Capitolul 21

1.2K 65 41
                                    

Pentru ca am vazut ca povestea a devenit populara si va doriti continuarea am decis sa mai scriu , sper sa nu va dezamagesc asteptarile . :)
Eram cu adevarat confuza , toata viata mea am fost mintita iar acum cand chiar incepeam sa traiesc intr-o lume reala , e ca si cum totul s-ar destrăma . Acum cu adevarat infrunt crudul adevar , globul meu de cristal creeat de fratele meu tocmai devenise cioburi iar acum trebuia sa ma trezesc si sa infrunt lumea sub noua mea identitate ~Alexandra King fiica celui mai puternic vanator de supranatural . Cu greu am lasat haina veche a trecutului si am imbracat-o pe cea a viitorului . Fratele meu mi-a spus sa uit de toata lumea , de prieteni , de mamă si mai ales de Derek . Dar cum sa-i uit pe toti? Privirea mi se indreptă către fereastră si am ramas așa privind in gol .
-Alexandra ? Te simți bine , mă intrebă vocea familiara a fratelui meu .
Insa eu nu i-am raspuns o lacrima imi alunecă pe obraz dar am șters-o repede inainte ca el sa imi vada tristețea . M-am intors cu un zambet firav pe buze si i-am spus .
-Da Erick , voi fi bine...doar ca e greu sa lași totul in urma ...( mai ales iubirea)
-E mai bine așa , crede-ma aici vei fi in siguranță , el nu te va mai atinge , iti promit .
M-am crispat si m-am intors cu spatele la el ...
-Vrei sa spui ca nu e mort ?
-Are asta importanța pentru tine acum ?
-Nu dar...
-Alexandra intelege ca el nu te-a iubit el e un monstru te folosea doar pentru sangele tau ...sangele unui vanator pur il face pe vampir de doua ori mai rezistent la farmecele noastre .
Am lasat capul in paman fara sa mai zic nimic...probabil ca are dreptate doar ca eu il iubesc , pentru mine nu mai conteaza ca el nu simte nimic față de mine , il voi iubi mereu . Chiar daca pare un clișeu , iubirea este iubire ...și greșita fie ea .
Erick a venit si m-a luat in brațe .
-Cu timplul o sa ințelegi ...acum ești doar un copil , la cei 16 ani ai tai nu ar fi trebuit sa treci prin ce ai trecut pana acum , speram ca tu sa ai parte de normalitate in viața ta . De maine vei deveni un justitiar al lumii magice intrând in clan , iti vei depune promisiunea si ne vom putea ocupa si de antrenamente .
-Dar de ce maine ? Nu e prea devreme ?
-Nu prea avem timp de pierdut trebuie sa fii pregatita pentru orice , fiind descendentă a familiei King sângele tau va fi vânat , prin urmare trebuie sa te pregatești inclusiv ca sa ucizi ...a spus el fara a ma privi in ochi .
El chiar crede ca eu o sa ucid pe cineva....el chiar crede ca il voi ucide pe Derek ...
-Știu la ce te gândești...si imi pare rau dar va trebui sa il ucizi pentru binele tau si al tururor oamenilor ...
Spunandu-mi asta mi-a confirmat ca Derek trăiește . Inima a inceput sa imi bata cu putere si m-am intors cu sparele la fratele meu , ca sa lupt pentru iubire voi face orice .
Gata si capitolul 21 datorita voua am continuat sa il scriu , dar nu o sa postez atat de des totusi va pormit ca va fi o poveste extrem de interesanta . va pup :)

Liceul  ^_^Where stories live. Discover now