovat