Capitolul 12

1.2K 67 4
                                    

Dupa ce directorul și-a terminat discursul , pe scena a apărut Derek fiind prezentat ca președintele elevilor . Erik s-a apropiat de urechea mea si mi-a soptit :
-Care a fost faza cu tine si Derek , e iubitul tău , sau ceva .
-Hahaha , nu doar ca ne știm de când eram mici ( practic nu e o minciuna ...nu ? )
-Aa dar tot nu înțeleg de ce a fost nervos pe tine .
-Nimeni nu il înțelege nu-ți fa griji .
Am simțit cum privirea lui Derek este ațintită asupra mea , se pare ca avea dreptate , odata ce m-a mușcat s-a creat o legătura puternica intre noi . Am încetat sa vorbesc cu Erik si am ascultat ce avea de spus Derek . Ne-a explicat ca vom sta pe grupe in casele special amenajate pentru noi , iar grupele vor fi afișate la finalul ceremoniei .
Asta voia sa spună prin vei vedea , pai pare interesant . Dupa ce și-a sfârșit prelegerea , Derek a venit la mine si Erik .
-Bun , Ale esti cu mine in grupa 7 am face mai bine sa mergem sa ne instalam , pa pa Erik , a spus zâmbind fals .
-Ne mai vedem , Derek , pa pa Ale !
-Paa
Derek m-a tras afara si m-a târât fără sa imi vorbească pana intr-un luminiș . Acolo m-a întors cu fața spre el . Părea nervos , foarte nervos .
-Care-i treaba cu tipul ala ?!!
-Nu mai am voie nici sa socializez ? Ar trebui sa stau singura intr-un colț fără sa vorbesc cu nimeni , Derek , asta te-ar face fericit ?
-Bineînțeles ca ai voie sa socializezi , dar e ceva la el care nu-mi place .
-Cum ar fi faptul ca e băiat?
-Ce vrei sa spui cu asta ..
-Esti gelos ?
-Hahaha , scumpete , te pot avea când vreau , pot face ce vreau cu tine si asta ar trebui sa iti fie foarte clar !
-Doar pentru ca esti un vampir nu iti da dreptul sa faci ce vrei !!
De data asta nu a răspuns , ci doar m-a lipit de un trunchi de copac si m-a mușcat . Sângele meu il satisface pot sa simt asta , si pot simți si faptul ca e nervos , extrem de nervos . Corpul meu a devenit moale si am căzut in brațele lui apoi , nu stiu ce s-a întâmplat ori am leșinat ori am adormit ori am murit , stai daca am murit cum de pot sa gândesc , cat de idioata sunt . Am deschis ochii si am spus pentru mine : "ok sunt vie "
-Mda esti vie , a spus Derek venind langa mine . Acum eram in alta camera , una mai modernă si mai luminoasa .
-Te-am supărat ?
A refuzat sa imi răspundă .
-Tu chiar ai vorbit serios inainte ?
-Despre faptul ca pot sa fac orice cu tine ? Firește , doar imi aparți , atâta timp cat esti cuminte , nu vei păți nimic .
-Pot sa te întreb ceva ?
-Desigur .
-Noi încă suntem prieteni ? Adica încă pot avea încredere in tine ?
-Încredere poti avea in mine , dar cred ca am depășit faza de prietenia , a spus mangainu-ma pe cap .
-Deci erai gelos pe Erik ! Tocmai mi-ai confirmat indirect .
-Vrei sa reluam discuția ?
-Nu , las-o asa interpretez eu cum vreau .
-Dar vreau sa ai grija la Erik , deocamdată ...nu te-ai îndrăgostit de el , nu ?
-Derek , abia l-am cunoscut , nu ma pot îndrăgosti asa repede (cred )
Am ieșit pe hol alături de Derek pentru a ne cunoaște noii colegi . Si surpriza unul din ei era ... Erik. Cum l-am văzut am încăput sa rad ca o descreierata . Derek se uita insistent spre mine . M-am sprijinit de el in timp ce râdeam .Buna gluma frate am întors-o rapid .
-Hei , a spus Erik zâmbind , ma bucur ca suntem colegi , macar stiu si eu pe cineva de aici
-Si eu ma bucur , a spsu Derek
-Eu sunt in extaz ce pot sa spun , am continuat printre hohote .
In următorul moment , au apărut si ceilalți colegi de casa : o fata si încă 2 băieți
Am făcut cunoștiință cu ei pe fata o chema Shana si părea foarte drăguța imi aducea aminte de Shara , asa trecem peste pe unul din băieți ce era înalt si avea parul lung si săten il chema Caius , iar pe celălalt care era mai blonduț il chema Liserg . Partea ciudata e ca Liserg părea mai vampir ca Derek . Toți erau foarte simpatici si Derek chiar părea mai binevoitor ca de obicei . Am stat tot restul serii in living si am povestit . Am stat langa Shana tot timpul acela si am ajuns sa o cunosc relativ . Locuiește in Londra si a fost trimisa aici de către părinții ei si deși fusese foarte suparata , acum ca ne-am cunoscut crede ca o sa ii placa aici . Cuvintele ei m-au făcut sa ma simt foarte bine si am inceput sa ma simt in largul meu alături de ei . Caius si Liserg sunt gemeni si deși nu prea seamănă la înfățișare amândoi sunt extrem de amuzanta împreuna si par a se completează . Ma bucur ca am astfel de colegi , viața mea devine din ce in ce mai mult . Păcat ca e doar o iluzie , asta pot sa spun adica pare ireal cat de normali par toți intr-o lume a vampirilor .
Sper ca nu v-a plictisit acest capitol , nu uitați sa va spuneti părerea si sa imi votați povestea , sper sa nu va dezamăgesc . Va pup cititori !!!

Liceul  ^_^Where stories live. Discover now