Voorstellen

3.2K 122 10
                                    

Hii lieve, leuke lezers!
Wéér een verhaal van DenaStories, maar dit keer niet alleen. Een tweede account doet mee! Een meisje met een groot talent voor schrijven en zij wilt, net zoals wij willen, ervaring krijgen met schrijven voor publiek. Voor jullie, als lezers, veranderd er weinig! De volgorde is nu:
Hoofdstuk - De
Hoofdstuk - Na
Hoofdstuk - Em
En in die volgorde door! Wij uploaden dit verhaal op woensdag en zondag, dus als je op de hoogte wilt blijven van dit verhaal, vergeet hem dan niet toe te voegen aan je bibliotheek. Stemmen is niet verplicht, alleen doen als je een hoofdstuk oprecht tof vind! Kijk maar gauw wie onze nieuwste schrijver is in dit verhaal!

Hey allemaal ik ben Emilie van @shotlight en ik ben 16 jaar. Ik ken Desteny en Lana al vrij lang. We zijn namelijk in real life beste vriendinnen. Ik ben super trots op ze en ben zelf ook heel erg fan geweest van de bloedweg terug. En Desteny en Lana vroegen me of ik samen met hun dit verhaal wilde schrijven. Zelf ben ik nog niet heel erg ervaren met verhalen schrijven maar ik vind het wel heel leuk om te doen.

Ik ga heel erg mijn best doen om jullie goede hoofdstukken te geven. En hopelijk past mijn schrijf style een beetje bij die van De & Na. Ik heb er onwijs veel zin in

DoodzondeWhere stories live. Discover now