11) Sevgilim

271 17 4
                                    

Selam 😇 

Ağlayarak yazdığım bir bölümdü. Bu bölümü yazarken sürekli More Than This-One Direction dinledim ve tekrar butonuna basmak dışında da gözümü hikayemden ayırmadım.

🌟🌟

İyi okumalar ve şarkıyı dinleyin derim,eskidir ancak güzeldir 😎


**Kate'in Ağzından**

Zamanı geri almak keşke mümkün olsaydı.

Ellerimi uyuyan Maura'nın sarı saçlarında gezdirdiğimde düşünebildiğim tek şey buydu. Ablam acı çekiyordu ve biz hiçbir şey yapamıyorduk.

Odanın kapısından çıktığımda Austin ve Keylor ayaklandı. "Uyandı mı ablam?" Austin elimi yakalamıştı.

Başımı hayır anlamında salladım "Uyanmadı. İlaç yüzünden." Onlara arkamı döndüm ve koridor boyunca ilerlemeye başladım.

Doktorun dediğine göre ablam iki gün içinde hastaneden çıkacaktı ama hastane ile işimiz bitmemişti. Özellikle de ablama Matt'in durumunu anlatmak zorunda kaldığımızda yaşadıklarımız yüzünden...

Cenazenin kalktığı gün ablama olayı anlatmak zorunda kalmıştık. Sürekli Matt'i soruyor, yanına gitmek istiyordu. Başlarda annemlere uyup yanına kimsenin alınmadığını filan söyleyip durumu idare etmiştik. Maura daha iyi oldukça bu yalan etkisini kaybetmişti.

Ablama, Matt yok, öldü dediğimizde sanki o da ölmüştü. Kalbini, sevgisini ve ruhunu Matt ile toprağa vermişti.

Omzuma dokunan el beni tüm düşüncelerimden uzaklaştırmıştı. "İyi misin kuzen?" uzanıp elini tuttuğumda Keylor konuşmaya devam etti. "Seni biraz eve götürsem? Hem annen de geldi? Biraz dinlensen iyi olacak."

Bakışlarımı kuzenime çevirdim. "Ya uyanırsa?"

Kuzenim tuttuğu elimden çekiştirdi. "Elbette sensiz başa çıkabilirler Katy." Çaresizce onun arkasından ilerlemeye başladım.

Hastanenin bahçesine çıktığımızda Keylor beni çekiştirmeye devam ediyordu. Nefes nefese kalmıştım. "Keylor! Yavaş olur musun?" diyebildim. "Kaçmıyor araban."

Kuzenim çarpık bir şekilde gülümsedi. "Eğer kullanmak istersen izin vermeyeceğim ama Kate." Bana göz kırptı ve arabasını işaret etti.

Amanın!

Kuzenim gerçekten harika bir arabaya sahipti. Tamam, ben minik arabalar severim belki ama bu koca tank gibi sağlam ve hoş arabaya beğenmedim diyemezdim değil mi? "Keylor, bu arabayı ne zaman aldın?"

Kuzenim binmem için kapıyı açmıştı. "Yeni sayılır Kate, harika bir bebek kendisi."

Açtığı kapıdan bindim ve kuzenimin sürücü koltuğuna geçmesini izledim."Peki o zaman canım. Bir ara deneme sürüşüne çıkarız."

Kuzenim arabayı çalıştırdı. "Bakarız kuzen."

"Öyle mi kuzen?" dudaklarımı büzdüm.

"Şaka yapıyorum Katy. Araba senin olsun. Yeter ki gülümse."

Yardımcımız Sally kapıyı açtığında sanki aylardır evime gelmiyormuşum gibi hissettim. "Sanki senelerdir eve gelmemişim gibi."

Keylor bana şaşkınca baktı. "Yani hastanedesiniz kaç gündür Katy, ondan öyle gelmiştir."

Flight Of The StarsWhere stories live. Discover now