Capitolul 17

999 55 2
                                    

M-am dus la vestiar si mi-am facut un dus rapid . M-am schimbat in uniforma si m-am intors in sala . Derek ma astepta pe banca , uitandu-se drept in fața . M-am apropiat incet de el , insa a ramas nemiscat . Nu stiu ma asteptam la ceva o reactie , habar nu am ... Insa in loc de asta a ramas in aceeasi pozitie . A deschis , gura si a inceput sa vorbeasca pe un ton foarte calm si rece .
-As vrea sa stiu ... Tu ma urasti ?
Am ramas blocata , habar nu am ce sa raspund , acum cateva zile as fi tipat  in gura mare "Da te urasc !!!" Insa acum parca e totul altfel . Desi nu ma priveam ii simteam ochii de gheață abatuti asupra mintii mele , asupra corpului meu...asupra mea . Simt ca daca nu voi spune ceva ii voi zdrobii farama de inima ce i-a mai ramas , dar daca spuneam ceva gresit ...ce se putea intampla ..
-Nu te urasc ...
A zambit ironic , si abia apoi si-a intors privirea asupra mea .
-Ar trebui ...
S-a ridicat si mi-a facut semn sa-l urmez , am mers asa in liniste pana la locuinte apoi el a intrat in camera lui fara sa-mi mai adreseze un cuvant .
Acum nici nu mai stiu ce sa inteleg , i-am spus ceva gresit ??? Adica eu doar i-am spus ce am simtit , poate ca m-a mintit , dar macar a facut-o mai putin ca ceilalti .
-Alex ? Esti bine , pari cam palida .
Cum am auzit vocea bine-cunoscuta a lui Erick , mi-am dat seama ca stateam ca o idioata in fața unei usi . M-am intors cu o mina vesela spre Erick , incercand sa-i reduc suspiciunile .
-Hei Erick !!! Sunt bine nu-ti face griji .
-Sigur esti bine adica te-am vazut uitandu-te la usa cam doua minute fara sa reactionezi ...
-Aaa hahaha , pai sa vezi ma gandeam daca sa intru sau sa ma duc afara , adica uite ce frumos e am spus aratand spre geam ...
Si de ce nu fix in momentul ala un fulger a despicat cerul in doua .
Erick a inceput sa rada  si mi-a spus cu blandețe
-Eu zic sa te duci in camera , si in caz ca iti place ploaia , i-ati costumul de baie si iesi , a continuat pe acelasi ton glumeț .
-A zis cineva duș in ploaie ? a spus Caius iesind din camera lui , imbracat doar in pantaloni scurti .
-OMG Ale !!! Stiam eu ca esti de-a mea hai sa facem intrecere cine se uda cel mai mult castiga .... Nu interpretati !!!!
-Asteapta sa isi ia costumul de baie, a spus Derek iesind din camera , intr-un halat negru .
-Omule spune-mi ca mai ai ceva pe sub , a adaugat Shana , care tocmai iesise din camera intr-un costum de baie intreg .
-Voi vorbiti serios ?? Am zis șocata .
-Cam asa , acum du-te si schimba-te
Am intrat in camera si am gasit in dulap un costum de baie rosu ... Ce ciudat nu-mi amintesc sa fi avut unul ... Bine jucat Derek . Mi l-am pus si am iesit in graba .
-Cine ajunge ultimul e fraier !!
-Macar stii unde trebuie sa ajungi a spus Derek , facandu-ma sa ma opresc .
Am dat dezaprobator din cap .
-Mergem la piscina ... Pe locuri fiți gata .... start !!!!
Am luat-o cu totii la fuga si ne-am aruncat in piscina .
-Cine a ajuns ultimul e o mâța plouata!!! , am tipat
-Toti suntem plouati , a raspuns Liserg extrem de amuzat .
Am continuat sa inotam si sa ne jucam prinselea prin apa , la final , dupa ce ploaia s-a oprit , singurul care mai avea energie era Derek ...adica vampir , v-ati prins voi .
Hei oameni buni , ma bucur ca inca imi cititi povestea , sincer am fost demoralizata putin pentru ca nu o mai citea nimeni , si mda am vrut sa renunt la ea , dar iata inca un capitol , sper ca v-a placut si nu uitati sa-l votati
Va pup !!!:*

Liceul  ^_^Where stories live. Discover now