27) Söyledim

106 15 5
                                    

Merhabalar :)

Herkese iyi okumalar, yeni oylar ve yorumlar görmek istiyorum!

**Zayn'in Ağzından**

Hayatımın en berbat sahnelerinden birini yaşıyordum.

Hayalini kurduğumuz ev karşımda yanıyordu ve içinde sevdiğim kadın da vardı.

Hiç düşünmeden arabadan indim ve alevlerin arasına daldım. Onu ne olursa olsun kurtarmam gerekiyordu. Harry ve Liam arkamdan bağırıyordu. "Zayn dur! Çok tehlikeli!" fakat beni hiçbir güç durduramazdı.

Alevlerin sadece alt katı sarmış olduğunu görünce sebepsiz bir mutluluk içimi kapladı. Çok geç kalmamıştım. Ancak yukarıya doğru çıkarken dumanların üst katı bütünüyle sardığını fark ettim. Umarım Kate yangının farkındadır ve pencereleri açmıştır yoksa dumandan etkilenmemesi mümkün değildi.

Hızla Kate'in olduğu odanın kapısına geldim ve vakit kaybetmemek için kapıyı önce tekmeledim ve Kate'e seslendim "Kate kapının arkasından çekil, seni kurtaracağım." Ses gelmiyordu. Çok korkmaya başlamıştım. Kapıyı bir omuz darbesiyle kırdım ve içeriye girdim.

Kate yerde uzanıyordu. Sanırım baygındı. Duman odayı kaplamıştı. Pencereler açık değildi. Demek ki yangını fark etmemişti. Koşarak ona doğru ilerledim ve odaya nasıl çıkardıysam yine o şekilde kucağıma alarak alev topuna dönmek üzere olan evden çıkarmak için son gücümü kullanmaya başladım. Alevler daha da güçleniyor, duman daha da yoğunlaşıyordu.

Alt kata indiğimde alevler girdiğim kapıyı sardığı için salondan dolaşıp bahçe kısmından dışarıya çıkmak için ilerlemeye başladım. İşte o anda gözüme bir detay çarptı.

Seneler önce kaçtığım o rezil şey nasılsa yine yakama yapışmış gibi duruyordu. Alevler ardımdan geldiği için daha çok duraksayamadan bahçe kapısından dışarıya çıktım.

Harry ve Liam dışarıda avazları çıktığı kadar bağırıyorlardı. İkisi de içeriye hamle yapsa biri ötekini tutuyordu. İşte bu yüzden arkamdan gelememişlerdi. Zaten nereden bileceklerdi ki Kate'in içeride odada kilitli olduğunu? Sahi bunu kim bilebilirdi ki? Kate kucağımda onlara doğru ilerlerken ikisinin de endişe içinde çırpındığını gördüm.

Harry bizi gördüğünde koşar adım yanıma geldi ve Kate'i kucakladı. "Neler oldu Zayn?"

Liam da peşinden gelmişti. "İyi misin? Kate'e bir şey olmuş mu?"

Derince bir nefes almak istedim ancak temiz hava ciğerlerime ağır geldi ve öksürmeye başlayıp yere çöktüm. "Duman..." diyebildim. "Odadaydı, etkilenmiş."

Liam bana elini uzattı ve konuşmaya başladı. "Odada ne işi vardı Zayn?"

Uzattığı el yardımıyla ayağa kalktım. "Ben sizi almaya gelirken gitmesin diye odaya kilitlemiştim!"

Hiçbir şey demediler ancak bu sessizlik hiç hayra alamet değildi...

Hızla arabaya bindik ve en yakın hastaneye doğru ilerlemeye başladık. Harry arkada Kate ileydi ve camları sonuna kadar açmıştı. Birkaç dakika sonra "Kate uyandı!" diye bağırdığında Liam ile ister istemez gülümseyerek birbirimize bakmıştık. Ancak benim gülümsemem fazlasıyla kısa sürmüştü. Çünkü bütün olayların sorumlusu bendim.

Hastanede kendimi daha da suçlu hissetmiştim. 

Kate her yere Liam ile gidiyordu. Her türlü belgeyi Liam imzalıyordu. Daha önceden benim yaptığım her şeyi Liam üstlenmişti.

Harry ile kapının önünde oturup doktorun Kate'in yanından çıkmasını beklerken kıvırcık bana doğru döndü. "Zayn, sanırım artık savaşmamalısın!"

Flight Of The StarsOnde histórias criam vida. Descubra agora