Capitolul 13

1.1K 63 2
                                    

Am decis sa mergem la culcare,maine aveam scoala ...(lacrima)
Am adormit repede dar si noaptea a trecut repede . Am fost trezita de bubuituri puternice urmate de o voce groasa ( a lui Derek) ce tipa : trezeste-te ca intarzii !!!
M-am ridicat si am tipat inapoi : Calm ca vin !!!
Mi-am pus uniforma etc. si am iesit pe hol . Am plecat alaturi de colegi spre sala de clasa . Sala era la etajul 2 , destul de aproape de baie . Ca sa descriu putin locul ...hmm draperii rosii , tabla magnetica , banci din lemn masiv , cam asta pot spune , semana cu o sala a tronurilor . In timp ce ne-am asezat si normal , Derek m-a tras langa el , dirigintele nostru intrase in clasa . Nu parea batran , cel mut 30 de ani ii dau , zambetul binevoitor imi dadea fiori si ochii aceia .... VAMPIR...
-Oau instinctele tale sunt foarte bune , a soptit Derek
F*ck am uitat ca imi poate citi gandurile .
-El e unul din razboinicii cei mai buni ai tatalui meu , are peste 300 de ani , a continuat . Si sa nu te sperii de ce va urma .
-Ce ??
-Asteapta .
Deodata usa s-a inchis cu un zgomot puternic , iar draperiile au acoperit ferestrele . Toata lumea a inceput sa se panicheze , pana cand vocea puternica a dirigului s-a auzit .
-Calmati-va cu totii ! Sunt aici sa va raspund la intrebarea ce va macina pe toti , si anume de ce ati fost alesi sa veniti la aceasta scoala .
S-a facut liniste
-Perfect , banuiesc ca va aduceti aminte ca ati primit vara asta o vizita de la noi , administratorii , sa zicem , acestei academii , bun pai ati fost alesi pentru ca sunteti speciali , unii dintre voi deja stiti altii vor afla acum , dragii mei , voi, aveti puteri , ati fost inzestrati cu ceva special  si sunteti aici pentru a fi invatati sa va controlati aceste puteri .
Nimeni nu spunea nimic , toti erau socati , mai putin Derek .
-Si voi cei care deja stiti  toata povestea ati fost alesi de un reprezentant al scolii , felicitari , voi aveti un talent inedit .
M-am uitat la Derek , ce il privea rece pe domnul Sebastian . Pare ca nu se prea suporta . Dupa ce s-au pus un milion de intrebari ( exagerez ) am fost liberi sa plecam .
-Ale , vino cu mine , am chef sa ma plimb .
-Si nu stii sa mergi , sau ...
Mi-a aruncat o privire urata si mi-am dat seama ca trebuie sa tac
Am inceput sa mergem pe langa padure .
-Trebuie sa ai grija la Sebastian .
-Ce ?
-E varul meu , si a fost destul de curios cand a aflat ca am gasit un talent mai special , va vrea sa afle totul despre tine , deci ai grija ce spui .
-Awww ce dragut , tie chiar iti pasa de mine .
-Normal , esti mancarea mea preferata , nu am mai gustat niciodata ceva la fel de dulce ca tine , a spus sarutandu-ma
L-am impins de langa mine si m-am uitat urat .
A inceput sa râda ironic si mi-a apucat barbia      - Jucarua  nu ar trebui sa riposteze asa
ca supune-te !!a ordonat muscandu-ma de clavicula . Sangele mi se scurgea incetul cu incetul , iar ameteala m-a coplesit , insa era ceva ce nu ma lasa sa lesin si imi alunga durerea , de fapt nu era pic de durere ...
El si-a ridicat capul si mi-a dat drumul . Credea ca voi cadea la picioarele lui , insa inca puteam sa stau in picioare . Mi-am atins gatul , muscatura era inca proaspata , sangele inca siroia , dar nu simt nimic ( mda nesimtita stiu)
L-am privit in ochi , el zambea satisfacut
-Ăsta da talent , nu poti fi ucisa , tata va fi mandru . 
Bun eu nu il mai inteleg . S-a apropiat iar de mine si m-a sarutat , de data asta l-am lasat ...si wtf am adormit ...mda putere de vampir ar spune el , dar eu cred ca m-am plictisit , hahaha
Bun acum lasand gluma , eu chiar am o putere foarte faina .
Scuze de o mie de ori ca nu am mai scris dar in fine nu am mai avut asa mult timp . Nu uitati sa va spuneti parerea , astept criticile si daca v-a placut nu uitati sa imi votati povestea . Va pup Craciun fericit !!!

Liceul  ^_^Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ