Probleme intre colegii de casa

1.7K 77 2
                                    

Cum am ajuns acasă dupa cum știți eram singura . M-am schimbat in pijamale si m-am pus la televizor in sufragerie . Orele treceau Derek lipsea . Am  adormit , iar dupa ceva timp am auzit cheia in usa . M-am ridicat in capul oaselor si l-am văzut pe Derek , era tare șifonat , tras la fața si părea ca mai avea puțin si cădea din picioare . S-a uitat urat spre mine si mi-a spus :
- La ce naiba te uiți ?
Avea vocea schimbată si abia am înțeles ce voia sa spună .
-Unde ai fost ?ce ai făcut pana la ora asta ?
-Nu e treaba ta , a spus scurt urcând la etajul superior .
Nu cred ca a făcut asta... Nu ma ignora el pe mine . Am plecat dupa el si am deschis usa dormitorului sau . Usa s-a trântit si i-am văzut spatele gol . Nu m-am putut abține sa nu ma holbez adică pe buna are un corp bine lucrat dar atât sa nu credeți ca imi place de el . S-a întors spre mine...era doar in boxeri si ... Acum sincer voi nu v-ați uita la un tip care arată destul de bine . Am țipat si atunci când el a ajuns in dreptul ușii i-am trântit-o fix in cap . Si apoi ca un copilași speriat am luat-o la fuga in camera mea . Dupa câteva minute in care mi-am potolit bătăile inimii am auzit ciocănituri in usa . M-am dus sa deschid dar nu era nevoie căci intrase singur si acum ma privea încruntat
-Uite asa se bate la usa .
-Uf scuze dar eram suparata pe tine nu asa se vorbește când intri in casa
-Vai scuza-ma , dar nu trebuie sa imi spui tu cum sa vorbesc .
-Ei bine ba trebuie si in plus daca te schimbai de ce nu ai încuiat usa , am spus rosindu-ma , oricum nu am văzut nimic
-Atunci de ce ai țipat si mi-ai trântit usa in cap ... Apropo vei plăti pentru asta .
-Si totuși ce era cu tine ce naiba ai făcut ?
-Hmm ești prea mică , iti voi spune când mai crești .
Am rămas muta la auzul acelor cuvinte... Adică vrea sa spună ca .... M-am îndreptat spre el furioasa si i-am dat o palma rostindu-i fata si scoțându-l afara din camera mea . Am încuiat usa in urma lui si m-am lăsat sa cad pe podeaua rece . Abia atunci m-am trezit la realitatea cea cruda ...prietenul meu din copilărie nu mai era același . M-am dus in pat si am început sa ma gândesc la ziua de maine ... Iar fără să-mi dau seama am adormit.

Cam asta a fost , iar daca veți continua sa citiți , următorul capitol va apărea mult mai devreme 🌺😍😘

Liceul  ^_^Donde viven las historias. Descúbrelo ahora