4) Zayn'in Düşünceleri

585 25 4
                                    

Herkese yeniden merhaba. Biraz kısa bir bölümle karşınızdayım.

🌟 Ayrıca bir bölüm parçamız var, One Direction- I Wish ile okumanızı tavsiye ederim. 🌟

İyi okumalar

**Bu bölüm sadece Zayn'in ağzından yazılmıştır.**

Kate beni gördüğüne şaşırmış gibiydi. Oysa tanışıyorduk, garip bir ifadeyle yüzüme bakmasına gerçekten şaşırmıştım. Bize gösterilen yerlere oturduğumuzda masada Kate ile karşı karşıyaydık. Kate, ilk gördüğüm günkü gibi harika görünüyordu. Sarı saçlarını serbest bırakmıştı. Üstüne ise beyaz bir tişört ve açık renk bir kot pantolon giymişti.

Aynı anda ekmek sepetine uzandığımız için ellerimiz çarpışmıştı. Kate ise bir şey olmamış gibi hemen elini çekmişti. İyice şaşırmıştım. Ekmek sepetinden ekmeğimi alıp masanın üstündekileri incelemeye başlamıştım.

Annem ve Kate'in annesi seneler önceden tanışıyorlarmış. Aynı sokakta oturmuşlar, seneler sonra da birbirlerine markette rastlamışlardı. Tabi karşılaşan bu iki arkadaş, hemen bir organizasyon yapıp ailelerini de tanıştırmaya karar vermişlerdi.

Oysa ben, Kate ile ancak dün tanışabilmiştim. Aslında Kate'i buraya geldiğim ilk gün görmüştüm.

Evlerimiz pek yakın değildi ancak bizim evden markete doğru gitmek için onların evinin önünden geçmemiz gerekiyordu. Ablam Doniya ile evde su olmadığı için markete su almaya gidiyorduk. Yolda yürürken de hala buraya taşınmamızın doğruluğunu sorguluyordum.

Başımı kaldırdığımda balkonda onu görmüştüm. Üstünde beyaz askılı bir elbise vardı. Tabureye oturmuştu. Elindeki tarak ile sarı uzun saçlarını tarıyordu. Yüzünü görememiştim çünkü saçlarını tararken bir kısmını da önüne getirmişti.

Ben uzaktan bakarken, o hızla saçlarını taradı ve tarağı kucağına koyduktan sonra saçlarını ayırdı ve yine tarağını eline aldı.

İşte o an yüzünü görmüştüm. Güzel bir burnu vardı. Makyaj yapmamıştı ama dudakları çok değişik bir pembeydi. Onu daha iyi inceledikçe gözlerinin de mavi olduğunu fark etmiştim. Banyodan çıktığı için koyu görünen saç rengi de büyük bir ihtimalle daha açık bir sarıydı.

Daldığım için ablam yürüyüp uzaklaşmıştı ve gelmediğimi görünce bana seslenmişti.

"Zayn! Gelmiyor musun?"

Hemen ablamın peşine takılıp ilerlemeye başlamıştım ama son bir kez daha arkama dönüp bakmıştım. O, saçlarını taradığı tabureden kalkmış içeriye giriyordu.

İşte yine Kate'i beyaz bir kıyafetle görünce, ilk gördüğüm günü anımsamış ve ister istemez gülümsemiştim.
Bazı insanlar güzel olduğunun farkında değildir ve hiçbir zaman da bunun farkında olamayabilirler. İşte Kate'te güzel olduğunun farkında değildi ve farkına varabilecek miydi, bilmiyordum.

Bunun en iyi örneği Jade konusuydu. O sarışınla ilgili bir soru sorduğumda beni resmen terslemişti ve ayağa kalkıp gitmeye kalkmıştı. Oysa iyi anlaştığımızı sanmıştım ama sonra farkına varmıştım. Kate, kızı pek sevmiyordu ve onunla ilgili sorulan sorulara da pek tahammülü yoktu.

Flight Of The StarsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang