Finn

18 0 0
                                    

De deur ging open en ik zag een jongen bij de deur staan. Silly dit is Finn zei Sophia enthousiast. Finn bloosde een beetje en gaf me een hand. Hij had een grijze beanie op en een zonnebril. Zijn haar piekte eigenwijs een beetje uit zijn beanie. Hij vermande zich weer en liep met ons mee naar een andere hut. Blijkbaar was dat een soort van supermarkt want je kon er van alles vinden. Finn pakte een reep chocolade en een flesje cola. Ik deed het zelfde want er was zo veel te vinden dat ik het overzicht kwijt was. Sophia pakte een salade en een flesje water. Eigenlijk verbaast me dat niet. Ik had vanaf het eerste moment al het gevoeld dat ze een fitness meisjes zou zijn. Ik ben totaal het tegenovergestelde. De enige sport die ik leuk vind is klimmen. Vanaf dat ik klein was klom is over al. We liepen naar de kassa en rekende af. Daarna ging iedereen naar zijn eigen hut. Het was al erg laat op de avond en ik wou graag goed uitgerust zijn voor mijn eerste echte dag in het kamp.


De volgende ochtend werd ik wakker door een luid getoeter. Het was een schelle hoge toon die niet te missen was. Ik wou het liefste nog even blijven liggen maar ik weet ook wel dat dat niet kan. Ik loop naar de kast. Ik zie dat zoals verwacht er weer het zelfde in ligt. ik kleed me om en poets mijn tanden. Daarna loop ik met een nog wat slaperig hoofd naar buiten. Daar zie ik Finn staan. Hij lacht naar me. "Goedemorgen schoonheid op deze vroege ochtend" hoor ik van wat verder weg. Ik kijk de kant op waar het vandaan komt en zie dat Vincent daar staat. Gaat hij ooit nog stoppen met mij schoonheid noemen? Ik loop richting Finn en ik zie dat Vincent en Sophia er ook aan komen. Vincent heeft zijn aandacht alweer op Sophia gericht. Gelukkig maar want volgens mij vind Sophia, Vincent leuk.


Na dat we gezamenlijk hebben ontbeten gaan we naar een ander open ruimte. aan de takken van de bomen hangen grote boksballen. in het midden staat een grote klimmuur. Ik word helemaal gelukkig als ik zie dat er al mensen bezig zijn met klimmen. Hopelijk mogen we zelf kiezen wat we gaan doen, want dat weet ik al wat ik de hele dag zou doen. Samen met Finn loop ik naar de klimmuur. blijkbaar had hij het zelfde bedacht. We doen alletwee en tuigje aan. Ik zie dat zijn tuigje wat strak zit maar hij ergert er zich niet aan. "Jij mag als eerste naar boven" zei Finn met een uitdagende blik in zijn ogen. "oke klok me maar" was mijn antwoord en ik kijk hem nog uitdagender aan. Ik ga hem een poepie laten ruiken denk ik er snel achteraan. Het klimmen ging erg lekker en ik was zo boven. Het enige moeilijke aan klimmen vind ik weer naar beneden gaan. Ik hem een klein beetje hoogtevrees waardoor naar beneden kijken voor mij moeilijk is. Ik ga voorzichtig naar beneden maar glij bij mijn laatste stap uit waardoor ik naar beneden glij. Finn vangt me net op tijd op. daar lig ik dan in de armen van een jongen die ik gister heb ontmoet. hij zet mij rustig neer en ik zie dat hij bloost. Hij kijkt snel weg als hij ziet dat ik naar hem kijk. Achter mij hoor ik geschreeuw het is Vincent die weer in een kut bui is. Hij begint te joelen en rent op ons af. Zucht hier heb ik totaal geen zin in... Snel zeg ik tegen Finn dat hij naar boven mag. Hij begrijpt de hint en begint te klimmen.








Ik zie allesWhere stories live. Discover now