12. Je vriendje's stiefbroer is meestal een stom stuk poep.

2.2K 98 22
                                    

Wim en ik hebben nu al drie dagen, het is nu donderdag, Jackson en ik hebben niets tegen elkaar gezegd, sinds maandag. En dat vind ik helemaal niet erg, het is echt een loser. "Hey, Rachel, heb je zin om vanavond bij ons te komen eten, dan kan ik je introduceren aan mijn ouders, als mijn vriendinnetje." 

Dat klinkt echt heel leuk, maar er zit iets aan me te knagen. "Wim, waarom woont Jackson in een ander huis, als jullie stiefbroers zijn? Want, ja, ehm, het is nogal vreemd. Niet lullig bedoeld. En ja is goed, zullen we dan eerst huiswerk maken. Je bent toch morgen jarig?"

"Klopt, maar, ja, hij woont bij zijn halfzusje, ook al is zijn echte moeder getrouwd met mijn vader, en zijn echte vader heeft nu een tweede vrouw , die vrouw die Jackson zijn moeder noemt, ook al gaan ze allebei vreemd, Jackson's stiefmoeder en echte vader. Maar hij vindt het bij zijn moeder niet gezellig, fijn, iets. Hij zanikt altijd. Misschien is hij daarom zo irritant."

"Dat zou heel goed kunnen." Wim legt zijn arm om mijn schouders. "Wat zou heel goed kunnen? En Wim, dat dinertje klinkt heel gezellig, ik moet maar weer eens bij mijn moeder op bezoek, vind je niet?"

Jackson. Hij heeft zijn arm on Wim's schouders gelegd, en geeft me een knipoog, die ik negeer en dan doet Jackson het meest vreemde tot nu toe, hij buigt zich naar voren en likt, ja ik herhaal, likt Wim's wang. 

"Gadver, godverdomme, man, doe normaal, dat jij nu een fetish hebt voor je tong, rot toch op. En daar heb ik geen woord in. Moet je maar aan mam vragen."

 Jackson knarst met zijn tanden als hij hoort hoe Wim zijn moeder, zijn eigen moeder noemt. Dat klinkt heel ingewikkeld. "Dus, Rachel, jij en Wim, hoe is het nu? Al een ruzie gehad?  Al bezig geweest?"

Hij doet iets heel engs en smerigs, met zijn wenkbrauwen. Ik stamp op zijn voet. 

"Dag, smerige beschimmelde ranzige achterlijke artisjok, en je stinkt, heb je van het woord, hygiëne gehoord? Zoek het maar even op, smerige kabouter."

Wim lacht en geeft me een kusje op mijn wang, de verlepte selderijstengel knarst met zijn tanden. 

Wim en ik lopen hand in hand weg, de geplette tomaat achterlatend. Wim die moet naar de tandarts, en ik zit nu alleen in de Engelse les. Helemaal achter in, alleen, niemand die naast me zit. De bruine appel komt de klas binnen en kijkt de klas rond, ziet me zitten en loopt naar me toe. Gadver! "Kan ik hier zitten?" "Nee. Rot op. Go to hell." "Ja dus, dankjewel, anders had ik helemaal voorin moeten zitten, dus.. Mijn stiefbroertje, en hoe zoent hij?"

"Misschien moet je de volgende keer, je tong in zijn keel steken, dan weet je het meteen." "Klinkt als een goed plan, en hoe zoen jij?" 

"Dat is waar jij nooit achter zal komen, stom seksistisch varken, echt heel smerig. Zelfs de vrouwen die in de Wallen werken, willen je niet bedienen, zelfs niet voor al het geld in de wereld. Zo stom en smerig en zwaar klote ben jij, laat me met rust, ga maar tegen de muur praten."

"Nou, nou, sappig kontje, ben je ongesteld of zo? Waarom opeens deze bui, en waar heb ik dit gedrag aan te danken?"

"Aan jezelf, en je smerige verlepte ijsbergsla hoofd, en nee dat ben ik niet, hoe kan dat nu, als jij duidelijk de vrouw bent hier? Het is vrijwel onmogelijk. Heb je jezelf wel gecontroleerd daar beneden, toen je vanochtend naar de wc ging."

"Ik denk dat je moeder en ik allebei weten dat ik een man ben, en je moeder weet het zeker."

Ik moet overgeven, oh, ik krijg het beeld niet meer uit mijn hoofd. "Jij... Bent... Ziek, en ik nu... ook."

"Meneer, Rachel voelt zich niet lekker, kan ik even met haar meelopen, naar de schoolzuster?"

Ik heb een groen gezicht. Jackson legt zijn hand op mijn schouder, om me  te ondersteunen, ik schud zijn hand van me af en loop snel de les uit, en ren naar de wc's. Ik haal het net op tijd, ik geef over in het toilet, als ik klaar ben, veeg ik mijn mond af en spoel door. Oef. 

#1 Mr. Charmeur & Ik ✅ 2015Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu