Capitolul 19

954 52 6
                                    

Noaptea a trecut mai greu ca oricand . Imi era frica iar Derek era de negasit ...ce era in mintea lui ...acum si el voia sa ma lase baltă... M-am schimbat repede in uniforma de antrenament si am plecat spre sala de antrenament . Pășesc încet privind in stanga si in dreapta dar Derek nu e nicaieri .Ceasul arata ora 7.59 ...un minut ...am tras aer in piept si am deschis usa salii si am intrat . Era goala ...nici macar saltelele . M-am dus in mijocul salii iar atunci brusc usa s-a inchis si odata cu ea si luminie . Era un intuneric dens si nu puteam destinge nimic . Stiam ca cineva e acolo ...in intuneric ...asteptand . Apoi am simtit o miscare inumana ...Sebastian ...asteapta urmatoarea mea miscare . Am incercat sa nu-mi pierd capul si am inchis ochii ...la fel cum faceam cand eram mica si ploua ...imi creea acel sentiment de siguranța . Cu un ochi inexistent am reusit sa-i disting pozitia vampirului . In momentul urmator i-am evitat lovitura si l-am contraatacat aruncandu-l in perete .
-Hmm Derek avea dreptate despre simturile tale ...esti buna ...ciudat de buna .
-Cum adica ...el unde e ?
-Asta ar trebui sa te intereseze mai putin .
-Unde e Derek , am repetat pe un ton calm .
-De ce ti-ar pasa unde e el ? Doar te foloseste .
-Nu-i adevarat ...
-Ce tu chiar crezi ca te iubeste ? Glumesti ? Hahahahaha .... Ce fetița naiva .
Cuvintele lui m-au facut sa-mi pierd suflul ...iar lacrimile au inceput sa-mi siroiasca pe fața. Atunci el m-a prins in brațe si mi-a soptit
-Gata puiule ...o sa uiti de el ...acum , a spus mușcandu-mă . Am inchis ochii iar atunci Sebastian a sarit la cativa metri de mine .
-Târfa naibii ...cum de nu m-am prins ...de asta ma tinea Derek departe de tine...incerca sa te apere ,dragul de el ...pacat ca acum nu mai poate face nimic .
Am ramas socata si am tipat :
-Ce i-ai facut, monstrule !!!!
-Ceea ce o sa-ti fac si tie , a spus napustindu-se asupra mea .
Dar nu a apucat sa ajunga la mine caci o silueta neagra i-a barat lovitura . Nu puteam sa desting unde erau sau cine castiga ... Pana am auzit o impuscatura si un răget puternic . Atunci am simtit cum m-a luat cineva pe sus ...eram atat de speriata incat nu am mai putut reactiona in vreun fel asa ca m-am lasat dusa ,de acea silueta misterioasa , prin noapte
Poate va intrebati cine e salvatorul ...sau poate deja aveti unele banuieli ....nu stiu cum sa va spun dar urmatorul capitol probabil ca vă va surprinde . Nu uitati sa imi votati povestea si sa lasati si comentarii daca v-a placut . Sincer sunt curioasa ...cine credeti ca e salvatorul ?

Liceul  ^_^Donde viven las historias. Descúbrelo ahora