BÖLÜM{4}

197 75 11
                                    

Ne? Ne yani bu adam bizi mi dinlemişti? Bi de yetmezmiş gibi bilmiş bilmiş konuşuyordu.


"Ama sorun değil benim için, ismin ne?" diye sordu yüzsüze bak ya!

Bende aptal gibi, içimde bastıramayıp, ona karşı olan düşüncemi sesli bir şekilde dile getirdim.

"Pislik!"

Gülerek ," Memnun oldum ,ben de Kerem."

Sinirli bi şekilde"İsmini sorduğumu hatırlamıyorum. Hem sen kimsin ya? Ne zannediyorsun kendini de bizi dinliyosun?" Dedim sesim sert çıkmıştı.

"Dedim ya ben Kerem. Kafeye oturmak için geldim ve.." konuşurken yavaşça masanın kenarından geçti ve bana doğru yürüdü;

" Ve?" Diye tekrarladım.

Kaşlarımı çatmış bakıyotdum. Tam karşımda durdu,sözüne devam etti;

"..Ve ağlaya ağlaya sevgilinden bahsediyordun , ben de dinledim. Gerçi seni aldatmakla haksız sayılmaz" dedi. Gözleri ile üzerimi iki üç kez tarayarak.

İyice sinirlendim ne diyo bu be? Kendini ne sanıyor adama bak!!! Bi hışımla üzerine gittim "Sen kimsin? Terbiyesiz ,kendini bilmez densiz herif. Hem ayrıca  sanane!" dememle kahkaha atması bir oldu .

Bu davranışı ile onu delik deşik etmek için fikir sunan beynime hak verdim ve sunumuna onaylar gözle bakıp, uygulamaya koymak için harekete geçtim. Sen misin gülen? Hemen elimi kaldırdım yanağına tokatı yapıştırcaktım ki elimi, savururken yakaladı ve sıkmaya başladı . Canımı yakıyordu . Kolumu aşağıya indirdi ve hayvansı bi güçle sıkmaya devam etti.

" Ya bıraksana kolumu! Sen, sen ne tür bi manyaksın?" sözlerim etki etmiyor gibiydi.

Manyak herif ! Diğer kolumuda tuttu ve aramızdaki mesafeyi kapatıp, sinirle gözlerime baktı. Öldürcek gibiydi, ya da kesicek miydi ?

Of Hazal nolur gel!. Doğru; Hazal burdaydı.Tam ağzımı açtım seslenicektim ki Hazala, "Arkadaşına seslenirsen, seni öperim." Dedi. Kaşımı hadi lan ordan der gibi kaldırdım. "Gerçekten yaparım. " dedi ve dudaklarıma uzandı kafamı geri çekip "Anlaşma böyle değildi seslenmedim ve öpmeye kalktın." dedim. Güldü ve sonra "Sadece denedim. Öpmek isteseydim kendini geri çekemezdin." Dedi.


Bu nasıl özgüvendi böyle?  Tamam şöyle bi bakınca vücudu falan iyi gözüküyordu ,kasları vardı ama nerden bilek bu kasları şişirtmediğini?! Kendine olan güveni fazlaydı.Tekrar kaşlarımı çatıp "Bırak kolumu bırak!"dedim ve kollarımı çekiştirmeye başladım. Boşuna çırpınıyordum. Yandım belli, bu böyle benim canice ona karşı kurduğum planları bana uygulamak istiyorda, çektirmeden önce psikolojik baskı kuruyor gözleriyle gibiydi. Yani öyleydi işte anladınız siz.


Kulağıma eğilip "Boşuna çırpınıyorsun. Ben istemediğim sürece ,kimse kollarını da seni de benden kurtaramaz." Dedi.


Ben söyledikleriyle donmuş kalmışken acaba bana napıcak diye olan göt korkum artmıştı. Tamam kabul ediyorum, cesur ,mert biri değilim. Karşımda  ne olduğu belli olmayan bir adam var nasıl mert ve cesaretli olabilirim?!

Korkum sesime de yansımış olacak ki sesim titrek bi şekilde cümlelerime yön verdi,

"Ne, ne demek bu? Kafeme gelen sensin, küstahlık artı ukalalık yapan sensin, öpmeye çalışan sonra da dalga geçen sensin ,haa bi de tehdit etmiştin şimdi de kollarımı hayvan gibi sıkıyosun ve bi de gözdağı veriyosun." dememle gözlerini bana geri çevirdi, "Ya bişey söylesene be dilini mi yuttun? Senin benimle zorun ne? Tanımıyorum bile seni . Bu davranışın bana özel mi?  Yoksa başkasına da böyle davranır mıydın?"sözlerimden sonra tam ağzını açtı ki İçerden Hazal geldi. Ağzını geri kapatıp, hemen kollarımı bıraktı. Geri çekildi.



ÖLDÜREN AŞK/ARA VERİLDIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt