Chapter 13

825 73 24
                                    

Английски -последен час. Аз и Майкъл се паднахме в класа на господин Ричард -нисък, гологлав човек на средна възраст, обичащ пиенето, купоните и....тревата?
Като изключим 'нисък, гологлав човек на средна възраст' ми напомня доста на Люк. -подсъзнанието ми седна на огромния си диван.

-Майкъл, господин..... -завъртях главата си към чернокосото момче, само за да видя заспалата му физиономия върху чина.
Просто прекрасно! -помислих си.
Пица мен -спящия красавец.... -подсъзнанието ми се замечта.
Какви ги дрънкаш? -попитах.
Не можеш да отречеш, че изглежда секси докато спи! -измрънка то.
О, мога. -отговорих.
Първо се вгледай в това прекрасно лице и тогава отричай! -то посочи лицето на спящото момче до мен.
Насочих вниманието си към Майкъл. Вгледах се внимателно в лицето му. Клепачите му мърдаха от време на време, носът му, който по някога сбръчкваше, розовите му, плътни устни......
Чакай малко какви ги мисля? Ти си виновна за всичко. -обърнах се мислено към подсъзнанието си. Престани да ми втълпяваш глупости!!
Нищо не ти втълпявам, аз дори не съм истинско. Всичко е плод на твоето въображение. -то се усмихна самодоволно.
Разкарай се! -извиках му.

Звънецът -сигнализиращ края на учебните часове- ме изкара от мислите ми. И добре че!

-Приятна вечер копеленца и гледайте да се напиете така, че в понеделник да ви няма на училище! -господин Ричард се ухили.

-Можем да ви пожелаем същото! -изхилих се, връщайки вниманието си към Майкъл, който все още спеше. -Майкъл, ствай тъпчо! -побутнах го леко, но без резултат. -Ставай! -извиках силно. -Ставай! -нямаше никава реакция от него ствана. Реших да подходя по друг начин. Сетих се, че в чантата имах остатък пица от обяда си и изкарах пликчето, в което се намираше. След което извадих пицата от него и я доближих до чернокоското. Ноздрите му леко се размърдаха, изведнъж той отвори очите си. Еврика!

-Добър начина за събуждане. -той ми намигна, взимайки парчето пица от ръката ми.

-Това беше единствения път, в който те събуждам така, другия ще е със студена вода. -намигнах му, запътвайки се към коридора.

Отворих входната врата на училището, но гледката, която видях ме изнада. Аштън и някакво русо момиче се целувха? Предполагам това бе момичето, по което си пада.
Аз и Майкъл пристъпихме към тях. Чернокоското се изкашля леко, в опит да привлече вниманието им.

Ass • l.h | lrhWhere stories live. Discover now