25) Hayatımıza Atılan Düğüm

128 16 18
                                    

Merhabalar ❤️

İyi Okumalar :)

Bölüm şarkısı Zayn- I Don't Wanna Live Forever

****

Öncesi...

"Bak Harry!" Zayn, Harry'nin görmesi için kağıdı kaldırmıştı. "Gelemezdim. Nedeni de gözlerinin önünde."

Kağıtta pek çok şey yazıyordu fakat Harry sadece son cümlelere takılı kalmıştı: 'Şartlı tahliye'.

Gözleri kocaman açılmış ve dudaklarından sadece "Nasıl?" sözcüğü çıkmıştı.

Zayn kelimeleri yıllardır düşündüğü halde dilinden çıkması için çok fazla zaman harcıyordu. "Sebeplerim vardı Harry!" kalbini göstermişti. "Sevdiklerim için yaptım her şeyi!"

"Sana nasıl inanayım?" diye bağırmıştı kıvırcık. Çünkü neler olduğunu hala idrak edebilmiş değildi.

Zayn ise yalvarır gözlerle ona bakıyordu. "Ben çok acı çektim. Ailem için, Kate için." ellerini Harry'nin omzuna koyup ve onu sarsmıştı. "Gemma aynı durumda olsa sen gitmez miydin?"

Harry duraksamadan cevap vermişti. "Birilerine haber verebilirdin!"

"Verseydim de Kate'in canını mı alsalardı?" sesi bir ton daha yükseliyordu. "Zaten ablam pençelerindeydi, sevdiğimi de mi onlara bıraksaydım?"

Harry susuyordu ancak şüpheleri onu izin vermekten alıkoyuyordu. İşte o zaman Zayn son kez yalvarıyordu. "Harry sana söz veriyorum. Eğer bir daha Kate'i üzersem o deliğe gireceğim ve sonsuza kadar çıkmayacağım!"

Harry gözlerini Zayn'in gözlerine dikmişti. "Sana geçmiş için güveniyorum ve Kate iyi olsun diye."

**Kate'in Ağzından**

Gidecek hiçbir yerim yoktu.

Oturduğum bankta tek düşündüğüm şey Zayn'in peşimi bırakmasını nasıl sağlayacağımdı. Bir bebeği olacaktı ve ben bebeğin babasız büyümesine seyirci kalamazdım. Konu Jade bile olsa, hiçbir kadın bu sorumluluğu tek başına üstlenmemeliydi.

Ellerimi kavuşturdum ve bakışlarımı gökyüzüne çevirerek derin nefesler aldım. Ondan kurtulmalıydım. Hayatıma kaldığım yerden devam etmeliydim.

Ancak tüm bunlar nasıl olacaktı?

Cebimden telefonumu çıkardım ve her zaman soğukkanlı olacak birini aramaya karar verdim, Liam'ı.

On beş dakika sonra Liam'a ait gümüş renkli arabayı, parkın az ötesindeki otoparka yanaşırken gördüm. Her zaman dakik olmuştu ve hep öyle olacaktı galiba. Arabanın kapısını kapatıp bana doğru adımlar atmaya başladığında yüzünde endişeyi görüyordum.

Ayağa kalktım, bana iyice yaklaştığında kollarımı açıp ona sarıldım. O da kollarını bana doladı ve birkaç dakika öylece kaldık. Normal zamanlarda beni direk sorguya çekerdi ama neler olduğunu anladığından mı yoksa cidden berbat göründüğümden mi bilinmez, sessiz kalmama izin veriyordu.

Sarılmamı bitirip banka geri çöktüğümde bile Liam hala bana sorgular gözlerle bakmıyordu.

**Liam'ın Ağzından**

Sormuyor, sorgulamıyordum. 

Eğer ben içimdekileri anlatmazsam zaten o cadı sarışın her şeyi berbat edecekti. Artık sırrımı hiç bilmemesi gereken biri biliyordu ve bunu ben Kate'e anlatmazsam, zaten başkasından duyacaktı.

Flight Of The StarsDove le storie prendono vita. Scoprilo ora