Tentativa de ignor 1

1.6K 78 2
                                    

A doua zi am avut grija sa ma trezesc mult mai devreme ca el si sa plec la școala fără sa il vad ...apoi mi-am dat seama ca suntem in aceeași clasa . In fine părea un plan bun inainte si acum nu ma mai duc sa ma culc . Am deschis usa ....si ce sa vezi un Mustang negru era parcat in fata casei mele , iar rezemat de acesta stătea un tip din școala mea , cu câțiva ani mai mare bănuiesc adică nu arata de 16 are maxim 18 oricum ...defapt nu stiu de ce stau si ma uit la el când as putea sa plec fără sa ii zic nimic . Brusc am simțit cum cineva m-a ciupit de fund si cum eram in usa am putut știi cine era .
-Neața Rapunzel , ce faci la ora asta asa devreme afara .
Am evitat sa ii răspund si am trecut pe langa casa in drum spre școala . Eram asa de nervoasa pe el ...si încă nu înțelegeam de ce trebuia sa stea cu mine adică e destul de mare sa se descurce din câte vad eu . A da ...stai ....mamei ii e frica sa ma lase singura adică înțeleg practic ca își face griji dar totuși .
-Ale !!!!!
M-am întors brusc la auzul numelui meu , era Sarah , alerga spre mine ca o nebuna . Când m-a ajuns a lăsat capul in jos ca sa își tragă suflul apoi a zâmbit către mine .
-Ce faci asa devreme ?
-Ăăăă, am evitat să ii spun despre Derek , in fond nu o stiu de mult timp , m-am gândit sa alerg puțin .
-Cu ghiozdanul in spate si in fusta , a spus uitându-se suspicios .
Ufff... N-am gândit-o bine pe asta .
-Bine , m-ai prins adevarul e ca nu il mai suportam pe Derek si am plecat înaintea lui .... E parțial adevărat nu ?? Adică , acum chiar nu-l mai suport ..... Nu ma judecați ok nu am încredere in toată lumea .
-Stai puțin .... Tu locuiești cu Derek ? A spus ea socata .
-Mda eram cei mai buni prieteni in copilărie dar s-a cam schimbat .
-Oh... Imi pare rău .
-Nu contează .... Dar tu de ce esti asa devreme aici ,am luat-o si eu la rost
-Pai e o nou joc manga la magazinul din centru si e ediție limitată si chiar il vreau !!!!
-Pai ce mai așteptam sa mergem sa il luam .
-Serios ... Vi cu mine te iubesc !!!!! a spus îmbrățișându-ma.
-Si asa nu am ceva mai bun de făcut .
Am mers cu ea la magazin si am stat ceva timp pentru ca a mai găsit încă 10 manga ce ii plăceau . Bine ca si mie imi plac anime-urile . Dupa jumătate de ora pierdută la magazin am plecat la școala .
Când am intrat in clasa majoritatea colegilor erau deja acolo ....inclusiv Derek . Mă privea cu un zâmbet aproape inocent spun asta pentru ca in ochii lui numai inocenta nu se citea . Încă nu pot înțelege cum un copil de .... Stai puțin el nu are 16 ani .... Bang bomba mi-a explodat in fata . Brusc mi-am amintit ca el e cu un an mai mare ca mine ....mda si daca va întrebați de ce pot spune ca el nu a vrut sa înceapă școala fără mine .....ok ok si nici eu nu am vrut asta . Sa trecem peste dar la 17 ani esti tot copil.... Nu ? .... . Nu a durat mult si a intrat profa de mate in clasa asa ca nu m-am mai putut gândi la nimic in afara de vectori . Primele doua ore au trecut repede si in sfârșit aveam si noi pauza mare . Am vrut sa ies pe usa când un grup de băieți mi-au blocat ieșirea . Erau destul de mari as putea sa spun. Si m-am cam panicat pentru ca nu știam ce sa fac , asa ca pur si simplu m-am întors in banca . Unul din ei a venit in fata clasei si a întrebat :
-Cine participa la miss ????
Toată lumea cri cri cri . Unul de mai in spate , ce era săten cu ochii căprui cred a adăugat :
-Bai daca nu vreți voi sa știți ca vorbim cu diriga voastră adica ea se ocupa de bal si din câte vad aveți aici niște fete tare frumix
-M-am ridicat si am trecut pe langa ei pentru ca mie chiar imi era foame a da si am luat-o si pe Sarah cu mine .
To be continued ....
Heyyyy scuze ca nu am mai postat dar am avut teme si lucrări in fine liceul asta . La 10 vizualizări pun partea a doua din tentativa de ingnor sper ca v-a plăcut

Liceul  ^_^Where stories live. Discover now