Cu o zi inainte

3.7K 118 12
                                    

Privesc tavanul ca in fiecare dimineața si imi imaginez prima zi de liceu , de fiecare data se întâmpla ceva rău in mintea mea ...ori spun o tâmpenie ori apare un vampir sau vreo creatura care ma mănâncă înainte sa apuc sa cunosc pe cineva ...prea multe anime-uri strica . M-am ridicat in capul oaselor si am coborât din pat pentru a trage jaluzelele . Privesc pe geam cum soarele strălucește deasupra orașului ....ok acum devin melancolica ...nu mi se întâmpla prea des . In fine am luat telefonul ca sa vad... ca întotdeauna ca nu se întâmpla nimic interesant cu viața mea . Bănuiesc ca nu va interesează ce am mâncat la micul dejun asa ca trecem peste . Pentru ca nu mai era nimeni in casa am sunat-o pe mama să ii spun ca merg sa ma plimb si ca orice mama si a mea ma întrebat cu cine ...nu stiu de ce se așteaptă mereu se ies cu cineva ...mai are nevoie omul sa se plimbe singur de nebun pe străzi si sa se gândească cat de plictisitoare ii e viața . M-am îmbrăcat in ceva acceptabil zic eu ... Adică e ok un tricou larg si niște blugi ... Nu ? ... Oricum nu imi pasa daca va place sau nu cum ma îmbrac ... Acum sa ne întoarcem . Am ieșit din casa si am pornit spre liceu ,nu stiu de ce dar am chef sa il văd si nici nu e asa departe . Am trecut pe langa oameni si alți oameni si alți oameni pe care nu i-am băgat in seama . Am ajuns in părculețul din fata viitoarei mele închisori ...nu înțelegeți greșit adică imi place școala ...ca arhitectura normal . M-am asezat pe o banca si am început sa privesc in jur . Mi-a atras atenția un băiat cam de vârsta mea care stătea pe banca din fata mea ...hmm cum de nu il observasem adică la 1 metru 75 nu ai cum sa treci neobservat a da si se mai si holbează la mine ... Vai dar ce ochii frumoși are albaștru deschis , un perfect contrast cu parul acela negru .... Mda încă se holbează ....si zâmbește sarcastic ... Bun iar am făcut ceva ...dar nu fac nimic altceva decat ce face el ...de ce se tot uita ...cum naiba il fac sa înceteze ma intimideze :
- Vrei sa te uiți in alta parte ,am strigat deranjata
-Nu ma pot abține ești asa frumoasa ,a spus pe un ton sarcastic
I-am zâmbit fals și i-am răspuns
-Păcat ca nu pot spune același lucru despre tine
Privirea lui a devenit rece dar nu a mai apucat sa imi răspundă pentru ca am plecat deranjata . Sper sa nu il mai văd in viața mea . Am continuat sa merg pana aproape de casa când l-am văzut ...era in fața mea pregătindu-se sa traverseze ...o doamne ce sa fac nu vreau sa mai vorbesc cu el ...il ignor ,asta e ,trec pe lângă el fără sa ii spun nimic .
-Hey,domnișoara ... Nu mi-ai dat ocazia sa iti răspund ,a strigat spre mine
De ce naiba m-a văzut ...știi ce o sa ma prefac ca nu il văd . Mi-am luat telefonul si l-am dus la ureche ca sa par ocupată  .
Tipul ăla m-a prins de umăr si m-a întors înspre el .
- Nu ma ignori tu pe mine , ai iteles !!!
-Imi pare rău ,am spus cu o voce inocenta, ca ți-am rănit orgoliul, am continuat mai tare . Zici ca ești un bebeluși ce naiba ai ți-a venit ciclul ?
-Te crezi amuzanta,nu ?
-Pff nu ma cred ...eu sunt amuzanta ,am spus ferm
-Hai sa iti arat eu ceva amuzant ,a spus prinzandu-ma in brațe .
A început sa se apropie încet de mine, ii simțeam respirația calda care cobora spre gâtul meu . Buzele lui mi-au atins gâtul încet si delicat . Brusc creierul meu a început sa functioneze din nou si l-am lovit in picior . Atunci mi-a dat drumul ,iar eu am luat-o la fuga spre casa . Cum am ajuns ,am încuiat ușa si m-am dus in camera mea . Idiotul cum și-a permis sa facă asa ceva , fără sa imi dau seama o lacrima mi-a căzut pe obraz . Nu !!! Nu trebuie sa plâng pentru un idiot ,oricum sper sa nu-l mai văd niciodată ....in fine care ar fi șansele . M-am trântit in pat si am început sa zâmbesc ...data viitoare ...o va plăti 

Heya sper ca v-a plăcut primul capitol ,m-am chinuit ceva ...dar mda ... Sper sa fie citită aceasta poveste de cat mai multă lume , voi posta următorul capitol cat de repede ^_^

Liceul  ^_^Where stories live. Discover now