19) Karanlık Günler | Kısım 1

210 10 2
                                    

Merhaba sevgili okuyucularım! 

🫧 Bölüm parçamız Gotta Be You-One Direction 🫧

Bölümde çok fazla anlatıcı değişikliği yaptım okurken dikkat edin, kaçırmayın o ayrıntıyı. Bir ikinci nokta da fark ettiyseniz bu bölüm iki kısımdan oluşuyor. Devam bölümünü birkaç güne yayınlayacağım. Aslında niyetim topluca yayınlamaktı ama yazma fırsatım bir türlü olmuyor ve bölüm koyma aram sıklaştığı için yazdığımı iki anlamlı parçaya ayırdım.

Bu bölüm gelecek bölüm için hazırlık bölümü gibi, diğer kısım hepinizin bazı soruları yanıtlanmış olacak ve hikayemin ana konuları işlemeye başlayacağım. Hikayenin sonunda Louis,Liam, Eleanor, Cecilia, Elsa, Harry, Kate, Zayn, Niall, yani herkes bir noktada buluşacak. Eksik ya da fazla onların her yönünü sizlerle paylaşacağım. Tıpkı onların ağızdan anlattığım gibi yaşadıklarını göreceksiniz ❤️

İyi okumalar diliyorum.

**Zayn'in Ağzından**

Onunla olduğum her saniye, dünyada benden mutlusu yoktu.

Hala eve gitmemiştik ve sabah olmak üzereydi. Soğuyan arabanın arka koltuğunda, Kate ile uzanıyorduk. Daha doğrusu ben koltukta uzanıyordum, Kate ise üzerimdeydi.

Onu sarsmamaya çalışarak, yere saçılan kıyafetlerimiz arasından onun montuna uzandım ve üzerimize örtmeye çalıştım. Tabi biraz sarstığım için Kate, kıpırdanmıştı. Bir süre sakince durup yeniden hareketsiz kalmasını bekledim ve o yeniden üzerimde huzurlu bir şekilde uyurken, ben de hemen montu Kate'in üzerine örttüm. Çok yorulmuştu ve biraz daha uyumasını istiyordum, bugün ikimiz için gerçekten de uzun bir gün olmuştu. Onu saran kollarımı sıkılaştırdım ve gözlerimi kapadım, onun kokusuyla sarhoştum zaten.

Gözlerimi açtığımda, Kate çoktan uyanmıştı. Üzerimde kıpırdanmadan uzanıyordu. Bakışları üzerimde dolanıyordu. Bakışlarımız sabitlendiğinde bana gülümsedi. Onu saran kollarımı sıkılaştırdım ve konuşmaya başladım. "Günaydın aşkım. Ne zaman uyandın?"

Kate de gülümseyerek devam etti. "Günaydın aşkım. Çok olmadı." O da kollarını bana sardı.

"Üşüdün mü Kate?" dediğimde başını hayır anlamında salladı. "Peki o zaman, şimdi ne yapmak istersin?"

Başını göğsüme gömdü. "Hep böyle kalmak istiyorum!"

"Aşkım, ben de hep böyle kalmak isterdim. "ellerimi saçlarında gezdirdim. "Ancak karnım da acıkmadı değil."

Kate göğsüme gömdüğü başını kaldırdı ve gözlerini gözlerime sabitledi. "Ayrıca bakmamız gereken bir Harry var." Kate'in gözleri merakla dolmuştu. "Acaba nasıl oldu Zayn?"

Dudaklarımı yanağına bastırıp ondan minik bir öpücük aldım. "Bilmem, Lou aramadığına göre hala uyuyorlardır."

Kate de beni öptü. "Umarım Zayn. Eğer o yataktan kalkar ve dışarı çıkarsa Harry'yi öldürürüm!"

"Sanmam aşkım, çıkmayacaktır yatağından. Söz verdi çünkü sana."

Kate bu sözlerime güldü. "Sen öyle san Zayn. Harry, tam bir kaçıktır!"

Ben de şaşırmıştım. "Cidden yatağından kalkıp kaçabilir mi?" dediğimde Kate özerindeki montu tutarak doğruldu. Sözlerime devam ettim. "Sence yapar mı yani bunu?"

Kate bir yandan üzerindeki montu tutmaya devam ediyordu. "Yapar tabi ki Zayn. Onu, senelerdir tanıyorum. Neler geçiyor aklından tahmin ediyorum ancak bu sefer, düşündüklerini yapmayacağını umuyorum." Kate bir nefes aldı. "Yani, umarım..."

Flight Of The StarsWhere stories live. Discover now