Capitolul 10

1.3K 70 6
                                    

Nu înțeleg ... Chiar nu înțeleg adica tatăl lui e....
-Derek , tatăl tău e mort , mama ta a spus...
-A fost o minciuna , a spus zâmbind , toată viața ta ai fost mințita .
-Nu mai spune tâmpenii , vreau sa vorbesc cu mama in acest moment , Derek !!!am țipat eu
-Ha , chiar vrei sa vorbești cu acea persoana care te-a dat unor vampiri pentru a nu muri , acea mama ideală , ce sa zic .
Am rămas șocata , minte cu siguranța minte .
-Minți , de ce ar fi mama amenințată de vampiri , este numai vina ta , tu m-ai răpit !
Derek a început sa râdă isteric , vocea lui ma cutremura și-mi crea o stare de neliniște .
-Draga mea, esti asa naivă, adica toată viața ta ai fost mințita iar când ti se oferă adevarul tu nu ai de gând sa il accepți ?
-De unde sa stiu ca ceea ce spui tu este adevărat .
-Ai citit povesti cu vampiri nu ? Ei bine toate legendele au adevărurile lor ascunse , un vampir ce mușca o persoana si nu o omoară , ei bine , nu-i mai poate ascunde nimic , acest lucru e reciproc ,scumpa mea .Acum , sa ne întoarcem la subiect , sau nu vrei sa afli de ce esti aici .
-Nuu , Derek , mie chiar nu-mi pasa de ce ma aflu in locul asta despre care nu stiu absolut nimic .
-A , bun atunci .
-Stai!!! Tu nu ai auzit niciodată de sarcasm .
-Te sfătuiesc sa nu mai folosești sarcasmul in preajma mea fiindcă o sa ma supăr foarte rău , a spus pe un ton rece si distant care încă imi da fiori .
-Așadar , sa începem cu prima minciuna de care ai avut parte. Tatăl tău nu te-a abandonat , el era vânător de vampiri si sa spunem ca acum nu mai e ..
-Ce ?!!! , am izbucnit eu , ce i-ai făcut !!!??
-Eu , nimic , tata ...multe .
Am rămas fără cuvinte ....
-Unde am rămas ? Ah, da ...apoi am intervenit si eu , aflasem de curând ca un nou membru al familiei de vânători King s-a născut si asa am venit hotărât sa te omor si pe tine si pe mama ta ...dar apoi te-am văzut si erai asa de mică ... Nu mi s-a părut corect dar trebuia sa îndeplinesc ordinul tatălui meu . Atunci mama ta a intrat si m-a văzut si draga de ea , a spus ca mi te va da atâta timp cat o las sa trăiască . I-am dat 16 ani sa te crească dupa care deveneai proprietatea mea , adica prezentul . Si pentru ca am considerat ca a fost o mama oribila ...am omorât-o aseara . Cu plăcere .
In sfârșit înțeleg cat este de gravă situația , avea dreptate , simțeam asta , nu puteam sa o neg ... Toată viața mea am fost mințita , iar acum adevarul brusc ce mă lovește in fața e insuportabil . Am început sa plang in fața lui ...perfect , iar a câștigat , dar acum nu-mi mai pasa stiu macar ca am sânge de ucigaș de vampir ...iar asta nu se va schimba .
Derek a venit spre mine si m-a luat in brațe , ma așteptam sa ma muste dar , el doar stătea acolo pentru mine , chiar am nevoie de un umăr pe care sa plang , dar nu unul de vampir... Of pe cine păcălesc nu as putea sa ii fac vreun rău niciodată , deja il iubesc

Oameni buni , scuze ca nu am mai postat dar e perioada tezelor si mda înțelegeți , ma voi revanșa in vacanța de iarna va promit .

Liceul  ^_^Where stories live. Discover now