Nawoord

628 43 21
                                    

-Em / Emilie
The end... Zo bizar dat het voorbij is. Zo bizar dat denastories mij vroeg om samen een verhaal te gaan schrijven. Maar ik heb er echt van genoten. Ik heb genoten van jullie als lezers. Ik realiseerde me echt wat voor een geweldige volgers de dames van denastories hebben. Want wat zijn jullie trouwe lezers en onwijze lieve lezers! Ik vond dit verhaal echt geweldig. Ik hield zoveel van mijn kleine lieve Angie! En ik ben heel trots op dit verhaal dat we hebben geschreven. Ik wil Lana en Desteny zo erg bedanken dat ik samen met hun mocht schrijven. We hebben verder nog geen plannen om een nieuwe samenwerking aan te gaan. Maar mocht je toch nog verhalen van mij willen lezen dan kan je me vinden onder de naam shotlight
Liefs,
Em (ilie)

-De / Desteny
Wauw, weer een boek voltooid.. En weer een boek waar ik zo, ontzettend, trots op ben ! Met z'n drieën een verhaal schrijven was wel een hele uitdaging, maar jullie weten, DenaStories houd van uitdagingen! En daarom waren we ook vastbesloten hier ons best weer op te doen. En dan kom je nu weer op het punt waar je op het moment van hoofdstuk 1 alleen maar over kan dromen.. Het nawoord. Dankjewel voor het trouw volgen van doodzonde, dankjewel voor het warme welkom dat je Emilie hebt gegeven en dankjewel voor het stemmen, reageren of alleen maar lezen van het verhaal. Jullie zijn stuk voor stuk unieke lezers, lezers waar wij ontzettend trots op zijn !        
Heel veel liefs,
De (steny)

-Na / Lana
En daar is het dan, het einde van Doodzonde. Het is niet zo dat ik hier naar toe heb gewerkt, want man, ik zou zo graag verder schrijven! DenaStories houdt van dramatische en unieke eindes... Hoe erg we het zelf ook vinden! Drie vrij onervaren schrijfsters hebben dit boek geschreven en nee, dat ging niet bepaald gemakkelijk. Ik heb Doodzonde een paar keer vervloekt, ik heb Nikki een paar keer verrot gescholden, maar nu vind ik het zelfs moeilijk om straks het boek op voltooid te zetten.
Doodzonde is een verhaal met karakters die zwaar op ons zelf lijken. Angie komt aardig overheen met Emilie, al heeft zij een iets grotere mond. Melody is een soort Desteny, al is Desteny ietsie pietsie minder rebels en Nikki, dat ben ik, alhoewel ik niets van af computers weet. Ik hield van schrijven aan Doodzonde en hoop nogmaals een goed verhaal te verzinnen met Desteny! Hopelijk zie ik jullie daar!
Love to all of you!
Liefs,
La (na)

*Laat alsjeblieft weten wat je vond van Doodzonde! Heel anders dan je had verwacht? In wie kon jij je vinden? Let us know! Liefs x*

DoodzondeWhere stories live. Discover now