Dorință și putere

4.1K 433 18
                                    

Mâinile lui se încleștară pe talia mea, luându-și buzele de pe ale mele ca să ia o gură de aer, capul dându-i-se pe spate și expunându-și gâtul în fața buzelor mele exploratoare.

-Du-mă în pat, i-am șoptit eu desenându-i cu limba conturul urechii.

I-am simțit mușchii încordându-se, apoi flexându-se cu ușurință când se ridică de pe canapea, ținându-mă și pe mine în brațe ca și cum aș fi ușoară ca fulgul. Am scos un scâncet de placere, pentru că noua poziție ne-a adus mult mai aproape. M-a ridicat puțin în brațe înainte de a mă scoate din sufragerie.

Gâfâiam, iar inima mi-o luase la goană. Aveam să o fac la naiba, aveam să-mi pun capăt prostiei în care mă afundasem și aveam să mă distrez după foarte multă vreme.

Mâinile mele se plimbau în toate direcțiile alunecându-i prin păr și peste umeri, unghiile mele înfigându-se în spatele lui.

-Oricât de mult mi-ar plăcea să-ți simt unghiile pe pielea mea, așteaptă până ajungem în pat, nu vreau să te scap, a mormăit, deschizând ușa dormitorului dintr-o împingere ușoară cu piciorul.

M-a așezat încet pe pat, apoi a făcut un pas în spate, nepăsându-i că practic blugii îi alunecaseră în vine. Și-a luat penisul în mână plimbându-și pumnul leneș de sus în jos, uitându-se fix la mine.

- Dă-ți fusta jos, a zis, lingându-și buzele, încet!

Nu știu când m-am ridicat sau când mi-am desfăcut fermoarul de la fustă, ca mai apoi să ajungă mototol la picioarele mele. Eram într-o stare de excitare ieșită din comun, încât simțeam că o să fac implozie dacă nu trecem mai repede la treabă.

Am făcut un pas spre el, dar a dat din cap scurt și mi-a făcut semn din privire să mă așez pe marginea patului. Din nou m-am conformat, concentrându-mă pe ochii lui intenși. Privirea lui arunca flăcări și îmi făcea pielea să se zbârlească pe mine și inima să mi-o ia la galop. Simțeam dorință, dorință în cea mai pură formă în care poate veni. Credeam că știam ce înseamnă și nu aveam să-l umilesc pe el sau pe mine, comparând experiențele, dar la dracu, ce simțeam acum, când doar mă privea în timp ce se atingea era divin! Dar în același timp, simțeam puterea momentului. Acesta era momentul în care totul avea să se deplaseze de pe axul lui, nu doar din punct de vedere fizic. La naiba, poate eram nebună și analizam prea în profunzime, dar știam că după ce aveam să facem sex, totul se va schimba, eu mă voi schimba. Corpului meu nu-i păsa că îl cunoșteam de câteva zile și cumva, convinsese și mintea să fie pe aceeași undă.

A făcut un pas spre mine, lăsându-și mână să cadă pe lângă corp, apoi al doilea, făcându-mă să mă las pe spate, sprijinindu-mă pe coate în timp ce punea un picior pe saltea, apoi pe celalalt urcându-se pe mine. Pentru o clipă totul a înghețat, rămăsesem doar noi doi, suspendați în eter. Privirea lui fierbinte era pironită în a mea, respirațiile inegale păreau identice, pulsul i se zbătea vizibil pe gât, probabil bătând în același tempo neregulat ca al meu. Se întâmpla ceva în clipa asta, ceva ce nu voiam să-i dau nume, așa că am ridicat mână dreaptă spre gâtul lui, cu intenția de a-i trage capul spre mine, dar mâna lui a țâșnit între noi, aducându-mă de încheietură și ridicându-mi mână deasupra capului.

-Fii fată cuminte, Eva, a plescait din buze, dojenindu-mă.

Lăsându-și greutatea pe coapsele mele, și-a trecut cealaltă mână pe sub sânii mei, ignorându-i complet, peste coaste, apoi pe talie, făcându-mi pielea să se zbârlească. L-am urmărit cum  strecoară degetul sub elasticul chiloților, trăgându-i în jos. Eram complet dezbrăcată în fața lui și muream de nerăbdare, dar el avea alte idei. Tacticos, a ridicat privirea spre a mea, apoi s-a aplecat lent spre gâtul meu, sărutându-mi pielea, gustându-mi zbuciumul pulsului și făcându-l să o ia razna.

Antagonistul favoritWhere stories live. Discover now